< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Kasım 2020; 18:30:7 > |
Bildirim
Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Kasım 2020; 18:30:7 > |
Satıcı Amazon ise bakma gerisine
![]() |
Bende her zaman 1.Amazon 2.Inventus olmuştur, açıkçası riskli olamayan ürünleri nerede ucuz bulursam oradan alırım, genellikle de G.Gidiyor ve n11 üzerinden alım yapıyorum çünkü, ödemeyi direkt yapmadan ürün elime gelip kontrol ettikten sonra onay verme avantajı yüzünden biraz daha güvenli oluyor bana göre, diğer türlü ödemeyi yapmışsın ürün sorunlu ya da başka bir nedenden dolayı iade etmen gerekiyor, daha sancılı oluyor.
|
Satıcı Amazon
![]() N11 ve kendi sitesinden QP ![]() İncehesap küçük parçalar ![]() ![]() İnventus ![]() N11 ve gittigidiyor ![]() Aras ve ptt kargo ![]() Yurtiçi kargo ve mng ![]() Ups kargo ![]() |
Şahsi deneyimlerim
Top 1. Amazon Top 2. İnventus Top 3. Avansas. Bad 1. İncehesap (8 Mayıs-15 Mayısta satın alınan 2900 TL`ye yakın sipariş hala kayıp - dönüş yok bekle babam bekle) Yukko olsaydı 2 ye onları yazardım top 2 olarak ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 30 Mayıs 2020; 22:44:1 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Mayıs 2020; 23:5:12 > |
|
|
|