Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

saygınlıklarınız kac??

Valla benim 2000e yakın.Ama önemli olan saygınlık değil power Şu an müze soyuyorum çok az kaldı rus uyuşturucu kralı soymama ondan sonrada ac yapıcamtürkiyenin birinci sıradaki çetesinde tanıdıklarım var.İsterseniz fiyatları düşürürüm paraya ihtiyacım yok benim o konuda herkes rahat olsun

benim 1

• yukselırsın
  • güzel oyun galiba ?
  • hemide süper
  • Benim 750 ama bıraktım
  • eferim sana bırak
  • yaw bari bırakıyon ver birine
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

yaw bari bırakıyon ver birine

• Merhaba miLLet nasıL gidiyor.Benim artık evde net yok eğer dersleri düzeltirsem internet yaza doğru açtırır babam.Yaz sezonu oynamayı düşünüyorum artık stat kasmıyıcam saygınlık kasıcam ayrıca yeni turda hepinize başarılar saygılar selamlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkFoXtHu -- 20 Şubat 2007; 17:29:33 >
  • Olum boşver neti sen dersine çalış
  • +1907 bencede
  • yaa beyler bana thecrims te klon werebilecek war mıı 18. tur için acil 5 klon gerekk bu arada kullanıcı adım:KaTiLdArK34 bu turu klonları hiç kullanmadan 3500 saygınlıkla bitirdim

DH The Crims Rehber

DH The Crims Rehber

• klon wercek war mı bana 5 tane lazım en az yaa lütfen benimle irtibata geçin fazla klon wercek warsa
    celal_celik13@hotmail.com nickim:KaTiLdArK34 oyunda da irtibata 27 şubatta geçebilirsiniz
  • Bu tür oyunları kimseye tavsiye etmem pisikolojiminizi bozuyor siz bunu büyyünce anlıyacaksınız...
  • belki senden buyugum nerden bilion?
  • Ya yinemi sen sen bu forumun bekçisimisin olum yürü git lanAdama bak ya istediğimizi yaparız cp ye girion laf atıyon buraya girion herşeye karışıyo ne ayak
  • beyler ya klonsuz 3500 saygınlık yaptım ve ölüm makinesi+nomex kaplı zırh ayrıca 3000 kuvvet 2600 tolerans ve 2000 zeka ile bitirdim nickim:KaTiLdArK34 eğer yeteneklere bakarsanız aslında 6000 kuvvete bile ulaştığımı anlarsınız
  • ya beyler bi yardım istiyorum sizden bi de profile resim koyamıyorum dosya boyutuna bakıyorum 16 kb yardım lütfenn
  • İmageshack.us u kullan linkini ekle
  • oyunu bilmeyen arkadaşlara duyurulurr oyunun adresiwww.thecrims.com ve de oyunun 17. turu bitmiştir 18. tur ise 26 şubat ta akşam 19:00 gibi baaşliicaktırr
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.