Şimdi Ara

DH Türk bayrağı avatar kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18280804/tm.htm

Asıl konu budur.Konu dışını takip edenler zaten bilir.Bu konuyu post amacı kasmaksızın verdiğim linkden yani konunun asıl kaynağından takip ediniz.

quote:

15 şehit için okadar yazdık dile getirdik ama bi siyah nokta bile koyduramadık foruma. böle bişey düzenlemek geldi içimden hepimiz 15 şehidimiz için 15 gün aynı türk bayrağı avatarı kullanalım.

işte kullanacağımız avata

DH Türk bayrağı avatar kampanyası

• katılıyorum sana !! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchLiebeDich -- 12 Ekim 2007; 11:24:47 >
  • güzel oldu
  • çok iyi düşünülmüş..tebrikler
  • Evet gerçekten çok hoş tüm SRO ahalisi olarka yaptığımız düşünseneze harika olur.
  • her türk asker doğar
  • ben de yaptım iyi olur doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi düşünmüşsünüz
  • tamamdır koyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman21 -- 12 Ekim 2007; 11:41:17 >
  • olmuyo
  • Resmi bilgisayarına kayfet avatar yükle de masaüstünden resmi seç
  • bende yaptım saol çok iyi düşünmüşsünüz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

• Not:Altındaki uyarı puanlarıyla uyumlu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 12 Ekim 2007; 11:53:25 >
  • Benim PRofilimende var o avatar.ismime tıklayarak görebilirsiniz.bu avatar güzelde.kendime özel olsun diye kullanıyom.
  • koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 12 Ekim 2007; 12:20:21 >
  • Güzel bir düşünce. Sro bölümüne açtığınız için teşekkür ederim. Yoksa görme ihtimalim olmayabilirdi.
  • Koydum çok sağolun. Resmi birkaç kişide görmüştüm ancak bir Türk Bayrağı olması dışında bir anlamda kullanıldığını bilmiyorum.
  • bende koydum oldu heralde tşk
  • Haydi millet
  • yaptım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.