Şimdi Ara

Dh The Avatar; Last Airbender Fan Club+Rehber+Ortak konuşma noktası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
2
Favori
63.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaisertr

benide yazarmısın :D en büyük hayranıyım !

Alıntıları Göster
    2. sezonu da izledim. Başlasam mı acaba 3'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sen birilirsin... Ama sana şu kadarını söyleyeyim... 3 cü sezonu Firebending Masters ı izledikten sonra bu kadar beklemek adama çok koyuyor... Çünkü bölümçok güzel ve adamı gaza getiriyor... Ben derimki en azından düzenli yayınlanıncaya kadar bekle ama yinede sen bilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherhood -- 13 Şubat 2008; 17:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotherhood

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sen birilirsin... Ama sana şu kadarını söyleyeyim... 3 cü sezonu Firebending Masters ı izledikten sonra bu kadar beklemek adama çok koyuyor... Çünkü bölümçok güzel ve adamı gaza getiriyor... Ben derimki en azından düzenli yayınlanıncaya kadar bekle ama yinede sen bilirsin...

Alıntıları Göster
    2. sezon kaç bölüm arkadaşlar? Bende 18 bölüm var. Bitirdim. 3. sezonun ilk bölümünde previously an avatar kısmında gösterilenleri hiç görmedim ben 2.sezonda
    Eksik mi bende?

Ekleme:
    19-20 varmış gerçekten. Ben de niye bu kadar heyecansız bitti bu 2.sezon demiştim kendi kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Şubat 2008; 17:11:41 >

• quote:

2. sezon kaç bölüm arkadaşlar? Bende 18 bölüm var. Bitirdim. 3. sezonun ilk bölümünde previously an avatar kısmında gösterilenleri hiç görmedim ben 2.sezonda
    Eksik mi bende?

Ekleme:
    19-20 varmış gerçekten. Ben de niye bu kadar heyecansız bitti bu 2.sezon demiştim kendi kendime

Alıntıları Göster
    Sezon Bilgisi

Renk Kodları available unavailable

Sezon 1

1 The Boy in the Iceberg - 2 The Avatar Returns - 3 The Southern Air Temple - 4 The Warriors of Kyoshi - 5 The King of Omashu - 6 Imprisoned - 7 The Spirit World (Winter Solstice (1) - 8 Avatar Roku (Winter Solstice (2) - 9 The Waterbending Scroll - 10 Jet - 11 The Great Divide - 12 The Storm - 13 The Blue Spirit - 14 The Fortuneteller - 15 Bato of the Water Tribe - 16 The Deserter - 17 The Northern Air Temple - 18 The Waterbending Master - 19 The Siege of the North (1) - 20 The Siege of the North (2)

Sezon 2

1 The Avatar State - 2 The Cave of Two Lovers - 3 Return to Omashu - 4 The Swamp - 5 Avatar Day - 6 The Blind Bandit - 7 Zuko Alone - 8 The Chase - 9 Bitter Work - 10 The Library - 11 The Desert - 12 The Serpent's Pass - 13 The Drill - 14 City of Walls and Secrets - 15 The Tales of Ba Sing Se - 16 Appa's Lost Days - 17 Lake Laogai - 18 The Earth King - 19 The Guru - 20 The Crossroads of Destiny

Sezon 3

1 The Awakening - 2 The Headband - 3 The Painted Lady - 4 Sokka's Master - 5 The Beach - 6 The Avatar and the Firelord - 7 The Runaway - 8 The Puppetmaster - 9 Nightmares and Daydreams - 10 The Day of Black Sun (1): The Invasion - 11 The Day of Black Sun (2): The Eclipse - 12 The Western Air Temple - 13 The Firebending Masters - 14 The Boiling Rock (1) - 15 The Boiling Rock (2) - 16 The Southern Raiders

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotherhood

Sezon Bilgisi

Renk Kodları available unavailable

Sezon 1

1 The Boy in the Iceberg - 2 The Avatar Returns - 3 The Southern Air Temple - 4 The Warriors of Kyoshi - 5 The King of Omashu - 6 Imprisoned - 7 The Spirit World (Winter Solstice (1) - 8 Avatar Roku (Winter Solstice (2) - 9 The Waterbending Scroll - 10 Jet - 11 The Great Divide - 12 The Storm - 13 The Blue Spirit - 14 The Fortuneteller - 15 Bato of the Water Tribe - 16 The Deserter - 17 The Northern Air Temple - 18 The Waterbending Master - 19 The Siege of the North (1) - 20 The Siege of the North (2)

Sezon 2

1 The Avatar State - 2 The Cave of Two Lovers - 3 Return to Omashu - 4 The Swamp - 5 Avatar Day - 6 The Blind Bandit - 7 Zuko Alone - 8 The Chase - 9 Bitter Work - 10 The Library - 11 The Desert - 12 The Serpent's Pass - 13 The Drill - 14 City of Walls and Secrets - 15 The Tales of Ba Sing Se - 16 Appa's Lost Days - 17 Lake Laogai - 18 The Earth King - 19 The Guru - 20 The Crossroads of Destiny

Sezon 3

1 The Awakening - 2 The Headband - 3 The Painted Lady - 4 Sokka's Master - 5 The Beach - 6 The Avatar and the Firelord - 7 The Runaway - 8 The Puppetmaster - 9 Nightmares and Daydreams - 10 The Day of Black Sun (1): The Invasion - 11 The Day of Black Sun (2): The Eclipse - 12 The Western Air Temple - 13 The Firebending Masters - 14 The Boiling Rock (1) - 15 The Boiling Rock (2) - 16 The Southern Raiders

Alıntıları Göster

Sixth Sense director M. Night Shyamalan is gearing up to write and direct a big-screen adaptation of the popular Nickelodeon kids' cartoon Avatar: The Last Airbender for Paramount Pictures. Avatar will be the first film Shyamalan directs that is based on characters created by someone else.

Avatar follows the adventures of a gifted 12-year-old boy who is the last hope of a race of beings who can control the elements. The show regularly lands in the top 10 animated programs on TV and is Nickelodeon's top-rated Friday-night show.

Paramount hopes to turn the cartoon into a three-picture film series, according to Variety. Both Paramount and Nickelodeon are owned by Viacom.

Shyamalan was last in theaters with The Lady In the Water, which was based on a kids' story he wrote for his daughter. Lady received withering reviews from critics and grossed $42 million in the US, the director's lowest box office to date.

The film was also reportedly responsible for his break-up with Disney, whose Buena Vista Pictures produced and distributed his previous films Sense, Unbreakable, Signs, and The Village. The tumultouous behind-the-scenes drama was detailed in Michael Bamberger's 2006 book The Man Who Heard Voices: Or, How M. Night Shyamalan Risked His Career on a Fairy Tale.

Coincidentally, this week Terminator and Titanic maestro James Cameron also announced his intention to create a movie named Avatar, this one about a futuristic space war in which soldiers control fighting "avatars" with their minds.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Benide ekleyin.Bölümleri Türkçe bir şekilde indireceğim bir link var mı?(Türkçe alt yazılıda olur.)

Alıntıları Göster
    ekle lütfen delisiyim bu animenin !!!

bide nicklelodeonda şubat ayı boyunca pazar günleri 5 bölüm üst üste
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho1

ekle lütfen delisiyim bu animenin !!!

bide nicklelodeonda şubat ayı boyunca pazar günleri 5 bölüm üst üste

Alıntıları Göster
    Çok beklettiler yeni bölüm nerede yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiyong

Çok beklettiler yeni bölüm nerede yahu

Alıntıları Göster
    internette cnbc-e de yayınlanan türkçe dublajı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

çizgiportal
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

çizgiportal

Alıntıları Göster
    Bekle bekle kıl yumağı oldum 14. bölümü oha ya 2 aydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bekle bekle kıl yumağı oldum 14. bölümü oha ya 2 aydır

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Genel bi mail hazırlasak ingilizce. Hangi kanalda yayınlanıyorsa hepimiz mail göndersek?
  • quote:

Arkadaşlar. Genel bi mail hazırlasak ingilizce. Hangi kanalda yayınlanıyorsa hepimiz mail göndersek?

Alıntıları Göster
    Güzel Grup olmuş.Beni de ekler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Işık

Güzel Grup olmuş.Beni de ekler misin?

Alıntıları Göster
    Normalde Bu Tur Gecikmelerde Sessiz sessiz beklerim ama yapimcilar benim gibi sakin bi adami bile beklemekten deliye dondurdu ya helal olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzraellTr

Normalde Bu Tur Gecikmelerde Sessiz sessiz beklerim ama yapimcilar benim gibi sakin bi adami bile beklemekten deliye dondurdu ya helal olsun diyorum

Alıntıları Göster
    The firebending Masters'ı da izledim.
    Şimdi bekleyelim bakalım yeni bölüm ne zaman çıkacak diye

• quote:

The firebending Masters'ı da izledim.
    Şimdi bekleyelim bakalım yeni bölüm ne zaman çıkacak diye

Alıntıları Göster
    yarın nickeledeon da waravatar book3 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Ako

yarın nickeledeon da waravatar book3 galiba

Alıntıları Göster
    Çıkartamadılar gitti şu 14, bölümü. Daha önce izlediğim bölümleri izliyom nee yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow35

Çıkartamadılar gitti şu 14, bölümü. Daha önce izlediğim bölümleri izliyom nee yapayım.

Alıntıları Göster
    3 Sezon Altyazı 5 ve Sonrası Verebilirmisiniz?.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

çizgiportal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

çizgiportal

ben 3. sezonu arıyorum o var mı acaba ilk 2 sezon var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 15 Şubat 2008; 21:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

çizgiportal

ben 3. sezonu arıyorum o var mı acaba ilk 2 sezon var bende

Alıntıları Göster
    Nickelodeon hala 3. sezona geçmedi.Cnbce geçti nick geçmedi bugün tekrar baştan başlattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiyong

Nickelodeon hala 3. sezona geçmedi.Cnbce geçti nick geçmedi bugün tekrar baştan başlattılar.

Alıntıları Göster
    benide ekleyin aranıza ++++++
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.