Şimdi Ara

DH The Crims Rehber (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.035
Cevap
3
Favori
110.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 arkadaşımla hayatta kalma mücadelesi veriyoruz
    Akşam 4 kişi daha bulabilirsek federal soyacaz.. 1000-2000 saygınlık arası arkadaşları bekliyoruz..
    Kontaklara eklenip saldırı yapmayı düşünen kanı bozuklar cevap yazmasın..

önce profilime yazın sonra akşam konuşıruz..

nickim: haydarbey
  • oynuyodum bıraktım
  • benide alın ceteye ahmetemre93 saygınlık 1300lerde ama artıo kasıorm suan
  • Ziyaretci sayfanda bayaa küfür eden var.. Eger kalleslik yapıp dalarsan anında karsılık görürsün cete kalabalıklastı iyice..
    izdirap nickli biri davet atacak.. sakın davranma.. armoru silahı full..
  • Çok eskiden oynuyordum..Ama yine başllıcam galiba..
  • beyler çete isteyen ares_yardim@hotmail.com u eklesin çünkü her 30 dk ya bir nick değiştiriyorum 10 civarı adam vurduğumdan dolayı değiştirmem lazım....

size benden bir öneri sakın bar rave parti gibi yerlere hi
    slm
    nbr fln yazmayın sonu kötü olur
  • Hocam saygınlıgın kac ve cetende kaç kişi var.. biz su an 4-5 kişi olduk.. 3müz aktif oynuyoruz diger arkadaslarda yetişiyor yavas yavaş.. çok kalleş adam oldugundan güvenemiyoruz kimseye.. sizdede varsa 3-5 kişi fed seagull filan yapıp hızlıca kasalım.. Akşam ekleyecegim seni saat 8 gibi konuşalım..
    saygılar..

birde naber yazınca nasıl dövecekki? normalde barda karşılaşmış olmanız gerekiyor yada baglantı istemesi lazım.. ki baglantı isteyenleri kabul etmezsin olur biter.. şu işin ince ayrıntılarından bahsetseniz birazda.. mesela ilk sayfayıo hazırlayan arkadaş sağolsun çok ugrasmıs ama yanıldıgı bir sürü yer var.. detox olayı külli yalan.. servet istiyor bir detox onun yerine metadon içilmesi lazım.. genelev işi yalan.. prezo yoksa sürekli hastalanıyorsun.. kendi barının saygınlıgını ayarlayıp orda içmek gerekiyor ama ordada şans eseri gezen dayakcılar olursa dayagı yiyorsun

bu arada etrafta saygınlıgı bin civarı olupta 2000 lik adam döven bir sürü serseri var.. silah armor full kasmıslar önüne gelene bulaşıyorlar.. vs vs..

acıklayınız bizi aydınlatınız lütfen..

• @tosunpasa

biraz zeki olursan insanların arkasında birinin olabiliceğini düşünürsün...
    ben bir adam dövdükden sonra nickide değiştirirm...

bara yazma olayı ise;

benim önceki nickim
    BodomBeacTRror
    idi
    kendi barıma

this is my party have fun gg cya...
    yazdım

simdi oraya bastigimde otomatik yeni nickin görünüyor bende dayakcıyım bugün 21 kisiyi dovdum 22 ve nicki değiştirmediğimden daya yedim

Adam ingilizce bana yazdı senin gibileri yakalamak bizim için çok basit diye....
    barıma gelmiş...evladı
    oraya yazdığımdan yakalamış...

bende şuan BFG 9000
    İLE parlak zırh var ve rahatım tetikciyim
    kendinize bir bar açacaksınız ve sayginlinizin 1-2 fazlasını yapacaksınız 1000 lere geldiğinizde hızlı atlamakdan 50-100 üstü azami olacak
    önnerim benim içki%2 getirir hesaplaması kolayıma geliyor (:
    bizim çete kötü ... 3 kişiydi 1 kalleş çıktı arkadaşa daldı bende ona daldım xD
    2kisiyiz ben 1458 arkadaş 204 ben tek gelebilirim...güvenilir 2-3 arkadaşımda var tabi ikna edebilirsem....

çete diye dalacaksanız hiç konuşmayalım şimdide msn ekleyebilirsiniz akşama belki sbs puanım yüzünden fırça yeme olasılığım var

• ark.lar 450 say var oyunda nikim arsenik kontak atın ceteniz varsa bıktım oyundaki dallamalardan

birde bişey sorucam ;bu barda tanıstığımız say ı bizden buyuk herifler bize dalıyo ya onu nasıl engelleyebiliriz..önemsizler listesine taşıyorum orda da bişi olmuo gene dalı herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sçsb -- 12 Ağustos 2008; 16:12:55 >
  • Merhaba hocam,
    Bende ölüm makinası var armorda cok yakında 10 Milyonluktan olacak :)
    Emin ol ilk oynayışım, aynı şekilde arkadaşlarımda hepsi tecrübesiz.. enaz 5er kişiden dayak yedik ve henüz kimseyi dövemedik
    su an bulundugum yerden MSN vb chat programlarına giremiyorum.. Aksam 8 gibi online olurum.. cetemizde 3 kişiyiz ama 2 kişi daha yetişiyor.. şöyle saglam 2-3 kişi daha bulabilirsen hızlıca fed, seagull filan yapıp kasarız.. oyunda 20-30 bin kişi oldugunu düşünürsek o kadar adam dururken kendi çetendeki arkadaşımıza dalmak yapılabilecek en büyük şerefisizliktir.. Bu konuda tam olarka güvenebilirsin..

eger cetemize katılmak istiyorsan bana PM at .. ben arkadasın acc ile girip, hemen davet edeyim .. Akşamda 1 kişi daha bulabilirsek fed yaparız hızlıca..

bu arada bundan sonraki turlardada eger devam etmeyi düşünürsen arkadaşlıgımız sürecektir..

mercan sanada kontak atacagım.. senide destekleriz..

• şuan hastandeyim 57 günün saat 6:01 inde çıkacam biraz iyi dayak yedimde (:
    elbet katılırım çetenize... fed fln hayatımda yapamadım inşallah nomexli günlerimi görürüm(:
    şuan elimde bfg 9000
    ve parlak zırh var (::D
  • tamam 3 reel saatin kalmış.. akşam ben seni kankalara ekler sonrada çeteye alırım.. şu an 5 kişiyiz.. 4 ü saglam bir yukardaki arkadaşın bayagı kasması lazım 1-2 saglam arkadas bulursan aksam fedten parayı kırarız..

bu arada mutlaka nickini bana burdan PMle yolla.. bende sana seni kontaklara ekleyecek adamın nickini yazacagım..

son olarak çete istiyorum dayak yiyorum diyen arkadaşlar lütfen su ilk sayfadaki yazıları ayrıca son yazdıgımız ince tirckleri okusun boşu boşuna hastane hapishane gezmeyin.. tüm çete davetlerini bekliyorum.. bize sağlam adam lazım
  • TurkM3N

bu arada size bir tiyo
    geneleve gitmeyin
    barlara gidin
    BodomAfterMidnightempty
    süepr bardır icki en ucuz ordadır
    her icki %2 verir
    bende neden %1 veriyor!? demeyin gidin metadon(hastaneden alın)
    ole deneyin(:

inshallah bu cete ile nomex+ölüm makinası alabilecem

sırf DH liyiz diye vs yapmıyoz

şuan TurkM3N
    tabi her adam dövdükden sonra değişiyor (:

neden diyeniniz olursa
    başımdan gçn olayı anlatiim
    Bu gün Polonyalı olup ANTI-TURK olan daras ı buldum
    bu adamın 2 tur oncekı profilinde vurdugu turklerin ismini yazmıştı
    baktım sayginligi dusuk benden dur sunu bir dagitim dedim
    yanında bide mısırlı vardı once mısırlıyı snrada onu vurdum...

sonra polonyalının cok cok cok yakın arkisi beni kendi barımda dovdu... (:
    her adammı dovdukden sonra nickimi degistiriyom...
    daras ı bulan olursa ne pahasına olursa olsun dalsın...
    bu adam milleti 2-3 cü dovusu bile vardı 2 tur onceden tanismisdik o zaman durum1-1 di ama artık ondeyim 2-1 yeniyom onu...
    o zmnlarda nickim TurkM3N

ingilizce sövdü bana (: bidaha görürsem bidaha dalacam (:

• ekliyorum senide hayırlı olsun
  • olsun(:

çetem olduna göre başım bağlı eskisi kadar adam dövmicem xD
    hastanedeyim şuan yaws neyse 16 kuvvet 16 tolerans 4 zeka 5 karizma gitti(:
    kendi barımda var...fazla adam da glmiyor ve zararına içki koyuyorum kendimiçin (:
    sayginligim 1300 ise 1301 yapıyom (:
    BodomAfterMidnightempty

herkesi beklerim yalnız orda kavga çıkaranı ben döverim

benimle birlikde kaç kişi?bide hangi soygunlar yapılabilir

bu aradawww.crims.biz de Wirüs var
    www.thecrims.nam*

*=e com mom yoq

• Atamadım hala hastanedesin :) akşam eve gidince deneyecegim..
    bu arada bende cok hastaneye düştüm ama ölüm=0 bu nasıl oluyor farkı nedir?
    ayrıca yanındaki adamı vurmak nasıl oluyor... aynı barda 2 kişi ilemi karşılaştın? bizde statlar silahlar güzel ama henüz iş bitirime başlamadık
    Ayrıca saygınlıgada itibar etmemek gerekiyor.. çünkü daha çok parayla artıyor..

saygınlıgı 1300 olan adamın 2000 saygınlıkla adamı dövdügüne şahit oldum
  • bar bizdede cok umumi ev desen gırıla eheheh.. akşam isimlerini yazarım sayfaya.. gecen bende 1500 iken bizim arkadasın mekanına gelen 2200 lük gavurdan dayak yedim :) şansa bak ya ... içki fiyatlarınıda istege göre düşürebilirim yeterki kasın çabucak başlayalım soygunlara..

bende nod var crims.biz de bişey bulmuyor ilginç..
  • trojan ve solucan buluyor avira var biende

benim bara kimse gelmiyor(:hastanedeyim3-4 saatim var
  • senin için adam buldum ziyaretçi defterimi imzalicaklar (turkler sadece)
  • ok süper ben birazdan alımlara başlıyorum yamuk olursa kıyarım ulayn...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.