Şimdi Ara

DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
18
Favori
123.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada takmışlar bugün 8 mbps ile donmadan dizi izlerken şimdi donuyor birde fiber olacak çok ilginç.
  • Tılgın HG2331 modemin ethernet portları gigabith mi arkadaşlar bilen var mı?
  • smart tvden wifi göremiyorum. modemle alakalı mı?
  • S.A beyler. telekomun uyuz modemlerine ihtiyacımız yok artık.
    asus n17u var bende. bu konunun 7. sayfasında nasıl kurulum yapılacak anlatmıştım. Deneyin olacak. Şu an yeni adresimde farklı fiber internet aboneliğimde yine asusumu kullanıyorum. Hiç bir zaman da problem yaşamadım.
    Not: teknik bilgim yoktur. Lütfen ö.m. atmayınız. Yazılımcı arkadaş yardımcı olmuştu. Fikir uygulama kendisine aittir. Sıradan internette gezinen ev kullanıcısıyım o kadar.
    Selametle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulusyilmaz -- 5 Ocak 2018; 22:23:1 >
  • Hg2331’in rezil wifi çekim kalitesinden ötürü bir cihaz almaya karar verdim. Alacağım cihazı tilgine kabloyla bağlayıp yeni cihazın wifisinden yararlanayım diyorum. Bu tip cihaz kullanan ya da tavsiye verebilecek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bir arkadaşımın firmasında tılgın HG2331 kurulu.
    Modemi incelediğimde, default user(admin) ve şifre(admin)'nin değiştirilemediğini gördüm.
    Internettende çok aramama rağmen hiç bir yerde bulamadım.
    Bir yerlerde, menülerde TOOLS olan bir sekmeden değiştiğini anlatmışlar.
    Ama bu arayüzde TOOLS diye bir menü yok.
    Bu kadar büyük bir güvenlik açığı olan bir sistem olamaz.
    Bunun bir çözümü mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
    Bilen varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Teşekkürler.
    Kemal.

DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkullanıcıı

Bende Tılgın modem var, bu modemden bana bildirim gelmiyor, başka wifilerden geliyor ama evimdeki wifiden(Kelimelik gibi oyun, periscope vs.) bildirimler gelmiyor. Nedendir??

aynı sorun bende de var. imzadan anladığım kadar s6 kullanıyorsun. benimde telefon s6. evde başka telefonda sorun yok. ben başka yere gittiğimde sorun yaşamıyorum.

ekranı kapatıp telefon uykuya geçtiğinde wifi kopuyor. ekranı açtığım anda yeniden bağlanıyor. wifi kapanınca mobil veri bağlandığı için bildirim sorunu yaşamadım. bunu da şimdi fark ettim. mobil veriyi kapatırsam bildirim alamayacağım demek ki.

sorun telefonda gibi görünüyor ama değil. çünkü başka modemlere bağlandığım zaman böyle bir şey yaşamıyorum. aynı modeme bağlı diğer telefonlarda da sorun yok.

konu ile ilgili araştırma yaptım ama bir şey bulamadım pek. en alakalı modemin hızı ile ilgili bir arkadaş yazmış. hızı telefonun desteklediğinden yüksek düşürünce sorun kalmadı diye, modemde böyle bir ayar bulamadım.

@kararsızkullanıcıı

• zulkarneyn37 Z kullanıcısına yanıt
    Bildirim sorunun, modemi aile modundan çıkararak çözdüm, o wifi kesilmesi ise (hala var mı bilmiyorım telefon değiştirdim) yazılımsal bir şey güncelleme ile düzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkullanıcıı

Bildirim sorunun, modemi aile modundan çıkararak çözdüm, o wifi kesilmesi ise (hala var mı bilmiyorım telefon değiştirdim) yazılımsal bir şey güncelleme ile düzelebilir

Aile modunu bulamadım modemin arayüzünde.

Wifi kesilmesi yazılımsal olsa başka modemlerde de yapması lazım. Sadece evde yapıyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. @kararsızkullanıcıı
  • zulkarneyn37 Z kullanıcısına yanıt
    Online İşlemlerdr var, kapatma olayı. Belki aile şeysini kapatırsanız kesilme de kapanır

• doguuk kullanıcısına yanıt
    wifi kanalını kontrol etmen gerek 13 seçiliyse değiştir... hala bulamadıysan...
  • herkese merhaba ben de tılgın hg2331 modem kullanıcısıyım . ttnet fiber internet 24 mb bağlantım var . evin arka odalarında wifi sorunu yaşadığımız için tp link access point aldık . sorunumuz ise cep telefonlarında wifiye bağlıyken modemle bağlantımız kesilmesi . 3 saniye sonra tekrar bağlansakta telefonda video izlerken sıkıntı çekiyoruz .yardımcı olursanız çok mutlu olurum .
  • placebo80 P kullanıcısına yanıt
    Bende aynı modem ile birlikte TP-Link RE200 range extender kullanıyorum.
    Modem salonda, extender evin tam ortasındaki odada ben ise en son odada oturuyorum.
    Bende sadece şu oluyor, örneğin görüntülü görüşürken kendi odamdan salona geçtiğimde bağlantı 7-8 saniye kopuyor ama wifi işareti kaybolmuyor telefondan.
    Sanırım range extender'den çıkıp direk modeme atıyor beni. Yine sorunsuz devam edebiliyorum kullanmaya.
    Ben SSID'yi farklı vermedim, yani modem ile range extender'deki wifi adı aynı.
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    Access Point dediğim TP-LINK TL-WA855RE range extender . modemle range extenderin wifi isimlerini ben de aynı koydum . modem salonda range extender çocuk odasında . salonda olduğum anlarda da aynı sorunu yaşıyorum . telefon wifi ağından kopuyor . internet disconnect dedikten 3-5 saniye sonra tekrar wi fi ye bağlanıyor .
  • Merhaba,

Arkadaşlar tilgin HG2331 modemini kullaniyorum. Wifi ağı 2 yan odaya bile gelmiyor. Evim dublex olduğu için bende tp link wa901nd access point aldim ve route extender olarak ağ genişletmek için kullanmak istedim. Kurulum sırasında ana modemi seçip sifresini giriyorum kurulumda statik ip seçince ağ genişliyor neredeyse evin en uç köşesinde full çekiyor fakat internet yok :) smart ip seçince ise kurulum yapmış gösteriyor fakat ağ genişlemiyor. Ayrıca nornal kullanımda online oyun oyniyamiyorum playstation network giremiyorum. Yardımcı olabileceklere simdiden minnetarım.

• Merhaba, bende aynı ürünleri repeater olarak geçen hafta içi kurdum ve aynı sıkıntıyı yaşadım. DHCP Server ayarını Disable şeklinde ayarlayınca internete girebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abgore -- 20 Şubat 2018; 15:56:0 >
  • abgore A kullanıcısına yanıt
    Statik ip ile seçince bende disable yapiyorum ağ genişliyor fakat malesef internet alamiyorum.

• Siyah tilgin modem vardı, bugün modem problemi yüzünden beyaz HG2331 getirip bağladılar. Şu an çekim kalitesi gayet iyi görünüyor, eski siyah tilgin modemden daha iyi görünüyor. Genelde herkes çekim kalitesi kötü demişler ama, siyah daha da kötüydü benim.
  • TTNET Tılgın 2331'in bittorent istemcisini açabiliyor ya da açtırabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

Hg2331’in rezil wifi çekim kalitesinden ötürü bir cihaz almaya karar verdim. Alacağım cihazı tilgine kabloyla bağlayıp yeni cihazın wifisinden yararlanayım diyorum. Bu tip cihaz kullanan ya da tavsiye verebilecek var mı?

Bende müracat ettim birkaç güne kadar bağlanacak baglandığı zaman Zyxel NBG6515 AC750 2.4GHz&5GHz Kablosuz 5-Port Smart Anten 1xUSB WPS Gigabit EWAN Evrensel Access Point/Router/Universal Repeater/Client almayı düşünüyorum kullananlar memun genelde

bir incele araştır istersen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.