Şimdi Ara

Dh The Avatar; Last Airbender Fan Club+Rehber+Ortak konuşma noktası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
2
Favori
63.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar;

Bir İngilizce öğretmeni olarak, imzanızda bulunan The Avatar Last Airbender Fan Club yerine Avatar "The Last Airbender" Fan Club yazarsanız doğru olacaktır.Aynen Don "The Dıragon" Vilsın'da olduğu gibi.

İngilizce'de lakaplar isimden sonra "the" kullanılarak yapılır.

Fatih Sultan Mehmet: Sultan Mehmet "the conqueror" gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 8 Nisan 2008; 20:00:24 >
  • bende varım ^^ yaşasın anime yaşasın avatar!
  • Gerçekten biri başlığı düzeltsin göze batıyor the avatar Bu arada son 8 gün.Bu arada Avatar anime değildiri.Fake Anime diyebiliriz ama.Sonunda Japonlar Amerikanın bileğini büktü dövemediğin eli öpeceksin diyebiliriz ayrıca.
  • dövemediğin eli öpeceksin lafıda güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

dövemediğin eli öpeceksin lafıda güzelmiş

bilerek biraz da bilmeyerek unuttum o ara ne uyduriyim derken aklıma 2 dünya savaşı falan çaktırma.
  • benide eklersen memnun olurum
  • benide ekleyin bende izliyorum

• yuhh fanatik bir avatarci olarak dh de bir fanclup oldugunu bilmiyordum, bana yuhh yani
    beni eklemezseniz tum çakralarinizi kapatirim ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 12 Nisan 2008; 20:53:56 >
  • Arkadaşlar konunun sahibi banlandı.İlk sayfaya bakmadığınız nerden belli oluyo.Yeni konuyu açarım ben,herkesi oraya taşırım ama imzalarda linki düzeltmek var.Onları yapana kadar canım çıktı.
  • Ana gitmiş adam bak beyaz bir konu daha var anime bölümünde istersen oraya geçelim ya da sen bilirsin yeni konu açalım.
  • Napcaz bilmiyomki valla
    Şİmdi böyle devam etse üyeler eklenmiyo,yeni konu açsak herkes imzasını değiştirmek zorunda kalcak(Linkleri değiştirmek zorunda kalcaz ya...).Belki adama ulaşamıcaz.Millet hala buraya ekle beni yaz dicek...Yav niye banlandıki başkan alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

beni eklemezseniz tum çakralarinizi kapatirim ona gore

---------------------

Yeni bölüm çıkmadı mı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Nisan 2008; 12:58:01 >
  • arkadaşlar avatar ı indirmeye başlayacağım ama türkçe dublaj mı indireyim yoksa kendi dilinde mi?
    bazı yerlerde türkçe dublajlı izleme yazık edersin diye yorumlar yazılmış. siz ne dersiniz?
  • Farkı yok dublajıda çok güzel bence..Zevkine kalmı..
  • evt dublaj güzel ama bi kere altyazılı izle derim ben ingilizcemi de geliştirmek istediğimden türkçe altyazıyı tercih ediyorum ama dublaj da harika

-----

yeni bölüm ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strykr

arkadaşlar avatar ı indirmeye başlayacağım ama türkçe dublaj mı indireyim yoksa kendi dilinde mi?
    bazı yerlerde türkçe dublajlı izleme yazık edersin diye yorumlar yazılmış. siz ne dersiniz?

bulursan dublaj izle seslendirme çok başarılı
  • sanki dublajda sokka , iroh ve zoku nun sesi daha iyi gibi geldi. sizce?
  • @ dombilibili
    @ lejyonerx
    @ Cousin

yardımlarınız için teşekkür ederim. türkçe dublajı indiriyorum. birde birşey sormak istiyorum normalde kaç MB bir bölüm. dublajda boyut hep farklı. 1,2 yada 3 part arası upload etmişler.
  • Çıktı mı yeni bölüm? 14 nisan yani bugün çıkacaktı güya?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.