Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
188.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

Uzun süredir uğramadım buralara. Kusura bakmazsınız umarım...
    Merhaba...

Merhaba
  • Ghetto Sound projesini eminim ki çoğunuz duymamışsınızdır. Bir kaç arkadaşım da bu projenin içinde yer alıyor. Suikast Nokta De'deki tanıtımı buraya koyuyorum.

Türk Hiphop Kültürü’nün temellerinin atıldığı Üsküdar, dev bir ismi daha Türk Hiphop Ailesine kazandırıyor. Üsküdar semtini yıllardır gerek Türkiye gerekse yurt dışında başarıyla temsil eden İstanbul Attack grubunun daimi üyelerinden Timur Kaplan ve yine Üsküdar semtinin en köklü stüdyolarından Shart Record’un girişimi ile başlayan proje Üsküdarlıların desteğiyle büyümeye hazırlanıyor.
    ‘’Ghetto Sound’’ ismini taşıyan oluşum öncelikli olarak Underground & Overground alanda çalışmalarını sürdüren MC’lere ; aranjman, kayıt,video klip, albüm prodüksiyonu ve dağıtım hizmetleri vermeyi amaçlarken bunun yanı sıra gelecek taleplere göre; reklam, dizi, marka ve radyo jingle & müzikleri hazırlanacaktır.

WorkShop Her üç ayda bir düzenlenecek eğitimlerle katılımcılara profesyonel ekip eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak; mikrofon kontrolü, vocal setting, aranjman, mix & mastering dersleri verilecektir. Ghetto Sound üyeleri gerek WorkShop uygulamalarında gerekse demo ve albüm kayıtlarında %30 indirim avantajlarından faydalanabilecekler.

Geri Sayım Başladı...

30.Mayıs.2009 tarihinde hizmete girecek Ghetto Sound için geri sayım başladı.Hemen irtibata geç ve sen de üyelik fırsatlarından faydalan. İrtibat numarası : (+90-216) 495 2 449 E Posta : info@theghettosound.com Web :www.theghettosound.com Adres : Tembel Hacı Mehmet Sokak, Selami Ali Efendi Caddesi, Üsküdar Kapalı Çarşı, C Blok / Kat 3 / 46 numara. Üsküdar / İstanbul

Video Röportaj Link:http://www.suikast.de/mp3.php?action=view&dil=&fid=2170&cid=37

• quote:

Orjinalden alıntı: buraktay

quote:

Orjinalden alıntı: AsterStyle

quote:

Orjinalden alıntı: buraktay

arkadaşlar gayet güzel ve seviyeli bir topic benim kardeşim de türkçe rap ile uğraşıyor bir grubu var 3 Kâğıt diye yakında ep albumleri çıkacak myspace adreslerini veriyorum tarzları baya hoşuma gidiyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum.

http://www.myspace.com/3kagit

Dinledim. Başarılı olabilirler fakat mix işini iyi yapmaları gerek. Trackin kalitesi düşer öyle. Mix yapamamışlar onun haricinde ben beğendim.

beğendiğinize sevindim mix işini dikkate alacaklar yakında ep albümleri çıkacak burada paylaşabiliyormuyuz.

Burada tabii ki de paylaşabiliriz.

• Pit10'un albüm çıktı.
    Sahtiyan bir kaç ay önce sattığı "Neden" adlı albümü nete verdi.
    Bu yaz cidden süper başladı
  • S.a millet..

*İlker uncuoğluda albüm + klip çıkarttı. Tıklayın.
    *TURKISH GRAFFITI Volume 1 (Kitap) Çıktı! Tıklayın.

Sansarın albümü aldım.Yarında Pit10'nun albümü alıcam.

• Artık keman virtüözleri bile para peşinde
    Emperyalleşen müzik yok olmanın eşiğinde
    çünkü herkes atıyo bir tokat
    yürekle yapılan iş çok az
    bununla paralel olarak satışlar azalcak
    sanatçıların korsan albüm tırıvırıdır boşverin
    konserleri dolsaydı o bile ona hoş gelirdi
    ....

inanılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Pit10'un albüm çıktı.

sahtyan ın albümünü nete vermesine anlam vermiş değilim . albümü alanların suçu neydi ? hem piyasa piyasa diye ağlıyorlar . hemde albümleirne sahip çıkanlara hakaret ediyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

quote:

Pit10'un albüm çıktı.

sahtyan ın albümünü nete vermesine anlam vermiş değilim . albümü alanların suçu neydi ? hem piyasa piyasa diye ağlıyorlar . hemde albümleirne sahip çıkanlara hakaret ediyorlar.

Haklısın dostum parayla alanların parasını geri vermek zorunda diye düşünüyorum.

• Pit10'un albüm süper olmuş yav.

Hem Patron'dan hemde Sansar'dan çok daha iyi bir iş çıkarmış.

Çok çok sağlam albüm.

Pit10 bu işi götürür.Bazı şarkılarda deyim yerindeyse lafı gediğine oturtmuş.Beni Kapak Yapın'da Trendy olayına süper laflar çakmış.Ortam Kızı zaten çok güzeldi.Remix'ini de süper yapmışlar.Ve albümde çok güzel scratchler var.Bu Gün adlı şarkısı da gerçekten güzel.Beni Burdan Çıkarın zaten önceden verildiği için yorum yapmıyorum.En Sevilen Nefret Edilen Adam'da çok sağlam olmuş.Özellikle 2. ve 3. verseler çok çok güzel olmuş.Bu albüm kesinlikle alınması gereken bir albüm.Pit10 bu işi yapıyor gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

quote:

Pit10'un albüm çıktı.

Haklısın dostum parayla alanların parasını geri vermek zorunda diye düşünüyorum.

netemi vermiş albümü. bende pek anlam cıkaramadım albümü cıktıgı gün sipariş etmiştim. albüm bandrollü değildi ama kendi dagıtıyordu mail atmıştım öyle yollamıştı

• Evet Sahtiyan albümü Hiphoplife'a vermiş.
  • Arkadaşlar bu Şanışer'in yeni albümü ne zaman çıkıcak ya ??
  • Şeri'in yeni albümü Sarp P olarak çıkacak muhtemelen.
    Ağustos -Ekim arası diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Pit10'un albüm süper olmuş yav.

Hem Patron'dan hemde Sansar'dan çok daha iyi bir iş çıkarmış.

Çok çok sağlam albüm.

Pit10 bu işi götürür.Bazı şarkılarda deyim yerindeyse lafı gediğine oturtmuş.Beni Kapak Yapın'da Trendy olayına süper laflar çakmış.Ortam Kızı zaten çok güzeldi.Remix'ini de süper yapmışlar.Ve albümde çok güzel scratchler var.Bu Gün adlı şarkısı da gerçekten güzel.Beni Burdan Çıkarın zaten önceden verildiği için yorum yapmıyorum.En Sevilen Nefret Edilen Adam'da çok sağlam olmuş.Özellikle 2. ve 3. verseler çok çok güzel olmuş.Bu albüm kesinlikle alınması gereken bir albüm.Pit10 bu işi yapıyor gerçekten

Harfi harfine katılıyorum.Albümü aldığımdan beri kaçıncı dinleyişim bilmiyorum.Bilgisayarıma attım mp3üme attım.Zeynep sağdaş feat'ini beğenmedim sadece.

• Sansarın rashness ile mic neşter problemini bilen var mı?
  • Mic Neşter'i bilmiyorumda Rashness'le olan problmei beatlerle alakalı.

Sansar herkesden olduğu gibi Rashness'ten de beat istiyor ama Rashness hakkını almadığını söylüyor.Beate bayağı para istiyor.Zaten son zamanlarda bayağı havası varmış Sansi'ye.Sansi'de çakmış lafı
  • hmm.. eyv. juris..
  • Patron'un bu ay blue jean dergisinde röportajını gördüm , hiç haberim falan yoktu albüm çıkardığından , baktım , albüm güzel olmuş ama klibi yanlış şarkıya çekmişler sanki , albümde çok güzel şarkılar vardı halbüki .

• SELO.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.