Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cete var arkadaşlar varmı gelcek 30k ve üstü =)
  • bi kıyak geçsen arkadaşına?
    alıver lütfen
  • ben oyuna yeni baslıcam naapmalıyım bi tavsiye verirmisiniz kimi secmeliyim ordakilerden adam secimimi ne var ya????
  • slm bnide alırısın 10000 saygınlıgım var ıd:yusufde123
  • saol kardes
  • guzel konu up
    edit ust konuymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurai Heart -- 20 Şubat 2008; 11:12:50 >
  • Bu sezon pek vaktimiz olmadı ama neyse..

DH The Crims Rehber

DH The Crims Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeşiktAŞK93 -- 16 Mart 2008; 18:44:32 >

• smh kredilerin faydasını görüyormusun
  • aytug bana yaptıın yardımı unutmadım bro :D ama gitti hepsi o ayrı mesele sen iyi kasmışsın ;) bnm adamı screenleyip koysm ban yerim :D
  • hadi beyler yeni sezon başladı...
  • bu sezon kasmıcam malum okul makul ama önceki sezonu 85000 sayla bitirdim tr.26.cısı olarak
  • biri oyunu anlatabiliymi?
  • super oyun da sureklı hastalık kapıyorum
  • BAŞLADIM BUGÜN. AMA SÜREKLİ SOYGUN YAPIP GECE KULÜBÜNE GİDİYORUM.İLK GÜNDEN ÇOK SIKILDIM.1 SAATTE SAYGINLIĞIM 190 OLDU.
  • bu sezon ben oynamıyorum ortaklarım oynuyor ve suan bi adam 120k biride 90k poweruser & poweraccount adamların ismi :) sezon sonu ne olurlar bilmem :)
  • neredeyse aynı seninkiyle eyer seninki alttaki resim ise benim sadece

kuvvet:10518
    zeka:129679
    kerediler:89

geri kalan herşey aynı isim dışında ve kişisel bilgilerin

DH The Crims Rehber
  • beyler insan gibi çete işi yapıcak adam warmı dalmadan.. çete arıorum geçenlerde başladım 3 gun fln oynadım 1k oldu saygınlık 0 hile hurda bot yawas yawas cozuorm oyunuda çete işi yapıcak warsa rica ediorum dürüts birileri warsa ekleyin msnden konusalım ...

stupidfathobbit_@hotmail.com
  • BU OYUNU BNDEN İYİ OYNAYAN YOK 3 SAYFA FA.İŞE VAR VE 37K SAYGILIK VAR VS YAPAN VARSA BANA YAZSIN

• Bende daha dün oynamaya başladım Saygınlığım 105 :D ve şuan hapisteyim lanet olsun param da yoq ....
  • yha beyler yeni basladm saygınlık 6 oldu yardım edın bana
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.