server : Beramus level :61 Job :shadow vain nick :HeywanIsBack nation :karus
bende varım
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
DONANIMHABER ARASI ARENADA 1_VS_1 TURNUVALAR DÜZENLEYELİM VE SAVAŞLARI VİDEOYA ÇEKEREK 1. OLANI AÇIKLAYALIM TABİ BELLİ KRALLARI OLSUN DİYORUM ÖRNEĞİN HERKEZDE 1500 BUFF + 200 AC OLSUN HER CLAS KENDİ CLASINDA SAVAŞSIN MESELA WARIOR VS WARIOR BİRDE HERKES KENDİ LVL İNDEKİLERLE SAVAŞSIN BİZİMDE Bİ VİDEOMUZ OLSUN NE DERSİNİZ ?
çok hoş güsel bi topic ilk defa bunu diorm güsel bi topic die bence çok mantklı ben olimpiada 61 lvl mage im isteyenle kapşrm:D
areste lvl 61- herkesle itina ile kapışılır lvl im 56 ilgi gösterin beyler güzel bi topic
quote:
Orjinalden alıntı: Webmaster_M2
60 LWL mage olarak olimpiyada 60+ her türlü mage ile teke tek savaşmaya hazırım Nickim tabiki de Webmaster_M2 bi köşeye yazın pm pls Ayrıca kasar olmamış her türlü asas ilede kapışırım sonuç belli olmaz ama magelerde iddalıyım videoyu rakibim çeksin onunla ugraşamam
ben de iddialıyım arkadaşım msn adresm oz.yas@hotmail.com kapışmak isterm senne zevkli olr gbme gelio:)
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
Böyle bir şeyi düşünmüyorduk desem yalan olmaz. Ancak DH deki yönetim olarak sadece juri olarak görev yapmayı düşünüyorduk. Ayrıca tüm serverlarda bunu gerçekleştirmemiz de söz konusu değildi. Eğer kendi başınıza yapmak istiyorsanız daha güzel olur.
Bakalım ileryen günlere ve duruma göre neler yapabiliriz.
Bence DonanımHaber deki üyeleri server lara ayıralım her server ın en yüksek level lısı o server daki DonanımHaber savaşlarını yönetsin.
Fikir nasıl?
süper:D
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
Aslında benim de ilginç bir önerim var. Buna benziyor. Foruma meydan okuma bölümü açılsın. İsteyen İstediğine meydan okusun. Kabul edilirse bir saat belirlensin ve bu saatte forumda yazısın. Böylece kaşılaşmayı izlemek isteyenler de tam vaktinde trübünde yerlerini alabilirler.
abi çok hoşfikirler çıkmış yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: refractory
quote:
quote:
Böyle bir şeyi düşünmüyorduk desem yalan olmaz. Ancak DH deki yönetim olarak sadece juri olarak görev yapmayı düşünüyorduk. Ayrıca tüm serverlarda bunu gerçekleştirmemiz de söz konusu değildi. Eğer kendi başınıza yapmak istiyorsanız daha güzel olur.
Bence DonanımHaber deki üyeleri server lara ayıralım her server ın en yüksek level lısı o server daki DonanımHaber savaşlarını yönetsin.
Fikir nasıl?
Saol
quote:
quote:
quote:
quote:
Fikir nasıl?
Saol
sen saol abi de cidden bi topic i okurken zevk aldm çok kaliteli bi topic bence herkes msnlerni ve serverlarını yazsın aynı serverdan olanlar brbrlernn msnlerini alr ordan bi yer ayarlayıp kapşrlar bu da bi fikir sizce nasıl
ben veriim hatta msnimi olimpiadayım lvl 61 _the_cat_killer_ oz.yas@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverPriest
beni beramusta buff lı kesebilicek asasin warmıı?
gellllll
ok nickim :SaW: genelde b1 deyim yanlız buff olucak dioz ben healerim :S o iş nası olcak??
turnuvalar için her serverın en yüksek lvlleri turnuvaları yönetsinve savaşları videoya çeksin kazananada turnuvaya katılan her kez para koysun belli bi miktar 1. olana o parayı ödül olarak verelim ne dersiniz ?( tabi 60 + lar turnuvası bide 55-60 arası olanların turnuvası olarak 2 bölümde )
HERKESİ BEKLERİM DİEZ 2 DEYİM SÜREKLİ NİCK LOR_D CLANIM YOQ YALNIZ DOLAŞMAYI SEVERİM LEVELİMİ KAPIŞINCA ANLARSINIZ ..İTEMLERİDE KAPIŞIRKEN GÖRÜRSÜNÜZ. VE BU ARADA ALMIYCAGIM ADAM DA YOQ
quote:
turnuvalar için her serverın en yüksek lvlleri turnuvaları yönetsinve savaşları videoya çeksin kazananada turnuvaya katılan her kez para koysun belli bi miktar 1. olana o parayı ödül olarak verelim ne dersiniz ?( tabi 60 + lar turnuvası bide 55-60 arası olanların turnuvası olarak 2 bölümde )
para karıştırmayalım baba bence
quote:
quote:
para karıştırmayalım baba bence
DOĞRU DİYORSUN PARA KARIŞMASIN AMA Bİ ARKADŞIMIZIN FİKRİ GÜZELMİŞ BİR MEYDAN OKUMA KÖŞESİ AÇILSA İYİ OLUR
Arkadaslar tekrar hatırlatayım beramusta 0-70 arası tüm asasları bekliom
EVET HERKEZ KENDİ LVL İNİ VE MESLEGİNİ YAZSIN MEYDAN OKUMAN İSTEYENLER GELSİN FAZLA TOPİC KİRLİLİĞİ OLMASIN ŞİDİLİK BÖYLE YAPALIM ORGANİZE EDEBİLİRSEK TURNUVAYADA DÖNÜŞTÜRÜRÜZ
MEYADAN OKUMA SAVAŞLARINI VİDEOYA ÇEKELİM GAME CAM İLE BÖYLECE DONANIMHABERDE Bİ VİDEO ARŞİVİ OLUŞTURALIM .
ok herşeyi baştan werim nick :SaW: server: Beramus lvl:61 job:Paladin(healer) item(sölemyim berbat..) tüm asasinleri bekliom wariorlar da olur ama özellikle asasinler oturup kalkarım beramustaki tüm asasinlere meydan okuom yani :d
Mageyim ama herkezi beklıyorum olimpiyada pm atarsınız