bide 14 den sonra 15 i bekleriz 2 ay.ayrıca bu nickelodeon ne zaman 3. sezon türkçe vermeyi düşünüyor 2 yi bitirip bitirip 1 e dönüyorlar tekrar
Çıksada izlesek artık yaw Sıkıldım beklemekten
ekle benide
Yalan olsu bu çizgifilm
Yalan değil de bekletecek biraz. Nisan diyorlar 14 için.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Yalan değil de bekletecek biraz. Nisan diyorlar 14 için.
Yine uzamasın da nisanda çıksın
hocam nisan çok feci olmuş da nerden oğrenebilim bende ??? sürekli aklıma geliyo nereye bakıcağımı bilmiyorum
www.nic k.com da 14. bölüm boiling rock ın oyunu çıktı... Buna göre 1-2 haftaya kadar abd canada da yayınlanır 2 hafta sonra türkiyeye gelir(türkçe düblaj olarak) Bu şekilde tahmin ediyorum.....
sunum basarili
yaa bolumler hep eski yeni bolumler ne zaman gelio tam olarak ????
Türkçe dublaj bölümlerin görüntüler çok iğrenç ya...
13. bölüme kadar izledim son 3 bölümü alt yazılı izledim gerçekten çok hoş bi çizgi film olmuş 13-20 arası altyazıları bulamadım bulan olursa pm atarsa sevinirim..
arkadaşlar benide eklermisiniz??LÜTFEN EKLEYİN
benide eklermisin altına prens zukonun resmini koyarsan sevinirim
Benide eklermisin altına prens zukonun resmini koyarsan sevinirim
iki gündür mesaj yok konuyu yenilemek lazım biliyorsunuz dizide aang son hava bükücü sizce hava büküceler bir yere saklanıp hala soyları devam ediyor olabilirmi şahsen en son bölümünde böyle bir şey bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: sedimanter
iki gündür mesaj yok konuyu yenilemek lazım biliyorsunuz dizide aang son hava bükücü sizce hava büküceler bir yere saklanıp hala soyları devam ediyor olabilirmi şahsen en son bölümünde böyle bir şey bekliyorum.
Sanmıyorum ama imkansız değil.
bence aang avatar halinde ölecek sonunda...
İnternet indirip izleyecktim bu hafta indirmeye basladim allahtan butun sezonun inmesini falan beklememisim 1. bolumu codec le izledim sonrakiş bolumleri izleyemiyorum saka gibidspr programini indirdim oda ise yaramadi bazi forumlarda vistadan kaynaklaniyor diyorlarda , kimse vista ile izlemiyorumu bunu ??