Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.119.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

ben kazasına falan kaportasına bakmam benım ıcın motor önemlıdır motor ve aksamlar temız olduktan sonra kaporta ne alakadır ya al uygunsa fıyatı gıt cızıklerını bılmem neyını kazasını dogrulttur boyattır

5664 e mesaj attım plakayı sorgulattım km ile oynanmış.2011 deki muayeneye 179bin km de girmiş 2013 muayenede 122bin km de girmiş.birde 2007 de kazası var 500tl masraflı.bu nedenle aracı olmadım.sonuçta min 200bin kmye dayanmış araba.üstüne birde adam sanayici olmasına rağmen,ben alırken bakmadım kmye falan diye sıkınca bende kıllandım iyice.11-11.5 canlıya orjinal boyalı 120-140bin kmde olanları varken gidipte kopmle boyalı kmsi oynanmış araca 11 bin vermek mantıklı gelmedi.

boya bencede çok sıkıntı değil fakat antalyada özellikle arabyı satarken ilk boyayı soruyolar 92 şahinde bile adam boya varmı diye soruyo ilk olarak.o nedenle burda fiyatta çok belirleyici bu durum.boyalı oldumu piyasasının bin tl altına gidiyo.bu araçta o nedenle pahalı geliyo.ederi 10bin.adamda 11 in altına düşmem diyince hayırlı satışlar dedim döndüm gittim.

hocam tel.den tramer sorgulamayı tam olarak nasıl yaptın, yarın bir uno bakmaya gidiyorum, arabanın yanındayken orada bu sorgulamayı yapayım diyorum...

hocam 5664 e aracın plakasını yazıyosun örnek 05XX150.cevap olarak 2 mesaj geliyor.birinde aracın kazası varsa onun tarihi nasıl olduğu ve masraf yazıyor.2. mesajda da son muayene ve bir önceki muayene de ki kmler yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

quote:

ben kazasına falan kaportasına bakmam benım ıcın motor önemlıdır motor ve aksamlar temız olduktan sonra kaporta ne alakadır ya al uygunsa fıyatı gıt cızıklerını bılmem neyını kazasını dogrulttur boyattır

5664 e mesaj attım plakayı sorgulattım km ile oynanmış.2011 deki muayeneye 179bin km de girmiş 2013 muayenede 122bin km de girmiş.birde 2007 de kazası var 500tl masraflı.bu nedenle aracı olmadım.sonuçta min 200bin kmye dayanmış araba.üstüne birde adam sanayici olmasına rağmen,ben alırken bakmadım kmye falan diye sıkınca bende kıllandım iyice.11-11.5 canlıya orjinal boyalı 120-140bin kmde olanları varken gidipte kopmle boyalı kmsi oynanmış araca 11 bin vermek mantıklı gelmedi.

boya bencede çok sıkıntı değil fakat antalyada özellikle arabyı satarken ilk boyayı soruyolar 92 şahinde bile adam boya varmı diye soruyo ilk olarak.o nedenle burda fiyatta çok belirleyici bu durum.boyalı oldumu piyasasının bin tl altına gidiyo.bu araçta o nedenle pahalı geliyo.ederi 10bin.adamda 11 in altına düşmem diyince hayırlı satışlar dedim döndüm gittim.

hocam tel.den tramer sorgulamayı tam olarak nasıl yaptın, yarın bir uno bakmaya gidiyorum, arabanın yanındayken orada bu sorgulamayı yapayım diyorum...

hocam 5664 e aracın plakasını yazıyosun örnek 05XX150.cevap olarak 2 mesaj geliyor.birinde aracın kazası varsa onun tarihi nasıl olduğu ve masraf yazıyor.2. mesajda da son muayene ve bir önceki muayene de ki kmler yazıyor.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Şubat 2013; 19:00:00 >

• yakıt sarfiyatlarınız nasıl şu sıralar?benim araç son 50 tl ile 100 km gitti hasta etti beni resmen.ocakta muayene öncesi tüp kazanı falan değişmişti.yakıt bitince gittim tüpçeye ayarı normal aracın.nedendir bu kadar fazla yakması?bujiler falanda değişmiti 4-5 ay önce.
  • quote:

yakıt sarfiyatlarınız nasıl şu sıralar?benim araç son 50 tl ile 100 km gitti hasta etti beni resmen.ocakta muayene öncesi tüp kazanı falan değişmişti.yakıt bitince gittim tüpçeye ayarı normal aracın.nedendir bu kadar fazla yakması?bujiler falanda değişmiti 4-5 ay önce.

Platin,meksefe,avans-subap ayarı durumları nasıl?
  • Bir depo ile 360km gidebiliyorum. 91 kartal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

yakıt sarfiyatlarınız nasıl şu sıralar?benim araç son 50 tl ile 100 km gitti hasta etti beni resmen.ocakta muayene öncesi tüp kazanı falan değişmişti.yakıt bitince gittim tüpçeye ayarı normal aracın.nedendir bu kadar fazla yakması?bujiler falanda değişmiti 4-5 ay önce.

platin meksefe bujilerle beraber değişti.yine aynı sırada subap ayarı yapıldı.yakıttı normaldi.fakat son 2-3 haftadır özellikle yakıt arttı.havaların soğukluğundan falan diyicem ama bu kadar artması normalmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bir depo ile 360km gidebiliyorum. 91 kartal

depo kaç lt lik kaça doluyo?şehir içi kullanımmı?
  • quote:

quote:

quote:

platin meksefe bujilerle beraber değişti.yine aynı sırada subap ayarı yapıldı.yakıttı normaldi.fakat son 2-3 haftadır özellikle yakıt arttı.havaların soğukluğundan falan diyicem ama bu kadar artması normalmi

Havalardan biranda o kadar artmaz.Ya kısa mesafe kullanacaksınız araba ısınmadan kontak kapatacaksınız ya da dip gaz gezmeniz lazım.100 km yi nasıl kullandınız peki?Sürekli sıkışık trafik mi yoksa orta halli trafik sakin-agresif.Araba ısınınca gaz beynini elle kontrol edin ısınmıyor olabilir bu da yakıtınızı arttırır.Bir ihtimal de gazı aldığınız yerle ilgili olabilir.Hava basmışlar olabilir.Güvendiğiniz bi yer değilse sağlam bi istasyondan alıp deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Havalardan biranda o kadar artmaz.Ya kısa mesafe kullanacaksınız araba ısınmadan kontak kapatacaksınız ya da dip gaz gezmeniz lazım.100 km yi nasıl kullandınız peki?Sürekli sıkışık trafik mi yoksa orta halli trafik sakin-agresif.Araba ısınınca gaz beynini elle kontrol edin ısınmıyor olabilir bu da yakıtınızı arttırır.Bir ihtimal de gazı aldığınız yerle ilgili olabilir.Hava basmışlar olabilir.Güvendiğiniz bi yer değilse sağlam bi istasyondan alıp deneyin.

istasyon her zamanki yer.kısa mesafe kullanıyorum aracı.max bi seferde 7-8km yol gidiyorum.aracı normal kullanırım.kullanım sürekli şehir içi.fakat rölanti düzgün değil gibi geliyor her ne kadar ayar yaptırtsamda.mesela bazen yüksek bazen normal.90na gelene kadar sürekli yüksek çalışıyor.dip gaz yapıp bırakıyorum otomatik cikleden çıksın diye fakat bazen çıkıyor bazen çıkmıyor sanırsam.

• quote:

istasyon her zamanki yer.kısa mesafe kullanıyorum aracı.max bi seferde 7-8km yol gidiyorum.aracı normal kullanırım.kullanım sürekli şehir içi.fakat rölanti düzgün değil gibi geliyor her ne kadar ayar yaptırtsamda.mesela bazen yüksek bazen normal.90na gelene kadar sürekli yüksek çalışıyor.dip gaz yapıp bırakıyorum otomatik cikleden çıksın diye fakat bazen çıkıyor bazen çıkmıyor sanırsam.

Gaz teliniz takılı kalıyor ya da jiklenizde problem olabilir.Benim aracımda da var otomatik jikle ibre 50 çizgisine gelince basçek yapınca rölanti düşüyor.Rölantinin yüksek olması yakıtı etkiler.Araba ısınınca gaz beynini kontrol edin ateş gibi ısınması lazım.Borularda tıkanma vs varsa beyin ısınmaz ve yakıt baya artar.Arabayı kısa mesafe kullanıyorsunuz bu da bir etken yakıta.Eğer aracınız benzinde düzenli çalışıyorsa ve karbüratör ayarlanırız tamsa çok soğuk günlerde benzinde kullanırım.LPG soğukke çiğ gaz atıyor kafa kafaya denk gelir yakıtı.

Benim yakıtım subaplar gevşek gaz ayarı tam değilken 35 krş yakıyordum.Gaz 2.69 dan alıyorum.En son 2-3 hafta önce ölçtüm.15" jant ve performans egzoz var aracımda.

• merhabalar size bir sorum olucam aracım 2000 model dogan 1.6ie aracım sogukken gazda calıstırdıgımda cok fena titreyerek calısıyor sankı camurluk yerinden cıkıcakmıs gibi bir ses yapıyor fakat arac ısındıktan sonra böyle bir sorun kalmıyor arabayı benzine cektigimdede sorun yok ama arabayı gaza cektigimde sorun tekrar baslıyor sizce bu neden olur ?
  • merhabalar size bir sorum olucam aracım 2000 model dogan 1.6ie aracım sogukken gazda calıstırdıgımda cok fena titreyerek calısıyor sankı camurluk yerinden cıkıcakmıs gibi bir ses yapıyor fakat arac ısındıktan sonra böyle bir sorun kalmıyor arabayı benzine cektigimdede sorun yok ama arabayı gaza cektigimde sorun tekrar baslıyor sizce bu neden olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tertip34

merhabalar size bir sorum olucam aracım 2000 model dogan 1.6ie aracım sogukken gazda calıstırdıgımda cok fena titreyerek calısıyor sankı camurluk yerinden cıkıcakmıs gibi bir ses yapıyor fakat arac ısındıktan sonra böyle bir sorun kalmıyor arabayı benzine cektigimdede sorun yok ama arabayı gaza cektigimde sorun tekrar baslıyor sizce bu neden olur ?

Gaz ayarınız düzgün mü?Motor ısınıncada mı gazda titreme yapıyor yoksa sadece soğukken mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bir depo ile 360km gidebiliyorum. 91 kartal

depo kaç lt lik kaça doluyo?şehir içi kullanımmı?

45lt. depo 110TL falan doluyor, şehir içi kullanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 23 Şubat 2013; 1:08:46 >
  • araba ısınınca titreme gidiyor :S
  • 3000 devir üstü vites değiştirirsem 40 kuruşu geçiyor aşağıda kullanırsam 33-35 kuruş yakıyorum havaların etkisi var birde lpg zaten pahalandı yazın 20 kuruş şehir içi yakıyordum 1,80 iken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

3000 devir üstü vites değiştirirsem 40 kuruşu geçiyor aşağıda kullanırsam 33-35 kuruş yakıyorum havaların etkisi var birde lpg zaten pahalandı yazın 20 kuruş şehir içi yakıyordum 1,80 iken

benim araçta kesin bi sıkıntı var ozaman.50 kuruşa dayandı şu sıralar.
  • quote:

quote:

dediğim palioya ya arkadaşıma baktırdım.motoru iyi 122bin kmde imiş araç.adam benim aracın üstüne 6 istiyor.benim araçta orta düzey 92 şahin.üste 5 i kabul etmemişti.5.5 a bağlanırmı bu araç yoksa değmezmi?palio sayfasınada sordum cevap gelmedi.bende kararsızım şuan.sizce değermi?

en kötüsü begen bı aracı al expertıze götür öyle yap aractan anlamıyosan en mantıklısı budur hocam senın ıcın

gel sana civic vereyım 92 full+full eg kasa sıyah arac bebek gıbı

O model cıvıcte parça problemi yaşanıyor kardeş bence fazla bekletme sat derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

quote:

dediğim palioya ya arkadaşıma baktırdım.motoru iyi 122bin kmde imiş araç.adam benim aracın üstüne 6 istiyor.benim araçta orta düzey 92 şahin.üste 5 i kabul etmemişti.5.5 a bağlanırmı bu araç yoksa değmezmi?palio sayfasınada sordum cevap gelmedi.bende kararsızım şuan.sizce değermi?

en kötüsü begen bı aracı al expertıze götür öyle yap aractan anlamıyosan en mantıklısı budur hocam senın ıcın

aradıgım butun parcaları rahat buluyorum ben kardeş arayınca bulursun
    ben bu aractan aldıgım keyfı baska aractan almadım

hem ne alaka bız adama yardımcı olmak ıcın konuya gırmısız sen bana aracını sat dıyon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

quote:

aradıgım butun parcaları rahat buluyorum ben kardeş arayınca bulursun
    ben bu aractan aldıgım keyfı baska aractan almadım

hem ne alaka bız adama yardımcı olmak ıcın konuya gırmısız sen bana aracını sat dıyon

Arabandan memnunsan niye arkadaşa gel sana civic verelim diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.