Aslında benim de ilginç bir önerim var. Buna benziyor. Foruma meydan okuma bölümü açılsın. İsteyen İstediğine meydan okusun. Kabul edilirse bir saat belirlensin ve bu saatte forumda yazısın. Böylece kaşılaşmayı izlemek isteyenler de tam vaktinde trübünde yerlerini alabilirler.
ben meydan okuyorum areste 60- warriorları beklerim yazabilrsiniz lvl im 56 60- kim olursa olsun meydan okuyorum isteyen gelsin şuan a3 e girmeye çalışıyorum gelebilirsiniz arenaya
quote:
Orjinalden alıntı: nitromaniac_
ben meydan okuyorum areste 60- warriorları beklerim yazabilrsiniz lvl im 56 60- kim olursa olsun meydan okuyorum isteyen gelsin şuan a3 e girmeye çalışıyorum gelebilirsiniz arenaya
ben lwl 57 yim
warriorum we aresteym _pro_voke_
ye PM at gel kapışak :D
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet_asker
quote:
ben lwl 57 yim
tam istediğim gibi a kaçtasın hemen geliyim yenilirsem buraya söylemek yok ona göre bi de buff işini napıcaz ?? scroll yok bende önce buffsız kapışırız napalım
bende edanadayım e1 arenaya beklerim isteyen olursa
54 lvl bp priest :id powerhunter2
quote:
Orjinalden alıntı: bebekronaldinho
Arkadaşlar,
internette vampir avlamak ister misiniz? cevabınız evetse aşaığıdaki linle tıklayın lütfen çok güzel ve eğlenceli bi site herkese tavsiye ederim bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum seve seve...
arkadaş bölümüne wolfi yazarsanız çok memnun olurum.
msn adresim:ssupernova@hotmail.com burda konuşabiliriz ekleyin..
herkese iyi günler dilerim...
Bunun yerinin burası olduğunu hiç sanmıyorum zavallı kurtcuk git başka yere yaz...
HANGİ SERVER AMA
ID:Dedektif LVL:60 CLAN:yanlızım SERVER:DIES (1 de olurum hep(d1)) korkmuyosanız gelin..d1 de bi PM atın gelirim arenaya...
Olmpiyada LvL 61 Nick : DeviIish
Seni savaşta gördüm elindeki +8 shard ları stiletto sandım kovaladım sonuc malum döndüğünde....
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet_asker
quote:
ben lwl 57 yim
nerdesin yaff
diez de her +60 mage ile kapışırım
enes benle kapış 60 assasım...cz de partyne almıyosun bari onun intikamını aliyim...
de buffu kimse yatıramaz eğer buffu warsa
quote:
Orjinalden alıntı: leglolas
enes benle kapış 60 assasım...cz de partyne almıyosun bari onun intikamını aliyim...
msn ye eklesene beni
merak ettim seni
bugün mü almadım partime
ilk kapışmayı ben aldım varmı isteyen?
ban lı olmasaydım xgenon dakiler alayınız gelsin
BANA BURDAN'DA PM ATABİLİRSİNİZ, OYUNDAN DA HERKESLE KAPIŞIRIM..... ID: _AGABEY_ SERVER: OLYMPIA LWL: 60 jOB: BLADE MASTER iTEMLER: SÖLEMİYİM SÜRPRİZ OLSUN
arakdaslar bende beramusdatım herkes ıle karsılarısım prıest mage rogue warrıor(asıt) kullanılmıyacak buff ac kullanılacak ısteyenle kapırısım