Bildirim
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Türk Bayrağı SANSÜRÜ !! [SS] +[ Video Eklendi ]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Garip -
Milli duyguları suistimal etmiş olmamak için kapatıyorlarmış sanırım. -
ilginç -
Bantı yanlış tarafamı yapıştırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooc -- 17 Şubat 2013; 20:12:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların milli değerlerini kullandığı gerekçesiyle sansürlüyorlar. -
milli duygularınız suistimal edilmiş gibimi oluyorsunuz
türk bayrağı görünce
-
quote:
Orijinalden alıntı: Orange Tech
İnsanların milli değerlerini kullandığı gerekçesiyle sansürlüyorlar.
Bence çok yanlış bir düşünce yani birisi şovundan sonra Türk Bayrağı açmak istese izin vermeyecekler mi? zihniyetimiz çok bozuk Amerikada adamlar film ve dizilerin bir bölümünde amerikan bayrağını komple gösteren firmaya vergi indirimi yapıyorlar bizimkiler sansürlüyor yazıklar olsun diyorum sadece ve izlemiyorum bu adamın programlarını.. -
Geçenlerde de Türkiye yazısını sansürlemişlerdi. adamlar yeteneksizsiniz Türkiye diyor bırakta bunları yapsınlar..
Milli duygularsa bjk armasınıda sansürleselerdi ? mazallah bjk liler bunu görür oy verir. -
buna benzer bende rast geldim. gösteriye çıkmadan önce türkiye yazıyordu birisinin üstünde gösteride karalanmıştı üstü. -
yanlış yeri kapatmışlar eğer gerçekse -
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: Orange Tech
İnsanların milli değerlerini kullandığı gerekçesiyle sansürlüyorlar.
Bence çok yanlış bir düşünce yani birisi şovundan sonra Türk Bayrağı açmak istese izin vermeyecekler mi? zihniyetimiz çok bozuk Amerikada adamlar film ve dizilerin bir bölümünde amerikan bayrağını komple gösteren firmaya vergi indirimi yapıyorlar bizimkiler sansürlüyor yazıklar olsun diyorum sadece ve izlemiyorum bu adamın programlarını..
Arkadaşım türkiyede türk bayrağı açsan ne olacak. O amerikalının yaptığı filmi dünya izliyor. -
bu 2. oluyo ama yuh diyorum ! -
yaziklar olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çok saçma bi sansür -
Hayır adamların amacı buysa mantıklı da adam Beşiktaş forması giymiş ona niye izin vermişler
Not: Seyretmiyorum. -
Çocuğun üstünde başka forma vardı çekince çıkıyor, kesilip bantla yapıştırılmış şekilde. Çocugun hatasıdır millete saydırmanın anlamı yok. -
yani mevzu Beşiktaş forması değil Fenerbahçe'de olur Galatasaray'da benim zoruma giden Türk Bayrağının kapatılması.. yazıklar olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Geçenlerde de Türkiye yazısını sansürlemişlerdi. adamlar yeteneksizsiniz Türkiye diyor bırakta bunları yapsınlar..
Milli duygularsa bjk armasınıda sansürleselerdi ? mazallah bjk liler bunu görür oy verir.
haklı -
şaka gibi ya yazıklar olsun ben o çocuğunda yerinde olsam türk bayrağını kapatacaklar ben o formayı üzerimde o şekilde taşıyacam ? ha suç %99 uyla acun medyanın ama her yapılana sessiz kalındıkça azıtıyorlar hiç bir allahın kulumu görmedi onu 1 kişi de çıkıp sormamış YEMİN EDİYORUM seyircilerin arasında olsam bağırarak söylerdim türk bayrağına neden siyah bant kondu diye
Benzer içerikler
- gece taksi işi
- saçma fıkralar
- etiketi koparılan ürün iade edilir mi
- sakın cünüp uyumayın
- boğaza yapışan şey nasıl çıkar
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X