Şimdi Ara

DH Tüplü(crt) Monitör Kullananlar ! Buraya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ciddiyim.
    Geçenlerde 1 tane crt çöpe atmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 10 Ocak 2012; 12:30:40 >
  • 2012 yılındayız olum nere gömüyonuz bu paraları
  • mesajımın bulunası geldi
  • Benide ekle Samsung SyncMaster 1100MB 21" 130khz v. sync 360mhz pixel clock

Lcd ciler 2,5, 12 ms nin lafını ede dursunlar biz burda xga da 150hz lerde geziyoruz 15000:1 kontrastta ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msserin -- 19 Nisan 2013; 21:47:39 >
  • bu gruptakiler için yardım kampanyası düzenlemek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh be
  • lg studioworks 700s
  • Samsung Syncmaster 793DF kullanıyorum
  • ekleyin casper tüplü monitör
  •  DH Tüplü(crt) Monitör Kullananlar ! Buraya...

Hala bunu kullanıyorum ekle
  • Ekle dostum keysmart
  • Vay be konunun sadece canlanması gerekliymiş, TN CCFL ve İPS led lcd kullandıktan sonra lcd den nefret edip tekrar crt ye dönen birisi olarak cidden sevindirinci bi durum. Sıfırını bulsam yine alırım sonuna kadar da CRT derim üst seri olması kaydıyla. Hatta özel servis çağırdım yarın gelip odak ve kapastitörünü tamir ettireceğim. Sıfır halindeki ultra net haline getirebilmelerini umut ediyorum. Vallahi 50 100 tl yi gözden çıkardım. Birde kaliteli double shelded srgb kablosu bakıcam. CRT ye döndüm oyunlardan tekrardan keyif alır hale geldim. Yıllar sonra Counter açıp headshot yapmanın keyfine vardım daha ne diyim CRT de CRT. Birde millet bi full hd dir tutturmuş gidiyor bendeki alet 2048x1536@80hz'e cıkıyor kii bu alet 2006 model bi cihaz yani yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msserin -- 19 Nisan 2013; 22:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

DH Tüplü(crt) Monitör Kullananlar ! Buraya...

Hala bunu kullanıyorum ekle

aynısı benimkide gayet iyi :D
  • SyncMaster 1100MB nin neredeyse bütün kapasitörleri değişti, titreşimden kaynaklı ses yapan bobin japonla iyice yerine sabitlendi, eht trafosu üzerinden focus ayarı yapıldı, içindeki toz toprak ne varsa temizlendi. Hünerli ellerde yaklaşık 2 saate süren bu bakım 80 tl ye maal oldu. Bakımı tamiratı yapan ellerede caanım crt monitörüme de feda olsun. 2048x1536 80hz de sabahtan beri hiç ara vermeden kullanıyorum. Gözlerimde en ufak bir yorgunluk hissi yada ağrıma yok. Sonuçta hiç bir işime yaramayacak memnun kalmadığım aptal ips lcd için 400 tl civarı parayı gözden çıkarmıştım.
  • yaz benide :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: msserin

SyncMaster 1100MB nin neredeyse bütün kapasitörleri değişti, titreşimden kaynaklı ses yapan bobin japonla iyice yerine sabitlendi, eht trafosu üzerinden focus ayarı yapıldı, içindeki toz toprak ne varsa temizlendi. Hünerli ellerde yaklaşık 2 saate süren bu bakım 80 tl ye maal oldu. Bakımı tamiratı yapan ellerede caanım crt monitörüme de feda olsun. 2048x1536 80hz de sabahtan beri hiç ara vermeden kullanıyorum. Gözlerimde en ufak bir yorgunluk hissi yada ağrıma yok. Sonuçta hiç bir işime yaramayacak memnun kalmadığım aptal ips lcd için 400 tl civarı parayı gözden çıkarmıştım.

2k çözünürlük ve 80hz ha harbiden helal olsun bu monitörü kullanasım geldi. Fakat widescreen değil zannedersem sorun çıkarmıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: msserin

SyncMaster 1100MB nin neredeyse bütün kapasitörleri değişti, titreşimden kaynaklı ses yapan bobin japonla iyice yerine sabitlendi, eht trafosu üzerinden focus ayarı yapıldı, içindeki toz toprak ne varsa temizlendi. Hünerli ellerde yaklaşık 2 saate süren bu bakım 80 tl ye maal oldu. Bakımı tamiratı yapan ellerede caanım crt monitörüme de feda olsun. 2048x1536 80hz de sabahtan beri hiç ara vermeden kullanıyorum. Gözlerimde en ufak bir yorgunluk hissi yada ağrıma yok. Sonuçta hiç bir işime yaramayacak memnun kalmadığım aptal ips lcd için 400 tl civarı parayı gözden çıkarmıştım.

Yav he he . Gözün şuan mahvoluyor yazık gözlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damon Salvatore -- 20 Nisan 2013; 20:35:34 >

• 10 numara sistemim var ama monitor IBM tüplü degiştirmeyide düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka değil bu konuda çok ciddiyim, sıralama şu şekilde asus vs229n iade, yerine asus vs209n, oda iade yerine hediye çeki. Sonra sil baştan syncmaster 1100mb. Asusların her ikiside ips led lcd idi. Vs209n nin iade fişi şu an karşımda duruyor.Resmini çekip koyabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.