< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 3 Mart 2020; 16:52:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 3 Mart 2020; 16:52:41 > |
O kadar trophy, platin kasıyorsun. Hangi ara sosyalleşiyorsun? Sonuçta casual oyuncu değilsin. Oyun zaman alan bir şey.
|
Yukarıda Valhalla'yı platinledim yazan arkadaş dün bu oyun hakkında soru soran arkadaşa cevap vermeyecek mi ? Yardımlaşma konusuna sadece şunu platinledim diye yazmadan yazmaya mı giriyorsunuz ?
|
|
Şu konuya acil İşkur dan bir görevlinin el atması lazım 280 saat nedir be 300 tane kitap bitirir insan o kadar zaman utan bilader!
|
Böyle ağır saçmalandığını da ilk kez görüyorum. Boş zırvaları okumamak için girmez olmuştum bu konuya ama hiçbir şey değişmemiş ne yazık ki yıllar geçmesine rağmen.
GOZ_35 ile onlarca oyun oynamışızdır, boostlamışızdır. Gerçek hayatta da yıllardır tanışıklığımız var. Birçok cross save destekleyen ya da online oynanan oyunda auto-pop olayı zaten mevcut. Neyin paranoyaklığı bu? Psnprofiles sitesinde sadece bu tip durumlar için kurulan cheater removal takımı var, her gün onlarca şikayeti inceliyorlar çatır çutur siliyorlar hile yapanları. Oyununuza bakın arkadaşlar, bırakın saçmalamayı. |
8. maddeden sonra saymayi birakman saçmalığını fark etmenden dolayı mı ?
|
Sende ağır işsizlikte grandmaster olma yolunda hızla ilerliyorsun aferim böyle devam
|
Bana Xbox troll Pinki'yi hatırlatıyosun Volki. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 3 Aralık 2010; 3:26:41 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 3 Aralık 2010; 14:50:58 > |
|
|