Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.119.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

dediğim palioya ya arkadaşıma baktırdım.motoru iyi 122bin kmde imiş araç.adam benim aracın üstüne 6 istiyor.benim araçta orta düzey 92 şahin.üste 5 i kabul etmemişti.5.5 a bağlanırmı bu araç yoksa değmezmi?palio sayfasınada sordum cevap gelmedi.bende kararsızım şuan.sizce değermi?

en kötüsü begen bı aracı al expertıze götür öyle yap aractan anlamıyosan en mantıklısı budur hocam senın ıcın

gel sana civic vereyım 92 full+full eg kasa sıyah arac bebek gıbı

O model cıvıcte parça problemi yaşanıyor kardeş bence fazla bekletme sat derim.

aradıgım butun parcaları rahat buluyorum ben kardeş arayınca bulursun
    ben bu aractan aldıgım keyfı baska aractan almadım

hem ne alaka bız adama yardımcı olmak ıcın konuya gırmısız sen bana aracını sat dıyon

Arabandan memnunsan niye arkadaşa gel sana civic verelim diyorsun.

sebebını neden merak edıyon aga sen belkı model degısecek belkı ıhtıyactan satıyom sen adamın derdıne care bul bence boyle konuların detayına ınme bosver konu dagılmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

3000 devir üstü vites değiştirirsem 40 kuruşu geçiyor aşağıda kullanırsam 33-35 kuruş yakıyorum havaların etkisi var birde lpg zaten pahalandı yazın 20 kuruş şehir içi yakıyordum 1,80 iken

benim araçta kesin bi sıkıntı var ozaman.50 kuruşa dayandı şu sıralar.

4 buji hava filtre değişti makina ile avans ve gaz ayarına soktum bakalım ne olacak önümüzdeki hafta söylerim uzun yolda bakacağım önce önümüzdeki hafta içi günlük kullanımda belli olur
  • aracımın yakaıtı hala çok.45-50 kuruş arası. ş.içi kısa mesafe kullanımda.
  • Aracınız benzinde düzgün çalışıyorsa bir de benzinle dener misiniz?Ona göre lpg sistemine ya da ateşlemeye yönelelim.
  • arkadşlar bu arç hakkında ne düşünüyorsunuz bakınca bana bir açıklayabilirmisiniz ben almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: winxp41

arkadşlar bu arç hakkında ne düşünüyorsunuz bakınca bana bir açıklayabilirmisiniz ben almayı düşünüyorumda

üstad hangi araçtan bahsediyorsun, göremedim...
  • sahibinden.com ialn no:117109623
  • quote:

sahibinden.com ialn no:117109623

O arabaya o kadar para verene kadar şöyle birşey pazarlıkla 9.500 gibi alınabilir. Hem modelli, hem kaporta daha temiz, hem hidrolik direksiyon vs...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-99-model-65.000-km-orjinal-sahin-s-1.6-karburatorlu-104221337/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_ay

quote:

O arabaya o kadar para verene kadar şöyle birşey pazarlıkla 9.500 gibi alınabilir. Hem modelli, hem kaporta daha temiz, hem hidrolik direksiyon vs...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-99-model-65.000-km-orjinal-sahin-s-1.6-karburatorlu-104221337/detay/

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 5 Mart 2013; 20:27:43 >

• quote:

8 bin bence çok.full orjinal müzelik diye tabir ettiğimiz bir araç olmadıkça 7bin max verilmeli bence bir şahine.birde tüp yeni takılmkış falan diyor bana hiç gerçekçi gelmedi.bir insan biniyosa bu araca bu ülke şartlarında benzinle binemez.garajda falan saklamıyorsa aracı.
  • aracımın rölanti sorunu için usta karbüratörden şüphelenmişti ve açtıkki ne görelim.üstteki mikserin vidaları karbüratörün içinde geziniyo.az kalsın motora gidiyormuş vidalar ve somunları.açmışken karbüratörü temizledi usta iyice hava filtresini falan değişitirp geri taktı.şuan için rölanti düzelmiş görünüyor benzinde de gazda da.içindeki yakıt bitince yakıt sarfiyatınıda kontrol ediceğim.gitmişken yağ ve yağ filtresinide değiştirttitm.9 bin km olmuştu yağ değişmeyeli.
  • benim aracın yakıtı biraz yükselince bende bir denme yapmak için yarım kapalı olan hava girişini tamamen kapattım ve gazın akışınıda buna bağlı olarak biraz kıstım araç biraz daha az yakmaya başladı 50 tl ile 150 km şehir içi yapıyor....

bu arada karbüratörde pislik var galiba çünkü aracı benzinde kullanmak istediğimde araç yekinme yaptı ve uzun yolda 80'i geçemedim nerdeyse bi ara sol şeritte duracakmış gibi oldu çekmedi titredi...Bende rezil olmamak için kenarar çekip hava girişini tekrar bantlayıp lpge almak zorunda kaldım...
  • quote:

benim aracın yakıtı biraz yükselince bende bir denme yapmak için yarım kapalı olan hava girişini tamamen kapattım ve gazın akışınıda buna bağlı olarak biraz kıstım araç biraz daha az yakmaya başladı 50 tl ile 150 km şehir içi yapıyor....

bu arada karbüratörde pislik var galiba çünkü aracı benzinde kullanmak istediğimde araç yekinme yaptı ve uzun yolda 80'i geçemedim nerdeyse bi ara sol şeritte duracakmış gibi oldu çekmedi titredi...Bende rezil olmamak için kenarar çekip hava girişini tekrar bantlayıp lpge almak zorunda kaldım...

hava girişi şuan bende de bantlı.yakıt iyi gibi gidiyor şuan fakat tam sarfiyatı belirlemek için depodakinin bitmesini bekliyorum.karbüratörü temizletmek baya bi faydalı oldu.hava filtresinide değiştirttim.

yanlız sizlerin tofaşlarda da varmı aynı sorun bilmiyorum ama özellikle motor soğukken arabanın rölantide ki titremesi fazla gibi geldi bana.acaba rölantiyimi çok düşürdü usta ondanmı anlamadım.

• 91 model Kartal kullanıyorum. Aracın sesinde bir bozukluk var. Bir depo yakıtla 380km gidebiliyorum. Yakıtta sorun yok ancak aracın sesi biraz yüksek gibi ve motordan gelen ses vuu-vu-vu gibi. Hani fan çalışır da bir ses gelir ya onun gibi yani. Nasıl anlatsam bilemedim

Bunun sebebi ne olabilir ?
  • quote:

quote:

benim aracın yakıtı biraz yükselince bende bir denme yapmak için yarım kapalı olan hava girişini tamamen kapattım ve gazın akışınıda buna bağlı olarak biraz kıstım araç biraz daha az yakmaya başladı 50 tl ile 150 km şehir içi yapıyor....

hava girişi şuan bende de bantlı.yakıt iyi gibi gidiyor şuan fakat tam sarfiyatı belirlemek için depodakinin bitmesini bekliyorum.karbüratörü temizletmek baya bi faydalı oldu.hava filtresinide değiştirttim.

yanlız sizlerin tofaşlarda da varmı aynı sorun bilmiyorum ama özellikle motor soğukken arabanın rölantide ki titremesi fazla gibi geldi bana.acaba rölantiyimi çok düşürdü usta ondanmı anlamadım.

gaz vanasıyla ilgili rölantide titreme olduğunda gaz ayarını çok hafif yükseltiyorum titreme geçiyor yani gaz ayarıyla ilgili bişey...

karbüratör temizliğinin faydası oldu derken performansmı yakıt tüketimimi?

benzinde çekişi iyimi fişekliyormu :D

• ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

beyler kalorifer ufleçlerini ve kalorifer kumanda kontrol yerindeki plastiği nerden bulurum elinde olan var mı bide aynanın ordaki saat calısmıyor söktüm elektrik geliyo mu diye led bagladım baktım soketin birine elektrik geliyo birine gelmiyo , acaba biri elektrik geliş biri elektrik çıkışmıdır , biraz kurcaladım diger lambadan calısmayan kablonun baglandıgı yere paralel elektrik çektim yinede calısmadı saat mi bozuk yoksa birinden elektrik gelmediği içinmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 20 Mart 2013; 9:34:05 >
  • quote:

quote:

quote:

gaz vanasıyla ilgili rölantide titreme olduğunda gaz ayarını çok hafif yükseltiyorum titreme geçiyor yani gaz ayarıyla ilgili bişey...

karbüratör temizliğinin faydası oldu derken performansmı yakıt tüketimimi?

benzinde çekişi iyimi fişekliyormu :D

benzinde gayet iyi gidiyo.gazda da performansta rahatlama var.araba daha iyi devir alıyo.yakıt olarak düştü gibi ilk izleninim.şöyleki karböratördeki bahsettiğim sıkıntılar var iken kmde şehir içi net 50 kuruşu görmüştüm.şimdi işlemler yapılmadan önce aracta bir miktar gaz vardı üste 20 tl almış ve 1-2 gün kullanmıştım.temizleme işleminden sonra var olan gaz ile 60km gitti gaz bitti.şimdi 50 tl aldım (litre 2.61) hesaplamayı yapıyorum bakalım ne zaman biticek.

devir baya düşük şuan heralde arttırmak gerekecek.özellikle ilk çalıştırmada araça durduğunda stop ediyor.2-3 dk ısındıktan sonra stop etme sorunu kalkıyor ama yine trafikte durduğunda fazlacana titreme oluyo hatta teybin sesi biraz açıksa akü yetmeyecek seste kesilme olacak kadar düşük oluyo

• arkadaşlar bu konu başlığının 2. sayfasına bakarsanız,en eski üyelerden birisi olduğumu görürsünüz.

uzun bi aradan sonra bi merhaba demek istedim.

evet,aradan zaman geçti,artık kuş serisi sahibi olmasam da,gönüller bir olsun yeter diyorum
  • Merhabalar..
    bir kaç sorum olacak sizlere yaptıran ve bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

94 şahin var bende taban halısının iki yerinde problem var değiştirmeyi düşünüyorum daha sonraları bulamayabilirim sıkıntı olmasın diye tavsiye edeceğiniz bir yer var mı Ankara'da aldığınız ürünler kaliteli mi yoksa vasat mı tavsiye eder misiniz değiştirmeyi?

Bir diğer sorum bagaj içinde bulunan siyah paspas benzeri malzemenin altına düz durması için bir şey yaptıran var mı? Ben resim dosyalarının beyaz malzemesinden kestirip koymayı düşünüyorum başka neler yapılmış onları bilmek için sordum bu soruyu

Arka cam önündeki plastik güneşten yamuluyor biliyorsunuz onu neyle değiştirirsek sağlıklı sonuç alırız kimisi marangozda tahta kestirip koymuş farklı farklı çözümler var hem düzgün dursun düz olsun hemde orjinalliği bozulmasın istiyorum bakınca pek abartı bir şey olmasın

Gösterge paneli için aydınlatma biraz zayıf kalıyor orjinalini bozmak istemiyorum çözüm var mıdır?

koltuklarda omuz kısımlarında eskimeler başladı kaplama diye bir şey var dediler koltuğu kaplıyormuş üstüne sökmeden 250 TL civarı o eğer kumaşı söküp yeniden kaplarsa 750 TL imiş sizler bu sorunu nasıl çözdünüz? Koltuk kılıfı istemiyorum kılıftan hoşlanmıyorum arabada

şimdilik bu kadar yardımcı olursanız sevinirim yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLRMcLaren -- 28 Mart 2013; 14:52:43 >

• 
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.