Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Sabac feati değilde şu Big Left feati gerçekten süper olmuş.Tabii Sabac'da çok iyi ama bence albümün en iyi feati Big Left feati.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Aslında Sabac feati değilde şu Big Left feati gerçekten süper olmuş.Tabii Sabac'da çok iyi ama bence albümün en iyi feati Big Left feati.

Lann durun coşturmayın beni daha albümü almadım diye bu kadar işkence yapmayın bana
  • @Aster
    Coş,koş,al koç :)
    Adamların Seensaaaa diyişini duyman lazım
  • benim albümde sonunda bugün geldi. yanında patronun albümünüde almıştım.
    tabi ilk sansarınkini dinliyorum.
    Benim en begendiğim yabancı feat sabac redle olanı o hoşuma gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

@Aster

Tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

@Aster

Hangi şarkı olduğunu şimdi unuttumda birisi My Man Sensaaaa Selvooo İstenbul demesi süper
  • big leftin şehinşah diyişi var bide :D hehe

albümü 9-10 kere arabada bi okadarda evde dinledim artık tam içime sindirdim diyebilrim. bencede kesinlikle adrenalinden çok daha iyi hem şarkı sayısı olarak hem beatler olarak hemde konsept oalrak ..

bende en çok nakarat yazdıkçayı beğendim onun dışında

tasdikname
    pisipisine
    korkak çocuk
    çapraz kültür avantajı
    toz bulutu

üst düzey şarkılar . aksi olmanında beati baydı beni ama içerik olarak disslerden dolayı ayrı bi yerde duruyor ..

onun dışında sabac red çok iyi okumuş ancak o şarkıda sansarın nakaratı tutmadım pek .çok fazla tekrar var ve çok oturaklı değil gibi geldi.

seremoni efendisininde kulağı tırmalayan bi yanı var çözemedim hala onu :D

ben bide farklı olarak şunu söylemek istiyorum . hemsta olsun selo olsun bu adamların bu işi yapamadığına kanaat getirdim artık kesin oalrak. arkadaş yıllardır aynı şeyi yapıyolar artık sıkıldım ben bu heriflerden. sokak işleri albümüde inanılmaz zayıf geldi bana .

• patronun albümde saian la ft bayağı iyimiş sansarda daha iyi yapabilirdi
  • adrenalin den tabi daha iyi olcak adam gün gectıkce kendını gelıstırıyor Turce rap e yenı seyler katıyor bırakında daha guzel olsun

bu arada yenı albumunun sarkıları youtube a dusmus :S boyle emek hırsızlarını alıp bı guzel dovceksın
  • Pit10 - Beni Buradan Çikarin Klip

http://www.youtube.com/watch?v=xSWGyiXkAsA
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Pit10 - Beni Buradan Çikarin Klip

Bu klibi myspace'de izledim, çok hoşuma gitti.
  • Pit'10 numara beyler..Yakın arkadaşlarıyla feat atmış..

"Underground'ın en başarılı isimlerinden birisi olan Pit10 bandrollü ilk albümü olan "En Sevilen Nefret Edilen Adam" önümüzdeki günlerde müzik marketlerdeki yerini alacak.Çok ses getireceğe benzeyen Pit10'un bu ilk bandrollü albümü Olympos Production'da yapılmış.Bütün mixleri yine Pit10'a ait olan ve yaklaşık bir senede tamamlanan bu albümün alt yapılarında Olympos Production bünyesinden Pesky Secret ve Taner Boğa, Peak production bünyesinden Can Kazaz ve Finlandiya'dan Life and Death Producions bünyesinden Menace 99 yer alıyor.Bu 12 parçadan oluşan albümde Pit10'a Zeynep Sağdaş,Deniz Gürmuzar ve Beta vokalleri ile eşlik eden isimler. Albüm'ün masteringi ise Stüdyo Marşandiz'de Ahmet Karaduman tarafında yapılmış.Bu albümde yer alan "Beni Buradan Çıkarın" isimli parçaya Kubilay Kasap yönetmenliğinde, Film Sokağı stüdyolarında bir de video klip çekilmiş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Zee AKA Contecau -- 21 Haziran 2009; 16:47:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AsterStyle

quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Pit10 - Beni Buradan Çikarin Klip

Bu klibi myspace'de izledim, çok hoşuma gitti.

orjinal bi klip olmus bende beğendim patronla sansardan beklenen etkiyi alamadım 2-3 şarkı hariç pit10 dan umutluyum

• Valla 3 tane süper albüm çıktı hangisi alayım diye düşünüyorum şuan ibre Patron'dan yana..
  • patronun albümüde çok güzel olmuş gercekten. klip cekilen şarkı cidden iyi bir seçim olmuş..
    Albümdeki featler cok güzel..
    özellikle mavera ile yaptıgı ''hain'' adlı şarkı süper özellikle nakarat. ama ben mavera die birini daha önce hiç duymadım.
    patronun albüm cd sinin içinde şarkı sözleri, resim, acıklama vs gibi şeyler var.
  • Patron'un albüm çok güzelde her şarkıda eski sözlerden var biraz
  • rap az dınlıyen bırısı olarak soyluyom ıkı ustad var herkes bılır ama diğeleride guzel ama coğu arabeske calıyo
  • İnzibat, Deli Gibi adlı parçasına klip çekmiş. Klibi hiç sevmedim. Vasat bir klip olmuş. Şarkı daha güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktay

arkadaşlar gayet güzel ve seviyeli bir topic benim kardeşim de türkçe rap ile uğraşıyor bir grubu var 3 Kâğıt diye yakında ep albumleri çıkacak myspace adreslerini veriyorum tarzları baya hoşuma gidiyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum.

http://www.myspace.com/3kagit

Dinledim. Başarılı olabilirler fakat mix işini iyi yapmaları gerek. Trackin kalitesi düşer öyle. Mix yapamamışlar onun haricinde ben beğendim.

• Uzun süredir uğramadım buralara. Kusura bakmazsınız umarım...
    Merhaba...
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.