Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzanda [/simage] arasaında boşluk olmayacak yani

.....[/simage] olacak ..... [/simage] değil
  • ya biri yardım etsin lütfen klon wercek warsa msn den irtibata geçebilirsiniz celal_celik13@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

güzel oyun galiba ?

güzelde laf mı manyak oyun

• Yazın net gelirse bol bol say kasarız artık
  • Beyler crimsin beta sürümü varmış bilen varmı aranızda ?
  • yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

yok

varmışwww.beta.thecrims.com muş ama oda şu an kapalı oyunda yapacaklarını orada deneyebilirsin Ama hiç oynamadım

• iyide ne yaparsınki orda
  • Oyun update oluyor bir süreliğine oynanamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Oyun update oluyor bir süreliğine oynanamaz

vaLLamı bizde hemen açıLıcak zannediyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoXtHu

quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Oyun update oluyor bir süreliğine oynanamaz

vaLLamı bizde hemen açıLıcak zannediyorduk

MUAHAHHAHA
  • klon kasın klon :) ben Turkiyejeofizik oyunda yardım merkezinden foruma girin orda nasıl klon kasılacağı anlatılıyor.en az 10 klonunuz olsun ama yok ben güsel işler başarmak istiyorum diyorsanız en az 20 klon arkadaşlar ;) saygınlık kasacaksanız gemi takibi şart bardan avlanmayı da unutmayın tabi

[img=http://img5.imagevenue.com/loc168/th_33147_MANIAKvJEOfizik5_122_168lo.JPG]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxdejavuxx -- 25 Şubat 2007; 21:54:01 >
  • bu oyunu kazabma ne oluyo bilen varmı kazanan odul felan mı alıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxdejavuxx

klon kasın klon :) ben Turkiyejeofizik oyunda yardım merkezinden foruma girin orda nasıl klon kasılacağı anlatılıyor.en az 10 klonunuz olsun ama yok ben güsel işler başarmak istiyorum diyorsanız en az 20 klon arkadaşlar ;) saygınlık kasacaksanız gemi takibi şart bardan avlanmayı da unutmayın tabi

jeo naber hatırladınmı senle x1 yapmıştık.Sende Dream Team tayfasındansın demek :)Ben bu sezon değilde yazın oynayacam başarılar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara

• o kadar bekledim bi baktım bir gün ertelemişler
  • yazın ilk 10 a oynarım klon yazısını okudum gece gündüz kasarım
  • ya yazık ya benm Pc yi kaldırmıştı babam 2 hafta sanki saksıda yaşayan bitkiydim ya çok koyu bişe netsizlik en iyisi derslerle neti aynı oranda goturelim arkadaşlar yani ikisinide ust duzeyde bazılarımızın onunde Kocaman ÖSS denen ... war bu sınavı geçip yolumuzu bulduk bulduk bulamadık zamanımızı buralarda geçiririz belkide sokaklarda en iyisi bu net olayını abartmayalım dediklerimi saçma olan lar vardır eminim 15 yaş altı...ama bu soylediklerim gerçekten GERÇEK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoXtHu

quote:

Orjinalden alıntı: xxdejavuxx

klon kasın klon :) ben Turkiyejeofizik oyunda yardım merkezinden foruma girin orda nasıl klon kasılacağı anlatılıyor.en az 10 klonunuz olsun ama yok ben güsel işler başarmak istiyorum diyorsanız en az 20 klon arkadaşlar ;) saygınlık kasacaksanız gemi takibi şart bardan avlanmayı da unutmayın tabi

jeo naber hatırladınmı senle x1 yapmıştık.Sende Dream Team tayfasındansın demek :)Ben bu sezon değilde yazın oynayacam başarılar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara

doğrudur kardeş ama malum 1 sezonda en az 500 kişiyle 1x1 yapınca insan unutuyor.herkes oynamıcam diyor bu sezon için belki bende oynamam ama herkes yaza oyunda olucak resmen yıldız savaşları olucak :ç sana da kolay gelsin ;)

• Doğrudur kardeş bende 2-3 sezondur oynamıyorum bnde yaza oynarım belki...
  • Yeni başlayanlar için güzel bir topic olmuş, yapan arkadaşımıza teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.