Şimdi Ara

Dh The Avatar; Last Airbender Fan Club+Rehber+Ortak konuşma noktası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
2
Favori
63.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün çıkcaktı indirebileceğimiz bir link bulan varmı?
  • Bugn çıkacakta daha yayınlanmadı bile :D yarın öğlene kadar fln düşer torrentlere youtubeyede eklenir mrk etme...
    Edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 15 Şubat 2008; 21:00:28 >
  • bugün çıkacağına eminmisiniz ben 12 Nisan 2008 de çıkacak diye duydumda... Bir ikileme düştüm... Bilgisi olan bilgilendirirse seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

bugün çıkacağına eminmisiniz ben 12 Nisan 2008 de çıkacak diye duydumda... Bir ikileme düştüm... Bilgisi olan bilgilendirirse seviniriz...

Yok arkadaşım nereden çıkardın 12 nisan falan ben kaç haftadır çıkmasını bekliyorum. delireceğim zaten ne olacak ne bitecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

bugün çıkacağına eminmisiniz ben 12 Nisan 2008 de çıkacak diye duydumda... Bir ikileme düştüm... Bilgisi olan bilgilendirirse seviniriz...

Yok arkadaşım nereden çıkardın 12 nisan falan ben kaç haftadır çıkmasını bekliyorum. delireceğim zaten ne olacak ne bitecek

Beyler yüreğime inicek ne diyosunuz siz.Şaka demi bu

• Ben de 12 nisan diye okudum bir yerde. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 16 Şubat 2008; 13:42:29 >
  • vallahi üzülerek söylemek durumundayım ki arkadaşlar aksi yazılı olarak gösterilmediği taktirde yeni bölümün duyumlarım dışında araştırmam sonucu 4 Nisan tarihinde yayınlanacağı yönünde isteyen arkadaşlar aşağıdaki link i tıklayarak görebilirler... Tabi onlarında bilgileri ne kadar güvenilir bende bilmiyorum ama hiçliğin içinde savrulmaktan daha iyidir bu bilgi...

http://www.nick.com/mynick/messageboards/viewthread.jhtml?bID=104631&tID=3136845&mID=14626600
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar. Genel bi mail hazırlasak ingilizce. Hangi kanalda yayınlanıyorsa hepimiz mail göndersek?

?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar. Genel bi mail hazırlasak ingilizce. Hangi kanalda yayınlanıyorsa hepimiz mail göndersek?

?

Bana uyar tükçesini hazırlayıp ingilizcesini daha rahat oluşturabiliriz.
  • BENİDE EKLEYİN

severim bu diziyi
  • 3üncü sezon 1 hafta önce başladı!!!
  • nette 13 bölüm altyazılı var
  • Bende varım ekle sadece avatrı izlerim çizgidizi olarak .
  • bir kaç gif

[simage][/simage]

bir sitede bütün gifleri avrdı ama siteyi bulamadım

benide eklersen sevinirim bütün bölümleri izledim çıkmasını bekliyorum

3.sezon 14. bölüm çıktımı?

Dh The Avatar; Last Airbender Fan Club+Rehber+Ortak konuşma noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 16 Şubat 2008; 23:35:07 >

• quote:

Dünyada çapında baya çok fanı var zaten bu dizinin bize kalmaz istek olayı yani:)

Bakın :http://forum.cartoon-world.org/viewtopic.php?t=1157&start=270
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Dünyada çapında baya çok fanı var zaten bu dizinin bize kalmaz istek olayı yani:)

Bakın :http://forum.cartoon-world.org/viewtopic.php?t=1157&start=270

O zaman niye yayınlamıyorlar.
    Yapımcılarına

• Benide ekleyin adım Güray
  • Benide Üyelerin Arasına Alırmısınız
  • 4 Nisan ço kuzun bi süre. Bence daha erken girer
  • Arkadaşlar bende fanatik bir hayranıyım benide ekleyin lütfen ve 4 Nisan'da olsa beklerim ben
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.