1- Loko - Memleket(amasya) yer İstanbul 2- Tek suçu kopya çekmek -Memleket Trabzon - yer Trabzon 3- ~Trabzon61~ -Memleket Maçka - yer İst. /Bahçelievler 4- jaguar19 - Memleket OF - yer İst. 05- emhotep - Memleket Amasya-yer İst./Pendik 6- shadowz61 7- iNFiNiTy Da®k - Memleket(Trabzon) yer Bursa 8- Muavinkonsolos - Memleket Trabzon/Şalpazarı yer Almanya 9- muribbi - Memleket Trabzon yer Trabzon 10- wolleskaan - Memleket Amasya - Yer İst./Küçükçekmece 11- ayhan1095 - Memleket OF - yer:TOKAT 12-Scotti0061 - Memleket Trabzon - Yer İstanbul/Levent 13-murc-i - Memleket Trabzon - Yer Trabzon 14- Kenshi -memleket Trabzon - yer İstanbul 53- éfulim - Memleket Rize/Hemşin - yer İst/Kadıköy 54- azelea Memleket: Trabzon- Sakarya İkamet : Ankara 61-EhrimeN- Memleket Ordu - yer İstanbul
1 haftalığına sizdeniz
bursa'yı yenin de şu 2 öğlen yemeğim beleşe gelecek
listede ben yokum son zamanlarda foruma fazla takılmamak demek listede olmıyacağım anlamını taşımaz dimi
Ekleyin benide Blackened_61 (emirhan) Memleket: İstanbul, Yer: İstanbul, Bize Her Yer Trabzon :)
Benide ekleyin, Yer İzmir, Bize her yer Trabzon...
1- Loko - Memleket(amasya) yer İstanbul 2- Tek suçu kopya çekmek -Memleket Trabzon - yer Trabzon 3- ~Trabzon61~ -Memleket Maçka - yer İst. /Bahçelievler 4- jaguar19 - Memleket OF - yer İst. 05- emhotep - Memleket Amasya-yer İst./Pendik 6- shadowz61 7- iNFiNiTy Da®k - Memleket(Trabzon) yer Bursa 8- Muavinkonsolos - Memleket Trabzon/Şalpazarı yer Almanya 9- muribbi - Memleket Trabzon yer Trabzon 10- wolleskaan - Memleket Amasya - Yer İst./Küçükçekmece 11- ayhan1095 - Memleket OF - yer:TOKAT 12-Scotti0061 - Memleket Trabzon - Yer İstanbul/Levent 13-murc-i - Memleket Trabzon - Yer Trabzon 14- Kenshi -memleket Trabzon - yer İstanbul 15- eşruhuum 16- Blackened_61-memleket İST.- yer İST. 17- adnan61 memleket Trabzon - yer İzmir 18- Selçuk memleket Trabzon - yer Ankara 53- éfulim - Memleket Rize/Hemşin - yer İst/Kadıköy 54- azelea Memleket: Trabzon- Sakarya İkamet : Ankara 61-EhrimeN- Memleket Ordu - yer İstanbul 1099 - hashus1099 - memleket? - yer ?
Birşeyi merak ettim. 3 arkadaş galiba Amasya doğumlu olduğu halde Trabzonsporlu bir nedeni var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Birşeyi merak ettim. 3 arkadaş galiba Amasya doğumlu olduğu halde Trabzonsporlu bir nedeni var mı acaba?
Trabzona yakınlıgından herhalde olacakki toprak çekişyor.
Genelde hep Karadenizliler Trabzonsporlu olarak bilinir ama tek tükte olsa memleketin her yerinde taraftarımız vardır.İnanıyorum ki son 27 senede 5 şampiyonluk alsaydık taraftar sayımız şimdinin çok fazlası olacaktı.
Özele gelince; Babam GS li Kardeşimin birisi GS diğeri BJK li. ilkokulda sınıfın tek TS lisiydim.En sevdiğim arkadaşım FB li olmam için yönlendirmişti.Kısa bir süre de FB li oldum yani Çocuk aklımla takımın şampiyon olduğunu görüp radyoda(TV. miz yoktu o zamanlar)hergün aldığımız eski Günaydın gazetesinde küçük küçük haber yapılması bende TS ye karşı sempati uyandırdı.Takım puan durumunda üstte ama ayrılan yer çok az.
Şunuda ekleyeyim o zaman ESES ya başkası belki Bursaspor şampiyon olup aynı şeyler olsaydı(Şimdi oluyor)o takımın taraftarı olurdum.
Tabi yıllarla birlikte bu takım için ağladık,sevindik,hayatımızın değişmez parçası oldu artık.Trabzonspor benim için Futbol takımından çok daha öte.İmkansızlıklar içinde İstanbulun değişmeyen şampiyonlarına,güce karşı koyan bir sembol.Mahallenin fakir ama bitirim abisi
Tabi değişen zamanla takımın gelirleri arttı.Alt yapı sistemi çöktü.Değerlerimiz değişime uğradı biraz.Ama artık bu sevgide atılamayacak kadar bünyeyi sardı vesselam.
Belki de saçma ama şuna inanırım.Bir zaman gelecek ve mahalle takımlarının devri kapanacak.Vefa gibi,Beykoz gibi olacaklar.Serde biraz Celalilik var galiba Bunun olabilmesi içinde Anadoludan şampiyonların çıkması gerekir.Bursaspor un şampiyonluluğu bu yönden çok önemli.Umarım ayak oyunları başlamaz,diğerlerinin önleri kesilmez.
Bazı Bursaspor taraftarının yaptıkları yorumlar,Süper kupadaki Liverpool naraları klüp olarak Bursaspora antipati doğursada genel olarak Trabzonsporun şampiyonluğu o olmazsa Anadoludan kim şampiyon olursa olsundur.(Sivasspor hariç belki buna Bursasporuda ekleyebiliriz)
Trabzonlu olmayan Trabzonsporluları aşağıdaki yazı çok daha iyi anlatır.
yalan yok, çocuklukta trabzonspor'u abim yüzünden desteklerdim, en az galatasaray kadar
İstanbul'da da baya kişi varız. Bir buluşma tertiplense güzel olur arkadaşlar. Giyelim formaları gelelim
1- Loko - Memleket(amasya) yer İstanbul 2- Tek suçu kopya çekmek -Memleket Trabzon - yer Trabzon 3- ~Trabzon61~ -Memleket Maçka - yer İst. /Bahçelievler 4- jaguar19 - Memleket OF - yer İst. 05- emhotep - Memleket Amasya-yer İst./Pendik 6- shadowz61 7- iNFiNiTy Da®k - Memleket(Trabzon) yer Bursa 8- Muavinkonsolos - Memleket Trabzon/Şalpazarı yer Almanya 9- muribbi - Memleket Trabzon yer Trabzon 10- wolleskaan - Memleket Amasya - Yer İst./Küçükçekmece 11- ayhan1095 - Memleket OF - yer:TOKAT 12-Scotti0061 - Memleket Trabzon - Yer İstanbul/Levent 13-murc-i - Memleket Trabzon - Yer Trabzon 14- Kenshi -memleket Trabzon - yer İstanbul 15- eşruhuum 16- Blackened_61-memleket İST.- yer İST. 17- adnan61 memleket Trabzon - yer İzmir 18- Selçuk memleket Trabzon - yer Ankara 53- éfulim - Memleket Rize/Hemşin - yer İst/Kadıköy 54- azelea Memleket: Trabzon- Sakarya İkamet : Ankara 61-EhrimeN- Memleket Ordu - yer İstanbul 1099 - hashus1099 - memleket Artvin/Arhavi - yer Eskişehir
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
İstanbul'da da baya kişi varız. Bir buluşma tertiplense güzel olur arkadaşlar. Giyelim formaları gelelim
ibb maçına toplanılabilir.Bu hava ile olimpiyat stadında 40 bin kişi oluruz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
ibb maçına toplanılabilir.Bu hava ile olimpiyat stadında 40 bin kişi oluruz herhalde.
Hava çok önemli.Ordaki rüzgar stad ve çevrisinin iklimini bariz etkiliyor. Diğer stadlarda 20 derece havada rahat maç izlerken ordaki rüzgardan dolayı sıcaklık 10 derece gibi hissediliyor.
Ama iyi hava olursa ben min. 40 bin diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: OOF
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Hava çok önemli.Ordaki rüzgar stad ve çevrisinin iklimini bariz etkiliyor. Diğer stadlarda 20 derece havada rahat maç izlerken ordaki rüzgardan dolayı sıcaklık 10 derece gibi hissediliyor.
Ama iyi hava olursa ben min. 40 bin diyorum.
20 derecenin altında topta yumuşama oluyor , bu yüzden kaleyi bulmasıda zorlaşıyor haliyle...
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
listede ben yokum son zamanlarda foruma fazla takılmamak demek listede olmıyacağım anlamını taşımaz dimi
TRABZONSPORLULAR diye bir başlıkta herkes ismini yazmıştı listeye. Arkadaşta ordan aynen geçirmiş buraya. Orda yazmadıysan sıkıntı olmuştur renktaş. Yoksa sana karşı bir olay değil.
Belediye maçına mutlaka bir buluşma yapalım DH - Trabzonsporlular olarak.
En kötüsünden stadın yanında bir fotoğraf çektirelim topluca
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Belediye maçına mutlaka bir buluşma yapalım DH - Trabzonsporlular olarak.
En kötüsünden stadın yanında bir fotoğraf çektirelim topluca
Hocam nerden hatırlatıyorsun ya 13 aralıkta başlayan sınav haftamdan tam önceki haftasonu maç. Gİtsen bi türlü gitmesen bi türlü.