Elegant Recordz’un organize ettiği “Welcome To Rap Hell Vol.1”, 30 Mart Pazar günü, Taksim Marakesh’te gerçekleştirilecek. Canlı performansların yer alacağı partide Breakdans ve Freestyle gösterileri de yer alacak. Sahne alacak isimler: Ramiz, Pit10, Pusat, Sansar, Zahriyan, U.l.a.ş, Mozole Mirach, Sitem Depresif, Hayki, Yas, Beta, Deniz, Efe Flow, VIP, Murder, Kokpit, Pia, WR, Enkaz, Beyoğlu Family, Elegant, RJ Halil, Pazz, Cambaz, Dogabora, Zion Pegas, Vizon, Girdap, Insomnia, Ceren, YGT, U3C, İnfaz TK ve Yağmur. Partiye girişler 12 YTL olup, 18 yaş sınırı bulunmamaktadır.
Not: Mekanı bilmeyenler için saat 12.30’dan 14.30’a kadar Taksim Burger King’de yetkili kişi bekleyecektir.
Parti deLi gözüküyo da bana çok uzak..Uff ya
quote:
Orjinalden alıntı: Puppeto
quote:
Orjinalden alıntı: K.chaLi
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
beyler hepinizi dh rap topluluğuna bekliyorum. beklememin en büyük sebebiyse özenti olanlarla gerçekleri birbirinden ayırmanız için
bu arada eklediğiniz albümlerden link vermenizi tavsiye ederim
Link vermek yasak diye biliyordum ama...?
Link vermek yasak fakat bu underground albüm yani yapımcının izni var...Underground oLmayan aLbüme Link vermek yasak...
O zaman artık Link de vereLim..Daha iyi oLur..Hem miLLet başka yerLere yöneLmek zorunda kaLmaz burda indirir direk ...
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
quote:
Orjinalden alıntı: Puppeto
quote:
Orjinalden alıntı: K.chaLi
quote:
beyler hepinizi dh rap topluluğuna bekliyorum. beklememin en büyük sebebiyse özenti olanlarla gerçekleri birbirinden ayırmanız için
bu arada eklediğiniz albümlerden link vermenizi tavsiye ederim
Link vermek yasak diye biliyordum ama...?
Link vermek yasak fakat bu underground albüm yani yapımcının izni var...Underground oLmayan aLbüme Link vermek yasak...
O zaman artık Link de vereLim..Daha iyi oLur..Hem miLLet başka yerLere yöneLmek zorunda kaLmaz burda indirir direk ...
Çok güzeL fikir bence...
önemli değil arkadaşlar,amacım size yardımcı olup doğru olanı bulmanızdan başka bişey değil.bu yüzden elimden geleni yapıyorum. bunun yanında t rap ile birlikte rap ide öğrenmenizi isterim
quote:
önemli değil arkadaşlar,amacım size yardımcı olup doğru olanı bulmanızdan başka bişey değil.bu yüzden elimden geleni yapıyorum. bunun yanında t rap ile birlikte rap ide öğrenmenizi isterim
Bu araLar rap topluluğunda takıLmaya başLadım zaten...Biraz geç kaLdım hissi var...
öenmli değil dostum zamanla öğrenemiyeceğin şey yoktur
O Underground Top 30 'u sen mi yaptın Puppe ?? Acayip saçma oLmuş da
bugun b.koyde rap partisine giden yok mu yaa istanbul attack patron dahil herkes ordaydı
quote:
Orjinalden alıntı: herrero1344
bugun b.koyde rap partisine giden yok mu yaa istanbul attack patron dahil herkes ordaydı
VaLLa ben anadoLu yakasında oturuyorum..Bana çok uzak kaLıyo yav
Sahtiyan - Askerim (+1 Track)
Askerliği'nin bitmesine aylar kala Sahtiyan'ın askere gitmeden önce kaydedip yayınlamadığı " Askerim " adlı Track'ı sizlere sunuyoruz.Parça'da Sahtiyan,askerliğin'de karşılaşabileceği olayları anlatmaktadır. 05.00'dk süren bu parça'yı Buura aracılığı ile sizlere sunuyoruz... İndir / Download
Bana Göre En İyi Mc'ler: Sıralama önemsizdir 01.Emre Baransel