Şimdi Ara

DH Tüplü(crt) Monitör Kullananlar ! Buraya... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2048x1536@80hz 4:3 çözünürlük zaten o konuda sorun yok Ama zaten amaç test sadece şu anki durum. Normalde xga da 150hz benim için optimal çözünürlük ve tazeleme hızı. Catia da boş yere hd çözünürlüklere çıkıp grafik kartını zorlamanın bi anlamı yok zaten Amac göz yormayan sürekli çizim tasarım amaçlı işlere yarayan bir monitör. Haa tabi bunca yıllar oyun oynamayan biri olarak , tekrardan oyunlara merak sarar oldum 0 gecikme süresi ve ultra kontrast değerleri sayesinde

• Yaz benide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yildir philips 107T5 flatron modelini kullaniyorum. 220 ytl verdim zamaninda. Ekle beni de ss atacagim.

• Kısmetse yazın emekli edicem bizim demirbaş elemanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerinize boşunayazık ediyorsunuz . Artık lcd ler falan çok ucuz alın bir tane en azından sağlık problemi yaşamazsınız .
  • Zamanında bir kendini bilmezin bilmediği halde söylediği yanlış bilgi ile almıştık gözlerin anasını ağlatıyor arkadaşlar.

Crt monitörler cidden nedense gözleri çok yoruyor. Artık görüntüyü nasıl bir açı ile ne şekilde üretiyorsa içerde ona göre dışarı yansıtıyor.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    net görüntü verenini görmedim hep bulanık görüntü veriyor crtler
  • Arkadaşlar yapmayın gözünü seveyim, şu an ele geçebilecek CRT monitör en az 10 senelik olacak. 10 senelik bir CRT illaki kapasitörlerinin değiştirilip, odak ayarları x y tarama ayarlarının yapılmasını isteyecektir. Tutarda hiç bakım görmemiş bir CRT denerseniz tabi gözlerinizi maffeder. Ama bizim burda bahsettiğimiz CRT ler profesyonel seri adam akıllı bakımları yapılmış kapasitörleri yenilenmiş 100hz ve üzeri tarama özelliği olan CRT ler. Siz tutupta en basit giriş seviyesi xga da 60hz de çalışan CRT ye bakıpta gözlerimiz bozuldu derseniz bu iş olmaz.
  • 2048*1536 ile 150 Hz gören CRT monitörler var.

Bazı profesyonel oyuncular hala CRT kullanıyor.
    Sebebi ise gecikme olmaması (ms değeri) ve yüksek kontrast.
  • 2048x1536 çözünürlükte 150hz veren monitör görmedim hiç

Bu arada zamanında monitörü 60hz değerlerinde kullandıysanız tabiki de göz yorar,crt monitörü min 75 hzde kullanmak gerek göz sağlığı açısından.

Sony,fw900 adında 16:10 2304x1440 çözünürlükte 80hz gösteren crt monitör çıkarmıştı 2000lerin başında,o monitörden bulsam şimdi bile alırım.Yabancı ülkelerin sitelerinde çokça satışına tanık oldum baya yüksek paralara satılıyor güzel monitör

• Ben de geçtiğimiz günlerde tesadüf eseri bir crt monitör kullandım bir yarım saat kadar. Giriş gecikmesi inanılmaz düşük. Muhtemelen hiç yok. Sıradan bir fare kullanıyor olmama rağmen aşırı hızlı tepki verdiğini fark ediyorsunuz hemen. Renk doğruluğu da pahalı lcd ler kadar iyi. Oldukça canlı ve düzgün renkleri vardı. Lcd gibi sadece bir tek native çözünürlüğü yok. Tabi bu aynı zamanda görüntüyü ekrana tam oturtmayı da zorlaştırıyor.

Bu saatten sonra o hacimde bir şeyi pek eve sokmak istemez kimse ama bazı özellikleri hala rakipsiz.

• Hobar kullanıcısına yanıt

Hobarim iyi hort yapmissin gecikmeden kastin nedir ?

• Teknoseyir muhabbet dinliyordum orda crt konusu geçti bi ara. Google da burası çıktı. Lcd monitörde input lag diye bir şey var. Yaptığın hareketin monitöre yansıması 30 40 ms yi bulabiliyor. Oyuncu monitörlerinde oldukça düşük ama biraz daha genel kullanıma yönelik bir monitör olduğu zaman hissedilir seviyede oluyor.

• Bir hort da benden. Artık VGA socketli ekran kartları kalmadığı için dönüştürücü ile kullanmak durumundayız. Tabii analog sinyal dijital sinyale dönüşürken input laga sebep oluyor ama yine de lcd kadar yüksek değil. Hala oyuncu monitörlerinden iyi durumda. Şuan interlaced taramada 168hz alıyorum. FPS oynadığım için görüntü kalitesinden ziyade herz daha önemli. Gariban dostu CRT, seviyoruz.

• Güncelleme: Monitörü upgrade ettim, yeni monitör: 21" Sony E530 Trinitron. Şuana kadar Sony kalitesine yaklaşan başka bir CRT monitör kullanmadım, muazzam.

• CRTuser C kullanıcısına yanıt

Hocam bende 19" samsung crt kullanıyorum harika, bir de sony'in kalitesini düşünemiyorum.. elinizde hala 21" crt varsa satılık alabilirim. Üstüne 4k 144hz ips sıfır monitör bile veririm. bulamıyorum bu tarz crtleri hiçbir yerde..

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Tüplü monitörden yapay zekaya teknoloji 12 yılda çok gelişmiş..

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Aynen,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LBRTN kullanıcısına yanıt

Ips monitor vereceksen bendeki philips tupluyu vereyim 17 inc beyaz renk depodaydi

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, 17 inc'lik crt monitörler sık bulunabiliyor. bende 19 inc'lik crt kullanıyorum, fakat benim aradığım CRT'ler 20 inc ve üstü olan crt monitörler. Bunlara sahip olan varsa üstüne 4K 144Hz ips monitör verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.