Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hile warmı
  • arkadaşlar benim oyunda adım samrty beni korurumusunuz
  • 1 Kere OynaDım Bu Kadar Sapa Sacma Bi Oyun Görmedim..
    Hapisden Cıkarsın Hastanelik Olursun Haftaneden Cıkarsın Yine Hastanelik Olursun.Pöff Zaten Küfür Desen Havalarda Ucuşuyor..
  • Fbli olanlar çeteme gelsin 2 gündür oynuom (önceden oynuyordum biraktım) Say 270.İki esrar tarlam bir nightclub iki faişe
  • abi ben de üye olmak istiyorum.adım marcus9.

beni de çetenize alırsanız çok sewinirim.
  • Oyunun Eskilerindenim Ve Size Bir Kaç Şey Söylemek İstiyorum. ;

Oyunda Başarılı Olmak İçin Çevre Yapmanız , Bilgi Sahibi Olmanız Ve oyuna Zaman Ayırmanız Lazım.

Günde 1-2 Saat Oynayarak Çok Zor Olur.

Ben Yaklaşık Olarak 1.5 Yıl Oynadım Ve Oyundaki En iyi 3 Sezonumu Bırakmadan Önceki Sezonlarda Oynadım. ve O Sezonlarda en iyi şekilde oynamamı sağlayan Bazı Arkadaşlar Oldu.

Kısaca : Çevre Çok Önemlidir. Kimseye Kazık Atmadan Oynarsanız İyi Yerlere Gelirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 24 Mayıs 2008; 19:42:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

Oyunun Eskilerindenim Ve Size Bir Kaç Şey Söylemek İstiyorum. ;

Oyunda Başarılı Olmak İçin Çevre Yapmanız , Bilgi Sahibi Olmanız Ve oyuna Zaman Ayırmanız Lazım.

Günde 1-2 Saat Oynayarak Çok Zor Olur.

Ben Yaklaşık Olarak 1.5 Yıl Oynadım Ve Oyundaki En iyi 3 Sezonumu Bırakmadan Önceki Sezonlarda Oynadım. ve O Sezonlarda en iyi şekilde oynamamı sağlayan Bazı Arkadaşlar Oldu.

Kısaca : Çevre Çok Önemlidir. Kimseye Kazık Atmadan Oynarsanız İyi Yerlere Gelirsiniz.

cok haklısın ama artik oyundaki Türkler oyle bir boyuta geldiki Türk Türke saldirir oldu ayricada cogu Türk saldırmayacagina dair bir suru yeminler ediyor ama yinede saldiriyor

• Evet Ayrılmadan Önceki Günlerde Herkes Birbirine Dalardı. O Yüzden Kontak Atıcağın Kişiye Güvenmen Lazım Icın Rahat Etmiyorsa Hıc teklıf atma.Riske Girme..
  • Terbiyesiz oyun
  • Thecrims'in Eski Oyuncuları Bu Sezon Kasabilir. Bende Dahil , Umarım Güzel Bir Sezon Olur.

Herkese Başarılar.
  • The Crims web tabanlı oyunlar içinde bence en iyileri arasında zaten bi çok web tabanlı oyun çizgi film gibi birinin yanında oynasan gülerler adama 4 - 5 tane var böyle the crims gibi güzel web tabanlı onların dışındakiler pek yaramaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelanikBekçisi -- 19 Haziran 2008; 18:06:56 >
  • ben komple bıraktım valla sıktı artık ... Kasan lara go go
  • --------------------------------------------------------------------------------

http://reliableclix.com/?r=thesnob

http://bux.to/?r=thesnob

ewt arkadaşlar bu sitelere üye olarak para kazanabilrsiniz ayrıtenwww.alertpay.com adresinden bi accountunuz olması gerekio eğer ilgilenirseniz cursed_07@hotmail.com adresinden ulaşabilrsinz

• selam arkadaslar beni de alırsanız sevinirim

ismim qorfield
  • yeniyim buraya metinkara kullanıcı ismim oyunda üye olmak istiyorum.
  • Enerjim Hemen Bitiyor Nasıl Hızlı Şekilde enerji Toplarım ?..
  • Arkadaşlar artık oyunda kimse güvenilmiyo, ama bana güvenebilirsiniz. fatihofistanbul ya da vatich alırsanız sevinirm çeteye =).. zırhlı fed yapabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.