Bildirim
DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU] (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tam hatırlamıyorum deneme yaparak bulmuştum. Sonra da değiştirdim. Kullanıcı adının admin olduğundan eminim. Şifre ya turktelekom ya da password olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
normal user password: admin admin dir. Ancak bana root şifresi lazım dns yi değiştirmek için. Çünkü telnet i kapatmışlar arayüzde user girişinde.quote:
Orijinalden alıntı: cngzkyz
Tam hatırlamıyorum deneme yaparak bulmuştum. Sonra da değiştirdim. Kullanıcı adının admin olduğundan eminim. Şifre ya turktelekom ya da password olacak. -
Onu bilmiyorum maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
peki teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: cngzkyz
Onu bilmiyorum maalesef. -
onu bilen maalesef yok. PC DNS ayarı için şuradaki yönergeleri takip edebilirsin. -
merhabalar ttnet kullanıcısıyım. bu tılgın modem bıldıgınız uzere baya sıkıntılı.şuanda bayiye gidip tp-link istesem verirlermi veyahut degısım olurmu bilgilendirebilirmisiniz -
Tilgin modeme aylık 8 tl ücret ödüyorum. Türk Telekom Fiber müşterisiyim. aboneliğim 11 Ekim 2018 de sona eriyor. modemi türk telekom geri ister mi? 8 tl bağlantı ücreti ödedim sonuçta geri iade edeceğimi zannetmiyorum ancak yine de sizlere sormak istedim. modem taksidi olarak değil, bağlantı taksit ücreti olarak faturama yansıtılmış vaziyette. tilgin modemi geri isterse sorun değil götürürüm ancak oris telekoma geçmek istiyorum onlar da tilgin modem veriyorlar maalesef!!! -
Tilgin 2331 wifi kopma sorununu çözebilen var mı? Ayarlara ulaşabiliyorum ama bir türlü sorunu ortadan kaldıramadım. Netspeed kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemi update edip fabrika ayarlarina geri dön sorun devam ediyorsa ve telefon tablet vs gibi şeylerde kopma oluyosa modem kaynakli pc de kopma oluyosa pc den kaynakli
Yazılım güncelleme aklıma geldi ama bununla ilgili bir şey bulamadım. Ne ayarlarda var ne de internette destek servisi vs. Siz de bu modemi mi kullanıyorsunuz? Bilgisayarda sorun yok, telefonda (iPhone 6 Plus) sorun yaşıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Modemi update edip fabrika ayarlarina geri dön sorun devam ediyorsa ve telefon tablet vs gibi şeylerde kopma oluyosa modem kaynakli pc de kopma oluyosa pc den kaynakli
vdsl2 yi de destekler mi bu modem?
vdsl2 li hat kullanıyorum 24 mbps hipernet
fiber modemi alıp vdsl2yi desteklerse fiber modemi alayım 240 TL bayılcaz.
Var mı alma uzak dur daha ucuza şunu al diyen -
Hocam merhaba. Modem ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı? Bu hafta Tilgin'i bu modemle değiştiricem bir aksilik olmazsa. -
Geç gördüm kusura bakmayın. Modemden yana hiç sıkıntım yok. Gayet memnunum. Wifi 5GHz performansı gayet iyi. 2 GHz hiç kullanmadım açıkcası. -
Müşteri hizmetlerini aradım modemimi değiştirin dedim bugün gelip tplink ile değiştirdiler
Yenisi şimdilik iyi...
İki senedir tılgın kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Ben bu modemi iyi bir modemle değiştiremez miyim? Ttnetdeki eleman siteye bağlanan kablonun cam elyaf olduğu için her modemin olmayacağını söylüyor. Modem alırsam hangi özelliğine bakmalıyım. Vdsl 2 olması kafi değil mi?
Arkadaşlar benim 4 aydır tam 130 gündür süren internet arızaları var her şeyi yapmama rağmen Türk Telekom gelip tamir etmiyor acaba nedeni nedir sizlerden böyle uzun bir süre hizmet almayan varmı çünkü internet bağlayacak olan varsa bağlanmasını sıfır hizmet
Merhaba, evet bende de sorun yok gözüküyor şimdilik. Modemi nasıl güncelleyeceğiz acaba? -
bu tılgın hg2331 wifisi sizde de kanser mi modemi kıracağım yakında -
Root şifresiymiş konusu buradahttps://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-tilgin-hg2331-icin-quot-root-quot-sifresi--135632430
Kullanıcı Adı: root
Şifre: fTTh_b2013
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X