Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.443
Cevap
134
Favori
593.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun new game+ ultra zor (gümüş kupa), new game+ herhangi bir zorluk (bronz kupa) olmak üzere iki kupası var. Sen oyunu ultra zorda başlatıp son görevde kolaya çekmiş olsan bile kupayı alamazsın çünkü, daima ayarladığın daha kolayı kaydedecektir. Ultra zoru daha kısaltmak ve kolaylaştırmak istiyorsan ölümsüzlük zırhını açabileceğin bir görev var. Onu yapmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcebeci_ -- 24 Kasım 2022; 22:29:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler o zırhı almıştım şimdi diğer dlc lerin eşya toplama görevleri falan var onları hallediyorum. Kupaları zor değil ama biraz vakit alıyor o yüzden sordum :d :d Ultra hard modda düşmanları öldürmek biraz uzun sürüyor. Watcher bile tek yemiyor :d :d bakalım hallederiz artık en sona o kupayı bıraktım zaten.

• Spiderman Miles Morales'te yedi tane yan gorevi de bitirmeme rağmen 'Unravel a criminal conspiracy in Harlem kupasini ve butun craftingi yapmama ragmen de "Kitbash" kupasini vermedi. İkiser kez denedim ikisini de. Malumatı olan var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin ilk kupa için aşağıda belirtilen 4 görevi yapman gerekiyor, bu 4 görevi yapmana rağmen kupa gelmiyorsa bir sıkıntı var demektir. Ben Miles Morales ps5 ve ps4 sürüm platinini alırken sorun yaşamamıştım.

This trophy is awarded after completing a series of side missions in Harlem, where you investigate a string of strange, targeted robberies.

Complete the Side Mission: "Looters!!!"

This will unlock two side missions for this line

Robbers Target Local Biz

Harlem F.E.A.S.T. Shut Down

Completing both will unlock the final Side Mission: "We've Got a Lead!"

Note: Completing the last side mission will also unlock the Winter Suit (Silver Ready for Anything)

Kitbash için de normalde 10 crafting yapmak yetiyor olması lazım, hepsini yapmana rağmen açılmamış olması garip. Acaba henüz açmadığın bir gadget olabilir mi?

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Oncelikle cevabiniz icin cok teşekkür ederim. ilk kupadaki butun görevleri yaptim hatta gorevin sonunda verdigi winter suite de sahibim su an ama kupayi vermedi. Crafting kupasinda da iki defa tamamladim craftingleri. İnternete de baktim ve hic şikayet göremedim bu konu ile ilgili maalesef.

• DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

Güney Yabanina girmem gerekiyor içeride bir tane eser kalmış. Tüm eserleri toplamak için bunu da almam lazım ama yol hem girişten Freyerin Kampı tarafından hemde güney yabani mistik geçit tarafından aynen resimdeki gibi kapalı nasıl geçebilirim o bölgeye.

• Armageddom751 kullanıcısına yanıt

gece gitmeniz lazım hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Zamanı ileri mi almam lazım yoksa gerçek anlamda mı gece açılıyor. Eğer öyleyse zamanı nasıl ileri alabilirim

• Armageddom751 kullanıcısına yanıt

13. blmden sonra açılan bir özellik hocam haritadaki işaretli yerlere gitmeniz lazım

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Anladım yeni öğrendim bunu iyi oldu :d :d Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar. Borderlands pre-sequel oynayan var mı? Sub Level 13 görevinde 4 oyuncuyla oynamanın kupası varmış. İlgilenen varsa pm atabilir

Verimli bir yılın ardından👍

93 saatle en çok oynadığım ikinci oyun olan Dying Light 2’de buglu kupalardan dolayı platinim kırılmıştı. Tekrar abv techland

• Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt
    Bu istatistiğe nasıl bakılıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bağlantıyı tıklayıp

For more details, visit the 2022 Wrap-Up page here kısmından kullanıcı girişi yapmalısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Callisto Protocol Max. Security'de bitirme kupası bozulmuştu arkadaşlar. 1.8 den beridir yeni update geldi mi, ona göre tekrar kiralayıp alacağım son kupayı.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

1.8 versiyonda alan varmış kupayı

• Milyonda bir sanırım. Alamayan çoğunlukta keza kendimde defalarca kez denedim.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

önceki versiyonlarda halloluyor diyorsanız yardımcı olurum oyunu downgrade etmenize

• 
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.