Şimdi Ara

DH Turnuvası(Fifa09) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ozmeteor ile olan maçların skorlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuenoVentura

@ozmeteor ile olan maçların skorlarını bekliyoruz.

Ne alaka
  • bgn akşam 8 de başlıyoruz c grubuna en geç...bütün takımları bekliyorum
  • Ortadoğu ve balkanların en haşin oyuncusumuş.ölle diyolla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

C gurubundaki arkadaşlardan özür diliyorum arkadaşlar guruba alındığımı bilmiyordum bugun örendim atiladan şu andan itibaren her an oynayabilriz :)

live dan yolladım dostum sana dün ben şifreyi ve ligin adını..hepinizi bekliyorum şimdi netten çıkıyorum tek modem var bu yüzden foruma yazıcağınız mjları (bizim grupla ilgili) takip edemiyeceğim..herkese iyi oyunlar
  • Grup B

dilitron 2 Puerco TR 3
  • Gurup C de ilk 3 maçımı yaptım :) üçündede 7 8 fark yedim :D rezillik :$ devamıda akşama bukadar ezilmek yetti bana :D
  • Gece gelemiyorum dün bi baktım akşam online yoktu gruptan bende girmedim daha. Bugün girerim varsa maçımızı yaparız.....
  • quote:

daha lige bile girmedi....

• quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

quote:

daha lige bile girmedi....

onun mazereti de ben söyleyim 3 gündür bir internet cafenin terminal kurulumunu oyunlarını zartını zurtunu kuruyordu çok yoğundu ama bugün tamamen bitti işleri artık bu akşam girer sanırım lige

• inşallah.bir tek o kaldı bizim grupta...
  • Grup B

KeTeOr 0 LostLight45 2
    KeTeOr 5 LostLight45 4
    KeTeOr 4 LostLight45 4
  • en çekişmeli grup sizinki bence...Puerco banko çıkarda diğeri kim olur bende merak ediyorum
  • bizim grup da çekişmeli olcak bence ama daha tek maç bile yapılmadı ..ben hydesizm arkadaşımızı çok nadir online görüyorum bu arada umarım haftasonu falan değişir bu bu gidişle bizim grup geride kalıcak çünkü baya ben de bu aralar sabah 10 gece 12 işteyim ama yarından itibaren akşam üzeri 5 e kadar evde olucam gruptakilere duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

en çekişmeli grup sizinki bence...Puerco banko çıkarda diğeri kim olur bende merak ediyorum

evet baya çekişmeliydi

son maçta dakikda 90 gole gidiyorum kesin carewle kalecide açılmadı bi baktm tak arkadan müdahale kırmızı kart sonuçta gol olmadı 4-4 bitti gamepadi kırıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLight -- 6 Mayıs 2009; 20:18:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

bizim grup da çekişmeli olcak bence ama daha tek maç bile yapılmadı ..ben hydesizm arkadaşımızı çok nadir online görüyorum bu arada umarım haftasonu falan değişir bu bu gidişle bizim grup geride kalıcak çünkü baya ben de bu aralar sabah 10 gece 12 işteyim ama yarından itibaren akşam üzeri 5 e kadar evde olucam gruptakilere duyrulur

O zaman yarın yaparız ben bu gece giremessem.

• birbirini yakalayanlar direk yapın 3 maçı bari
  • Ben maçlarımı bitirdim artık rakipleri tv den izlicem :P
  • Hantal Roma hantal Roma
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.