Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsfirtina

İzmir'de tenis oynanacak uygun yerler var mı ? Başka bi ilden aldığım gsgm üye kartım var işe yarar mı ?

?????
  • tennis warehouse'den raket getirttirme imkanımız var mı bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercans84

tennis warehouse'den raket getirttirme imkanımız var mı bu konuda bilgisi olan var mı ?

100 doları geçmediğin sürece gümrüğe takılmaz. Geçersen vergisiyle falan TR fiyatına gelebilir ona dikkat etmek lazım ama gümrük işi şans işi, 1500 dolarlık alışveriş yapıp gümrüğe takılmayanlar var.
  • quote:

quote:

İzmir'de tenis oynanacak uygun yerler var mı ? Başka bi ilden aldığım gsgm üye kartım var işe yarar mı ?

?????

GSGM kartı hakkında bir bilgim yok ancak İzmir'de benim oynadığım yerler:

1)İnciraltı Tenis Kortları ( Halka açık bir tesis,ücretsiz, 2 tane sert kort, bir tane de duvara karşı oynanabilecek alan var.)
    2)ETV Tenis Kulübü ( Balçova Termal'in karşısında bu tenis kulübü, 4-5 tane kort var,saatlik ücreti 30TL'ydi diye hatırlıyorum. )
    3)Crea Tennis Club ( Balçova Termal Otel'in içinde yer alıyor bu kulüp, 5 tane sert kort, 1 tane de antrenman kortu yer alıyor, saatlik ücreti 30tl )

Onun dışında Kültürpark, Mavişehir Sports International, Bostanlı Sahil(halka açık), Hilton, İZTİK kortları var. Ücretleri genelde saatlik 20TL ile 40TL arasında değişiyor.
  • Selam arkadaşlar beni de listeye ekleyebilirsiniz, yaklaşık 2 yıldır oynuyorum. İzmir'de yim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

quote:

?????

1)İnciraltı Tenis Kortları ( Halka açık bir tesis,ücretsiz, 2 tane sert kort, bir tane de duvara karşı oynanabilecek alan var.)
    2)ETV Tenis Kulübü ( Balçova Termal'in karşısında bu tenis kulübü, 4-5 tane kort var,saatlik ücreti 30TL'ydi diye hatırlıyorum. )
    3)Crea Tennis Club ( Balçova Termal Otel'in içinde yer alıyor bu kulüp, 5 tane sert kort, 1 tane de antrenman kortu yer alıyor, saatlik ücreti 30tl )

Onun dışında Kültürpark, Mavişehir Sports International, Bostanlı Sahil(halka açık), Hilton, İZTİK kortları var. Ücretleri genelde saatlik 20TL ile 40TL arasında değişiyor.

Sağol hocam. Bu nedir ya yuh demekten başka bişey bulamıyorum vallahi. Bırakın da millet öğrenmesin bu sporu ya. Öğrenirlerse kesin bu fiyatlar 50-60 tl yi bulur..Arz-talep işte.

Neyse ege üniversitesi veya atatürk stadyumundaki fiyatları bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

?????

Selam, Güzel havalarda Bostanlı daki belediye tesisleri iyi oluyor fakat yağışlı havalarda oynayabilecek uygun fiyatlı bir tesis bulamadım.
    2 saat oynasan 60 tl vereceksin ki gün aşırı oynasan bütün maaşı oraya yatiririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brooqlyn

quote:

quote:

quote:

?????

Selam, Güzel havalarda Bostanlı daki belediye tesisleri iyi oluyor fakat yağışlı havalarda oynayabilecek uygun fiyatlı bir tesis bulamadım.
    2 saat oynasan 60 tl vereceksin ki gün aşırı oynasan bütün maaşı oraya yatiririz.

Aleyküm selam .Bostanlı belediye dediğin yer de ücretsiz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 28 Ocak 2013; 23:22:25 >
  • Fiyatlar pahalı gerçekten, İnciraltı dışında pek oynamıyorum ben de İzmir'de, arada bir Crea'ya gidiyorum, onun dışında yok. Allahtan üniversitede çok ucuz ( 1 yıllık sınırsız kort kullanımı 50TL öğrenciler için ) yoksa oynayamayacağız doğru düzgün.

@brooqlyn
    Maalesef kış aylarında uygun fiyatlı kapalı kort bulmak neredeyse imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 28 Ocak 2013; 23:27:42 >
  • Hayır ücretsiz değil ama saati 5 tl sadece. 2 saat oynayıp 10 tl veriyorum.
    Ayrıca rezervasyonlu çalışıyor. Sabah arayıp yer ayirtman lazım

• Bostanlı sahil ücretsiz değil miydi ya? Gitmeyeli baya olmuş demek ki benim.
  • quote:

Bostanlı sahil ücretsiz değil miydi ya? Gitmeyeli baya olmuş demek ki benim.

Hayır değil, ayrıca ücretsiz olmasını da istemem açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: brooqlyn

quote:

Bostanlı sahil ücretsiz değil miydi ya? Gitmeyeli baya olmuş demek ki benim.

Hayır değil, ayrıca ücretsiz olmasını da istemem açıkçası.

• Beyler Wilson PRO STAF 6.1 SIX ONE 95 BLX2'i kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  • bende head nano ti elite var arkadaşlar, başlangıç raketi. bu rakete yeni kordaj çektirebilir miyim ? sakatlıktan çok korkuyorum yeni bi raket alıcam ama yaza kdr bununla idare etmek istiyorum. eğer çekiliyorsa babolat xcel düşünüyorum multiflament sentetik gut

raketimhttp://www.raketci.com/Head-Nano-Ti-Elite-Siyah_44704.html#0

bu arada sitede prince o zone tour 490liradan 230 liraya düşmüş
  • Nerde bu millet ? Neden kimse mesaj atmıyor ? 75-80 üye yok mu ?

Nerde oynuyosunuz ? Ücretler ne kadar ?
  • Bu arada şu İpek Şenoğlu Cup'a katılan yok mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

Beyler Wilson PRO STAF 6.1 SIX ONE 95 BLX2'i kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Şuan aynı serinin 100 kafa olanını kullanıyorum bir kaç ay sonra 95 e geçicem spin ve kontrol manasında müthiş rahat bir raket ve volelerde de çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim ama öncesinde raketi sizin denemenizde fayda var herkesin tarzı ve beklentileri farklı Birde yeni başlıyorsanız pek almanızı tavsiye ediceğim bir raket değil, başlangıç seviyesine pek hitab etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

Beyler Wilson PRO STAF 6.1 SIX ONE 95 BLX2'i kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Şuan aynı serinin 100 kafa olanını kullanıyorum bir kaç ay sonra 95 e geçicem spin ve kontrol manasında müthiş rahat bir raket ve volelerde de çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim ama öncesinde raketi sizin denemenizde fayda var herkesin tarzı ve beklentileri farklı Birde yeni başlıyorsanız pek almanızı tavsiye ediceğim bir raket değil, başlangıç seviyesine pek hitab etmiyor.

Yaklaşık 6-7 aydır tenis oynuyorum hocam. Sizce almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
  • bi 5 ay oynadım ekle reyiz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.