Şimdi Ara

DH Türk bayrağı avatar kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım oldu bende varım... kahrolsun pkk
  • Güzel
  • Arkadaşlar burda forumda bişiyler yapmamız imkansız.Olaya biraz siyasi yönden bakın.Bigün amerikan elçisi gelcek,hükümet askerleri yine 2. sıraya koycak Biraz icraat lazım aynı zamanda.Tamam güzel iyi hoş yapmışsınız ama böyle resi koymakla sesimizi duyuramayız...
  • Saygactan tam destek
  • başlıktaki ''kampanya'' kelimesi tam uymamış gibi sanki...bi bayrak alana bi bayrak hediye gibi bi anlam çıkıyo.onun yerine daha şık bir kelime kullanılabilir.
  • bende koydum
  • benimde kardeşim şehit olmuştu seneler önce ve bu yüzden yemin ettim pkk lıların kökünü kurutmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkeskin -- 13 Ekim 2007; 8:16:49 >
  • Bende Sizdenim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

agam sen nie yapamıyorsun ya resmin boyutlarıyla oyna biraz

DH Türk bayrağı avatar kampanyası

bak bide bunu dene....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 13 Ekim 2007; 10:16:49 >

• Hadi tam gaz devam
  • cok guzel olmus kardes mükemmel yaw avatar deismo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_thief_tr -- 13 Ekim 2007; 11:18:20 >
  • Aşşağlarda kalmasın
  • koydum..
  • bende ekledim ama bende farklı bi bayrak gibi bişey daha var türkiye kırmızı bi dünya resmi falan onu koysam yinede kampanyada olurmuyum?
  • Bende ekledim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_laz

benimde kardeşim şehit olmuştu seneler önce ve bu yüzden yemin ettim pkk lıların kökünü kurutmaya

Arkadaşlar inanmayın şu şerefsize.Zamanında bana yamuk yapmıştı.Hala kalkmış buralara yazı yazıyo şerefsiz.

Not:Bu güzel konuda böyle birşey yazmak istemezdim ama kimin ne olduğunu bilin.
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Hiç değilse SRO bölümü olarak yansıtıyourz bunu.
    Bu arada uyarı içi sağol.

Bunu o arkadaşa armağan edelim.
    -->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 13 Ekim 2007; 18:33:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.