Şimdi Ara

DH Twitter Kullanıcıları Takip Merkezi ANA KONU/Takipçi Sayınızı Arttırın 49+ Kişiyiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanımadığınız etmediğiniz insanların tweetlerini görüp ne yapacaksınız.hani ünlü filan olsa anlarımda arkadaşınız değilse ikide bir update ini görmek gereksiz.

amaç takipçi sayısı kasma gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

tanımadığınız etmediğiniz insanların tweetlerini görüp ne yapacaksınız.hani ünlü filan olsa anlarımda arkadaşınız değilse ikide bir update ini görmek gereksiz.

Yanlış düşünce,hoşuma giden yazılar paylaşımlar olabiliyor tanımadığım kişiler de olsa..
  • Yeni arkadaşlar adreslerini buraya yazmadan önce ana başlıktaki adresleri takip ederlerse bizim için de onlar için de kolaylık olmuş olur sanıyorum. æDranov adresini yazıp kendisi takipte bulunmayanları listeye alma abi
  • http://twitter.com/#!/alptrl buyrun beyler listeye yazan arkadaş beni 22. sıraya yazar mısın Edirne'yi kaçırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

tanımadığınız etmediğiniz insanların tweetlerini görüp ne yapacaksınız.hani ünlü filan olsa anlarımda arkadaşınız değilse ikide bir update ini görmek gereksiz.

Yanlış düşünce,hoşuma giden yazılar paylaşımlar olabiliyor tanımadığım kişiler de olsa..

Dranov linkleri takip ettim senide takip ettim haberin olsunwww.twitter.com/armankera iyi paylaşımlar

• Hepinizi takip
  • HERKEZİ TAKİP ETTİM HABERİNİZ OLSUN TAKİP EDEN TAKİP EDİLİRwww.twitter.com/armankera iyi paylaşımlar
  • Bu konu tutar yerlerinizi alın buralar değerlenecek :D
    www.twitter.com/armankera Takip eden %100 takip ederim iyi paylaşımlar Not:linkteki herkezi takip ettim.
  • Evet ilk sayfadan yerinizi alın
  • Logo yapsın birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: amet42

Logo yapsın birisi

Bu nasıl
     DH Twitter Kullanıcıları Takip Merkezi ANA KONU/Takipçi Sayınızı Arttırın 49+ Kişiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 26 Aralık 2011; 15:19:09 >

• Yazan herkesi takip ettim fakat sadece 1-2 kişiden takip geldi.Sonra gelip takip beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Yazan herkesi takip ettim fakat sadece 1-2 kişiden takip geldi.Sonra gelip takip beklemeyin.

Daha sonradan bakıp onaylayacaklar olabilir. Ama adresini yazıp kaçanlar da yok değil Takip gelmeyenleri dilediğin zaman fes edebilirsin nasıl olsa, sorun yok o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 26 Aralık 2011; 16:42:55 >
  • Bu konu neden haftada bir kaç kez açılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Yazan herkesi takip ettim fakat sadece 1-2 kişiden takip geldi.Sonra gelip takip beklemeyin.

Daha sonradan bakıp onaylayacaklar olabilir. Ama adresini yazıp kaçanlar da yok değil Takip gelmeyenleri dilediğin zaman fes edebilirsin nasıl olsa, sorun yok o yüzden

ARKADAŞLAR YİGİTER OLAN TWİTTER HESABI TAKİP ETMİYOR HABERİNİZ OLSUN TWİTTER KONUSU AÇILMIŞTI YİĞİTERİ FOLLOWLADIM 4-5 GÜN BEKLEDİM TAKİP YOK :D bende unfollowladım xD

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu konu neden haftada bir kaç kez açılıyor?

Eski konuların sahipleri konularını takip etmiyor olabilir mi?

Olamaaz mı? Olabiliiiir
  • https://twitter.com/#!/resattoydemir

genellikle takip etmeye çalışıyorum da sonra unfollow olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pat O Brien -- 26 Aralık 2011; 17:08:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.