Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
187.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cezanın ne zaman çıkıyor 10. köy bence isim şahane olmuş bu arada
  •  DH Underground Türkçe Rap Forumu
     DH Underground Türkçe Rap Forumu

Mozole Mirach v Sitem Depresif - Geri Çekil (Full Album)
    2006 yılında çıkarmış oldukları "Sitemin Duan Olsun" adlı albümle büyük çıkış yakalayan ve önemli bir dinleyici kitlesine ulaşan Mozole Mirach ve Sitem Depresif, 4 yıl gibi uzun bir aradan sonra "Geri Çekil" projesi için tekrar bir araya geldiler. Yapım süreci 1 yılı aşan albümde biri intro olmak üzere yedi parça yer alıyor. Albümün mastering işlemleri İTÜ Müzik Teknolojileri Ses Kayıt Bölümü'nde eğitim veren Sertaç Kakı tarafından yapılmış, geriye kalan tüm prodüksiyon işlemleri "Mirach Production" da Harun Dinç a.k.a. Mozole Mirach’a ait. Keyifli dinlemeler.

"Sitem Depresif & Mozole Mirach - Geri Çekil" Tracklist:

01. Geri Dönüş (Produced by Mozole Mirach)
    02. Hücum Halindesin (Produced by Mozole Mirach)
    03. Geri Çekil (Produced by Mozole Mirach)
    04. Gitmem Gerek (Produced by Mozole Mirach)
    05. Ağır Bir Hayli (Produced by Mozole Mirach)
    06. Birileri (Produced by Mozole Mirach)
    07. Kim Bilir? (Produced by Mozole Mirach)

link:http://www.fla*meupload.com/files/0UYFX0SD/
    ALINTI: HİPHOPLİFE

• Bu yaz kimse albüm çıkartmıyor mu?
  • Topicte kimse kalmamış yahu
  • aynen
    ben u.l.a.ş tan albüm bekliyorum bakalım
  • Bi albüm yaptı Kullanılmayan Şarkılar Klasörü'ydü galiba adı tam hatırlayamıyorum şu an.Açıkçası pek hoşuma gtmedi.
  • a.p.o'dan bekliyozda.. daha çok beklicez heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Bi albüm yaptı Kullanılmayan Şarkılar Klasörü'ydü galiba adı tam hatırlayamıyorum şu an.Açıkçası pek hoşuma gtmedi.

onu bende sevmedim bir şarkı hariç yenisii bekliyorum
  • A.P.O'da track yayınlıyor arada cidden bi albüm iyi olurdu hazır yaz da gelmiş
  • stüdyo taşıyomuş falan ya keşke gelse kulaklarımızın pası silinir.
  • a.p.o tarzı nasıl?
    güzel bir parçası sölermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 30 Haziran 2010; 16:41:41 >
  • Ceza'dan büyük bir beklenti içinde olmama rağmen tamamen hayal kırıklığı yaşadım. Tamamen hem de. O kadar sene büyük bir iştahla bekliyorsun ve Medcezir tarzında bir albüm olacak deniyor. Ama ortada Medcezir gibi bir şarkı yok bir tane ''Kimisinin mutluluğu bir resim, kimisinin ki dört mevsim'' tarzı söz yok. Yazık Ceza yazık. Bir de röportajda ''Benim bu albümü 4 yılda yaptığımı sanıyorlar ama ben bu albümü 1.5 ayda yaptım'' diyor. Ah be Ceza keşke ben 1.5 ayda br albüm hazırlayacak kuvvette bir rapçiyim tarzı bir konuşma yapmasaydın da 4 yılda bize adam gibi Medcezir gibi bir albüm yapsaydın. 4 yıl boşuna beklemişiz yani. Bir de Ceza artık eskisi gibi mi sanki durmadan Medcezir diye sayıklamayın diyecek arkadaşlar olabilir. Duygusal bir albüm olacağını Ceza söyledi beyler, ben kendi aklımdan atmıyorum. Ama bizde zaten böyle bir albüm olmasını istiyorduk ama istediğmizle kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

a.p.o tarzı nasıl?
    güzel bir parçası sölermisiniz

facebook hesabın varsa onun fan sayfası var orada playerda bütün parçaları var.
  • arkadaşlar ilk ep'mi yayınladım yorumlarınızı bekliyorum...

Kalp Ağrısı Ep Yayınlandı..

1-intro
    2-ahh sen
    3-girdap
    4-outro

Dinlemek için..

www.myspace.com/niqht35
  • frekans -- yurttan sesler korosu dinleyenler burada tartışalım kimse kalmamış topicte
    bence çok güzel eğlenceli bir albüm olmuş herkese tavsiye ederim
    favori parçam zombi
  •  DH Underground Türkçe Rap Forumu

aferin zenciler doğru yolayız ama bu adam yeni ve harika
    Rapzan Belagat
    [link]http://www.facebook.com/#!/RapzanBelagat?ref=ts[/li
    nk]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pit10 bunu dinliyosan atom gibi çarpışalım
  • canlandıralım saian toroslarda konuşulan

o nasıl bi sertliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: niqht

arkadaşlar ilk ep'mi yayınladım yorumlarınızı bekliyorum...

Kalp Ağrısı Ep Yayınlandı..

1-intro
    2-ahh sen
    3-girdap
    4-outro

Dinlemek için..

www.myspace.com/niqht35

bu nasıl album 2 track var

• Merhaba gençlik. Kendi konumu baltalayacağım aklıma bile gelmezdi ama yapıyorum evet. Ben metale saptım 3-4 ay kadar önce, herkese de tavsiye ediyorum. Konuya bi baktım eski elemanlardan kimse yok zaten (onların çoğu metale kaydı), bi Barış (Peiz) kalmış. O da zaten ÖSS yüzünden giremiyordu onun da zamanla kayacağından eminim.

Ha Türkçe Rap mi? U.L.A.Ş yaparsa belki dinlerim. Artık gerisi özentilerden öte bi anlam taşımıyor. Bunu söyleyen kişilerle milyon kez kavga etmiştim forumda, ancak gerçekten öyleymiş. Neyse, zaten rap dinleyen arkadaşların bunu kaale alacaklarını sanmam, dinleyin hevesinizi alın. Bu arada underground gerçekten çok kötü durumda bu aralar. Bütün gerizekalı arkadaşlarım rap yapmaya başladı artık bilmiyorum. Neyse, geç olmadan kaçın.

Benden bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.