< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Temmuz 2020; 14:44:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CA5FFA1B5iyi de. akşam en çok kullandığın saate hızın 25 oluyor. İşte çalıştığını akşam evde olduğunu düşün yatana kadar 100 mbps ile bağlanacaksın. Senin işine yaramayan saatlerde 100 olsa ne 1000 olsa ne ?
orada yazılanlara bakmaktansa işine yarayacak tarifelere bakmak biraz daha mantık işi.
Alıntıları GösterLink atar mısın dediğin tarifeyi hiçbir yerde bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
One cikarttim. Hala 8-10GB'lik komik paketler satin aliyorum. Sinirsiz olmasa dahi, buna bir care lazim. 100GB-300GB, vs. gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
One cikarttim. Hala 8-10GB'lik komik paketler satin aliyorum. Sinirsiz olmasa dahi, buna bir care lazim. 100GB-300GB, vs. gibi.kesinlikle
-
Mobil sınırsız internet paketleri gelmesi iyi olur herkesin desteklemesi iyi olur yeteri kadar destek olursa btk yapar
ilaç firmalarından ilaç alırken avrupa da en ucuz 5 ülke seçilip fiyatın ortalaması alınmakta.Madem ülkemizde de işçilik ucuz aynı şekilde internet fiyatları Avrupa ortalaması alınarak kararlaştırılsın. Hakkaniyetli olur
-
Iste orasi kisiye gore degisiyor, ben 100gb kotali 55tl gibi rakam oduyorum hem de hiz 50mbps. Bu kota bana yetiyor ama bitince internetin kapanacak olmasi insani strese sokuyor, daha once 3’te olsa 8’de olsa benim isimi gormeye devam ediyordu..
Bana kalirsa suan toplum olarak 7/24 indiren downloadcularin sikintisini yasiyoruz maalesef..
hangisine vermişim akn den sonra tam olarak ne değişti kullanıcı yararına onu söyle de bilelim. Ben paket ve tariflere bakınca hiç de öyle akn kalktı oh be diyeceğim uygun fiyata sınırsız tarife göremiyorum. Tam sınırsız tarifeler yine dünyanın parası. Tarifeleri şuraya listeleyiver zahmet olmazsa.
-
hadi forum donanım kullanıcıları basabiliriz 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Özel kuruluşların kimler ile sponsorluk anlaşmaları yapacağına biz karar veremeyiz tüketici olarak. Örneğin Galatasaray takımına ait stadın ismi Türk Telekom stadı, Beşiktaş takımına ait stadın ismi Vodafone Park. Bu operatörler stad içerisinde taraftarlara ekstra özellikler sunuyor wifi gibi. Karakartalcell, Gscell, Fenercell gibi isimlendirmeler olabiliyor. Bunlar sponsorluk anlaşmaları gereği olan şeyler. Yemek sepeti ile de Vodafone sponsorluk anlaşması imzalamış, diğerleri imzalamamış. Bir kanalın D smart ta yer alıp, Tivibu da yer almayabileceği gibi, tamamen kurumların kendi insiyatif ve anlaşmalarına göre varolan durumlar. Operatörünüze "şu uygulama ile anlaşma yapar mısınız indirim kazanalım" diyebilirsiniz talep oluşturarak, ancak takdir onların sonuçta.
-
Ülkemizde işçilik ucuz olsa da telekom yatırımları tamamen dövize dayalı ve pahalı yatırımlar. Bundan dolayı da dövize göre yapılacak fiyatlandırmalar bizde her şeyde zamla bile sonuçlanabilir. Paramızın değeri düşük, bu şekilde altyapı yatırımlarının maliyeti yüksek oluyor operatörler tarafında. Operatörüme her ay 8 dolar bayılıyorum mesela ki benden az da ödeyen çok vardır. Bunun ne kadarını giderlere, ne kadarını gelire ne kadarını yatırıma ayıracaklar... Halbuki biraz daha değerli olsa paramız, aynı fiyattan 15$ gelir elde etmiş olacaklar, yatırım tarafında da ona göre rahat olacaklardı...
-
dedi maaşı az gelen profesyonel troll...
-
ilk yıl 100 ikinci yıl 110 lira biraz tuzluymuş. onun dışında 20 mbit upload olduğu yazmıyor. 1000 mbite bile 20 mbit upload yazan firma 25 mbite 20 mbit upload mı verecek
-
Senin ev internetine odedigin tutarı ben mobile ödüyorum.
Sen mobil operatörler forumunu yeni keşfederken ben vardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Temmuz 2020; 18:2:38 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperdeDonanımhaber'in gücünü gösterelim
Donanım Haber Lobisini kurma vakti geldi.
-
Kiminle dalga geçiyorsunuz ?
50 kr a çikolata alabiliyor musun
Japonya da adamlar deprem bölgesi sistemini alt yapısını ona göre kurmuşlar bakın bizdekinden daha fazla daha şiddetli deprem tsunami hortum gibi felaketler yaşanıyor ama bırakın doğru düzgün elektrik gitmesini haberleşme kesilmiyor bizde Marmara'da deprem oldu Karadeniz Doğu Anadolu bölgesinde hatllar kesildi saka gibi ...sonrasına adamlar ultra net yok giga internet diye satıyorlar bakıyorsun 16-24 megabit 100 TL lere dayanmış diyorum fibernet geldi şuan santrali yapan adamlarla konuşuyorum iş bitmiş 1 hafta üst üste arıyorum diyorum beni fibere geçirin bizim sistemde gözükmüyor diyor, hattı fiber alt yapısına geçiriyorlar internet kesilmiş direk otomatik hatta yönlendiriyorlar bilgileri var ne için olduğu için diyorum bilginiz varsa neden böyle ... Hangisini diyeyim daha İstanbul da 4 g doğru düzgün cekmiyor bir operatör 150 mps lerdeninternet veriyor biri aynı yerde 10 mps denge yok ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sınırsız deyince vurup öldürmeyin yok öyle 100 mbps ile sınırsız net isteğimiz, 3-4 mbps sınırsız, veya benzeri birşey bile olabilir.
Sınırsız olsa faturasızlar daha hızlı bağlanır yazmışlar, sanki millet gece gündüz indirme yapıyor, millete sınırsız download değil sınırsız bağlantı lazım kardeşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X