Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quatroxx

acılış macı super:D
    7-8 gol yedim artık önümüzdeki maçlar a bakıcaz selfish hocam sen naaptın ya

Yine az yemişsin

Bizim önceki ligde maçımız 10-4 bitmişti
  • evet lig açıldı beyler...
  • atiyle ilk yarıyı 3-0 onde bitirdim ikinci yarı biterken koptu ati. uefa bu konularda ne diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

evet lig açıldı beyler...

ben grup değiştirmek istiyorum parası neyse veririm
  • quote:

atiyle ilk yarıyı 3-0 onde bitirdim ikinci yarı biterken koptu ati. uefa bu konularda ne diyor?

onun bağlantısı koptuğundan maçı 4-0 sen kazandın olarak geçmiş...sounçta o şekilde doğal olarak...
  • averaj -2
  • D grubu:

quatroxx 1-7 SelfishCino

quatroxx 4-0 AtillaTR
  • 10. dk itibaren kesilmeler oldu sürekli, oyun içerisinde sesli ve yazılı bildirdim rakibe ama dikkate alınmadım...
  • benle oynarkende oldu biraz kesilme...ama kopmadım allahan

bi dahaki maçlarda sen host ol..sorun kalmasın o zaman...bu arada benle niye maç yamadn
  • 4mb var bende, sanırım daha rahat olacak Yapalım hocam hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

4mb var bende, sanırım daha rahat olacak Yapalım hocam hemen

bekliyorum...
  • quote:

10. dk itibaren kesilmeler oldu sürekli, oyun içerisinde sesli ve yazılı bildirdim rakibe ama dikkate alınmadım...

hocam gelmedi mesajın bana tekrar yaparız macı fairplay kazansın
  • quote:

quote:

10. dk itibaren kesilmeler oldu sürekli, oyun içerisinde sesli ve yazılı bildirdim rakibe ama dikkate alınmadım...

hocam gelmedi mesajın bana tekrar yaparız macı fairplay kazansın

• skor işlemiştir oyuna ikinci maçınızı yapmış olursunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

skor işlemiştir oyuna ikinci maçınızı yapmış olursunuz..

+1...bundan sonraki maç 2.maçınız olucak
  • D grubu:

quatroxx 1-7 SelfishCino

quatroxx 4-0 AtillaTR

SelfishCino 3-1 AtillaTR

SelfishCino 2 6

quatroxx 2 3

ozmeteor 0 0

AtillaTR 2 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 5 Mayıs 2009; 23:32:21 >
  • Bağlantı sorunumu da düzelttim artık herkez benimle maç yapabilir Nat is OPEN

• arkadaşlar daha lige giriş yapmayanlar var ya..kaç gün oldu..o kadar da dedik oynamıcak olanlar ismini yazdırmasın diye..tamam haftaiçi hadi ben de daha fırsat bulup maç yapamadım hemen yapın maçlarınızı demiyorum ama live a girip de lige giriş niye yapmıyosun be kardeşim...
  • Valencia - (madozan) arkadaşımızı lige girmeyi düşünüyomu düşünmüyosa biran önce başka bir arkadaşımızı alalım okdr girmek istiyip de giremeyen oldu başkalarının hakkını en azından almayın oynamıyıcaksanız. Zaten ligde 3 rakip le 3 er maç olucağı için karşılaşma denk gelme olasılığı düşük bir de bizim lig halen 3 kişi Arkadaş lige yedekten girmiştir haberi yok da girmiyosa üzerine alınmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longcafe -- 6 Mayıs 2009; 15:59:54 >
  • C gurubundaki arkadaşlardan özür diliyorum arkadaşlar guruba alındığımı bilmiyordum bugun örendim atiladan şu andan itibaren her an oynayabilriz :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.