Gerek MC’liği gerek prodüktör kimliğiyle yaptığı işlerle adı gündemden hiç düşmeyen ve artık Türkçe Rap’in en önemli isimlerinden biri olan Da Poet çalışmalarına devam ediyor. Sonbaharda yayınlayacağı ilk bandrollü albümü için çalışmalarını sürdüren DP, Patron’la ortak projeleri “Aksi İstikamet 2”yi de Ağustos sonunda dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Onun dışında Bora ile ortak hazırladıkları single projesi de çok yakında Hiphoplife üzerinden sizlere ulaşacak.
Aksi İstikamet 2 yi merakla bekliyorum
81 - Bu Gecenin Sonunda (Full Album) Uzun zamandır merakla beklenen 81 albümü sonunda sizlerle. Yaptıkları kaliteli işlerle gündemden hiç düşmeyen Sahtiyan, Bora ve Buura’dan oluşan 81 ekibi beklenen albümlerine, daha önce yine Hiphoplife üzerinden yayınladıkları “Bu Gecenin Sonunda” şarkısının ismini verdi. Albümün tüm kayıtları kendi stüdyoları 81 Records’ta alındı. Mix işlemleri ise dRo Records’ta Buura tarafından yapıldı. Albümdeki parçaların altyapıları sırasıyla, Odaz’n’baccar, Kalibre44, Vytre Beats ve Rime Beats (remix parçası) imzası taşıyor. 81 sizlerle keyifli dinlemeler...
"81 - Bu Gecenin Sonunda" Tracklist:
01. Bu Gecenin Sonunda 02. Her B*ka Karşı Bi' Birlik 03. Durdurmam Gerek 04. Bu Gecenin Sonunda (Remix) Full Album:
Klip fena olmamış şarkı da güzel zaten,bu arada Sansarsalvo.net kapandı mı,forumu kapanmış galiba..
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
Klip fena olmamış şarkı da güzel zaten,bu arada Sansarsalvo.net kapandı mı,forumu kapanmış galiba..
Çok oldu kapanalı ya öyle biliyorum . Bi blog'a yonlendırıyo hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: dabbemre
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
Çok oldu kapanalı ya öyle biliyorum . Bi blog'a yonlendırıyo hatta.
Belli bir nedeni var mı kapanmasının,bilen var mı bunu?
Ados'u öneririm
Zemheri , Sepya , Semazen Etekleri , Kabul Gör , Satsujin , Ekimoz , Sahipsiz Cenaze , Matruşka , Pandemonium , Gerçek , Kemancı , Kördüğüm
Selamlar; Artık ayrılık vakti malum YGS&LYS senem bu sene.Malumunuz geleceğimi garanti altına almam lazım.Umarım bol rapli kaliteli bir yıl geçer sizin için.Bilgisayarım bozuldu yaptırmayı da düşünmüyorum.Ara ara internet cafeden bakarım yaz boyunca.Birçok rap şarkısını da depoloadım MP3'e.Özellikle yabancı rap şarkılarını.Dinlemek isteyipte dinleyemediklerimi.Bu arda DP ile Patron Aksi İsrtikamet Vol 2.'yide umarım yaz bitmeden çıkarırlar.Seneye üniversiteyi kazanmış bir biçimde forumda olmak dileğiyle.
Hepiniz mutlu ve sağlıcakla kalın.
Benim de gidişim yakındır. Dersane 17sinde başlayacak.Yaz boyunca girerim büyük ihtimalle ama okuldan sonra kesmek istiyorum ilişkimi netle.
Zaten tenhalaşmıştı buralar Derslerinizde başarılar arkadaşlar. Bende İst. üni myo kazandım İst. içi istediğim oldu Tekrar sizlere başarılar ..
düşme altlara
Arada UP Şart Arkadaşlar
1 Aylık köy macerası son'a erdi..Bende foruma dönebildim.. A.p.o'dan albüm bekliyoruz artık..
Arkadaşlar
Mualif Matem- Sıradan Hayat Kompozisyonları (Bölüm-1)
albümünü dinleyen var mı? Yorumlar nasıl?
ben albümü çok beğendim, özellikle beat ler çok güzel, notalar duygu yüklü.
İhtilalden Albüm Bekliyorum Ne Zamandır Çıkarsalarda Kulağımın Pası Silinse
Hepinize başarılar arkadaşlar, bende bu sene üni.de olcağım için pek giremeyeceğim. Pek takip edemicem albümleri ama napalım