Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.510
Cevap
135
Favori
596.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çapraz platform desteği de var.

Pc - xbox - ps. Hepsi birbiriyle oynayabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISKA kullanıcısına yanıt

Üstat ben aslında düşünüyorum ancak oyunu satın almadım. Seninle oynamak eminim ki keyifli olurdu. Açıkçası not kısmını bilmiyordum. Öyle olmasaydı ne güzel birlikte heyecanlı bir platin serüvenine başlardık DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 12 Mart 2025; 11:17:21 >
  • maciras kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki öyle. A way out ve It Takes Two'da da durum aynı.

Zamanında iki oyunu da bitirdim. Ancak ikisinin de platinine sahip değilim :) Ayrıca It Takes Two'yu malum PSN verdi. O yüzden elimde var sayılır. Onun için satın almaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama anlaşılan aynı şey Split Fiction için geçerli değil. Şansıma küseyim :) İşte bu hiç iyi olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 12 Mart 2025; 13:38:22 >

Hocam oyunu aldın mı sen, oynayacak birini bulunca mı alacaksın, ne zaman oynamayı planlıyorsun ona göre beraber oynayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Ne Kadar Uğraşırsanız Uğraşın, Bu Kupalara Sahip Olamayabilirsiniz!

PlayStation Türkiyeyoutube
    Kazandığınız en zorlu kupayı düşünün… Eminiz ki o bile tamamen şansa bağlı olan bu kupaların yanında oldukça adil görünecek! 🎲 Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bu kupaları kazanmak için şansın sizinle olması şart! 😵‍💫 Bu videoda, tamamen şansa bağlı en zor PlayStation kupalarını inceliyoruz! 🎮 Bakalım siz bu kupalardan kaç tanesini kazandınız? 🧐 📌 En sevdiğiniz kupa hangisi? Yorumlara yazmayı unutmayın! 💬 ---- Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instagram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=MgT8I99pFuw
    Videoyu izledim Uncharted 4 için bir bilgilendirme yapayım. Geçtiğimiz hafta PS4 versiyonunu 100% e tamamladım. Videoda bahsedilen kupayı almaya çalışıken Sam’in öldürdüğü düşmanlar sayılmıyor. Yani Sam herkesi öldürse bile siz kimseyi öldürmediğiniz sürexe kupayı alabilirsiniz. Ben koşa koşa gittim tüm düşmanlar bana sıkarken Sam 10 kişiyi öldürmüştür belki ama kupayı aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bloodborne'daki Queen oyundaki en kolay bosslardan biri ama oradaki olay oraya kadar gidebilmek

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt

Belki kupada düzenleme yapmış olabilirler, ilk versiyonlarda koşa koşa gidip almak mümkün değildi o şekilde yaklaşık 2-3 saat denedim olmamıştı, yani Sam'in kesinlikle ne stealth ne de açık çatışmaya girmemesi lazımdı, bir de en kolay zorlukta denendiği zaman kendi kendilerine attıkları bombadan öldüklerinde de sayılmıyordu, bu şekilde milim milim ilerleyerek 3 saatte deneyerek toplamda 6 saat harcayarak ancak almıştım, PS5 versiyonunda değiştiyse PS5 TE tekrar oynayabilirim bu oyunu

• 192. Platin Kupa The Last Of Us - Part1 (PS5)

Oyun şarap gibi yıllanmış diyeceğim ama diyemiyorum çünkü oyunun yaşlanmasına izin vermiyorlar, PS3 döneminde efsane olarak çıktı, PS4'te Remastered olarak tekrardan çıktı, en sonda da remake olarak PS5'e de çıktı sanırım ultra rebirth olarak PS6'ya da çıkarırlar bu kafayla.

Yani yetmedi mi şu oyunu inek gibi sağdıkları anlamıyorum sırf oyunsuzluktan katalogta beleş diye oynadım, mesela hikaye çok güzel bir açık kapı bırakmış ilk salgından sonra koskoca 20 yıl var, Joel'in maceralarından bir oyun yapmaktansa (mesela insanlar yeni yeni dönüşürken tam kızının öldüğü yerlerden devam eden yeni nesil oyun) mevcut oyunu allayıp cilalayıp sürekli önümüze sunuyorlar, tamam kaplamalar çok güzel, tamam oynanış mükemmel, ama sonunda ne olacağını bildiğim oyunu 50 kez oynamak zorunda değilim ki bu oyuncuyu alenen enayi yerine koymaktır, beleş olmasa 5 kuruş vermezdim doğruya doğru.

Çatışırken arkama ışınlanan NPC'ler çok zorlama
    Platin olarak da toplanabilirler resmen zulüm
    Left Behind DLC'si itici bir LGBT güzellemesi
    Hikaye hızlı oynanırsa 20 saatte
    Sindirerek oynanırsa yaklaşık 30 saatte platinlenir

Genel puanım 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 15 Mart 2025; 5:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

192. Platin Kupa The Last Of Us - Part1 (PS5)

Oyun şarap gibi yıllanmış diyeceğim ama diyemiyorum çünkü oyunun yaşlanmasına izin vermiyorlar, PS3 döneminde efsane olarak çıktı, PS4'te Remastered olarak tekrardan çıktı, en sonda da remake olarak PS5'e de çıktı sanırım ultra rebirth olarak PS6'ya da çıkarırlar bu kafayla.

Yani yetmedi mi şu oyunu inek gibi sağdıkları anlamıyorum sırf oyunsuzluktan katalogta beleş diye oynadım, mesela hikaye çok güzel bir açık kapı bırakmış ilk salgından sonra koskoca 20 yıl var, Joel'in maceralarından bir oyun yapmaktansa (mesela insanlar yeni yeni dönüşürken tam kızının öldüğü yerlerden devam eden yeni nesil oyun) mevcut oyunu allayıp cilalayıp sürekli önümüze sunuyorlar, tamam kaplamalar çok güzel, tamam oynanış mükemmel, ama sonunda ne olacağını bildiğim oyunu 50 kez oynamak zorunda değilim ki bu oyuncuyu alenen enayi yerine koymaktır, beleş olmasa 5 kuruş vermezdim doğruya doğru.

Çatışırken arkama ışınlanan NPC'ler çok zorlama
    Platin olarak da toplanabilirler resmen zulüm
    Left Behind DLC'si itici bir LGBT güzellemesi
    Hikaye hızlı oynanırsa 20 saatte
    Sindirerek oynanırsa yaklaşık 30 saatte platinlenir

Genel puanım 7/10
    Tebrikler hocam. Şu an PS4 remastered sürümünü platinlemeye çalışıyorum. Bugün toplanabilirleri bitirdim gerçekten çok fazla collectible var.

Sadece iki kez bitirerek tüm zorlukla ilgili kupaları açmay yarayan bir glitch var grounded mod için. Onu kullanıp kullanmamak arasında kaldım. Bu tür glitchlere pek sıcak bakmıyorum aynı zamanda biraz korkuyorumda hesap banlanır falan diye.

Sizin bitirdiğiniz remake versiyonunun en iyi yanlarından birisi online kupa olmaması. Remastered sürümünde bir dünya online kupa var. Onları da açmak için epey bir uğraşıcam.

• 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.