Şimdi Ara

DH ugurfehmi Sergisi (Tamamen Amatör .))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TymsahTR -- 23 Haziran 2018; 12:28:50 >

• Hocam bence özellikle köpekli fotoğraf biraz oynama yapılarak çok güzel bir hale gelmiş (: elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrident

Hocam bence özellikle köpekli fotoğraf biraz oynama yapılarak çok güzel bir hale gelmiş (: elinize sağlık.

Çok teşekkür ederim :) köpek fotoğrafında hdr denedim böyle bir şey çıktı ortaya :)
  • Güzel fotolar elinize sağlık
  • güzel fotoğraflar

fotoğraflara yazıları hangi programla ekliyorsunuz, ben PhotoScape kullanıyorum fakat resimin kalitesi düşüyor ?

kullanıdığınız programın ismini söylermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 3 Nisan 2012; 11:01:40 >
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim x) dizüstü bilgisayarımın bozulması sebebiyle yeni resimleri ekleyemiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

güzel fotoğraflar

fotoğraflara yazıları hangi programla ekliyorsunuz, ben PhotoScape kullanıyorum fakat resimin kalitesi düşüyor ?

kullanıdığınız programın ismini söylermisiniz ?

photoshop cs 5.1 kullanıyorum ben ama siz istediğiniz tüm sürümlerini kullanabilirsiniz fotoğrafların kalitesini düşürmeden rahat rahat ekleyin x)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel resimler
  • Bunlar da tamamen amatörse senin profesyonel çekimlerini tahmin edemiyorum hocam. Emegine sağlık çok güzeller
  • beğenmenize sevindim .) yorumlarınız için teşekkür ederim bilgisayarım servisten bir gelse yenilerini de ekleyeceğim ama ah ah bir de şöyle 60d yada 600d aldım mı tamamdır
  • resimler muhteşem amatöre göre iyi resimler
  • çok teşekkür ederim beğeninizi kazanmak çok güzel
  • Bi amatör olarak çok iyi bir performans.Eline sağlık.Bu arada yaş kaç?
  • yorumunuz için teşekkür ederim
    21 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

yorumunuz için teşekkür ederim
    />
    21 yaşındayım

Bu işi professiyonelliğe dökücek misin yoksa hobi olarak mı yapıcaksın?
  • profesyonel olarak yapma imkanım pek olmaz sanırım o yüzden hobi olarak kalacak
  • Fotoğraf dergileri var.Oralardan çekim tekniklerinin vs vs. öğrenebilirsin
  • elimden geldiğince takip ediyorum forumlar olsun tv programları dergiler vs ama yine de bire bir eğitim gibi olmuyor maalesef . ama yine de güzel az çok bir şeyler öğreniyorum
  • Fotoğraflar güzel. Elinize sağlık
  • Wundeba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.