Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
5
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberleşme durumuna çok sevindim bu konunun artık cidden lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt

Fiyat icin yorum yapmadim, Akk geri gelsin ayni fiyatla paketim bitince 3mbps a raziyim, cunku suan sifir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2010 vodafone 7 tl ye sınırsız internet veriyordu.

• WB kullanıcısına yanıt
    Başka bir pakete veya ISS'ye geçin o halde. 3 Mbit size yeterliyse şu pakete geçip daha az ödeyin.
    DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone red sınırsız tarifesi var 169 TL ye ama size özelde çıkıyor herkese açık değil

• bu akn muhabbetinde çok fazla ileri geri konuşmalar yapılıyor.

önceden 250gb akn'li internete 75 lira ödüyordum. 50mbps hız vardı. (normalde hat 75mbps destekliyordu gerçi ama iss o kadarını veriyordu)

şimdi 100mbps aknsiz internete 95 lira ödüyorum (türknet)

ve aylık en az 1tb bant kullandığımı görüyorum. hatta bazen film, oyun sık indirirsem 2tb olduğu da oluyor.

20 lira fark bence sınırsız kullanım için değer. akn'nin kalkması iyi oldu kısacası, kötü oldu diyen arkadaşların mantığı yanlış. çünkü akn kalkmasaydı da bu fiyatlar böyle yükselecekti. akn'nin kalkması fiyatları hoplatmadı. bimden aldığım dandik peynirin bile fiyatı 2 katına çıktı birkaç sene içinde.

yani demem o ki fiyatlar zaten yükselecekti, en azından akn'siz yükseliyor DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

• zwanzig kullanıcısına yanıt

Kotam bitince mi 3 e dusuruyorlar?

• TR'de bunun olacağına inanan veya uygun fiyatlı olacağına inanan var mı? 8 mbps limitsiz satılan mobil olmayan paketler bile 90 liradan başlıyor

• WB kullanıcısına yanıt
    Kota yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagosSyn

Bu mesaj silindi.

niye kudurdun bu kadar. ağzından köpük saça saça konuşuyorsun. interneti eleştirebilmek için kabloları benim mi döşemiş olmam lazım. para veriyoruz aldığımız hizmet rezalet.

gerçi önceki mesajlarına baktım. amacın bu galiba insanlara rahatsızlık vermeye kaydolmuşsun buraya. engelliyorum git başkalarını rahatsız et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreW -- 8 Temmuz 2020; 12:35:24 >
  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt

Neden ttnet kullanıyorsun?

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Ne kullanayım, mesela ttnetin altyapısını kullanan diğer firmalarımı. Ondan sonra arıza çıkınca bekle babam bekle. TTNet işleri zorlaştırıyor. Kendi altyapısı olmayanı kullanmıyorum. Uzunca zamanda olmayacak belliki.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Kota yok hocam.

Himmm, yalniz bana kotam varken 25mbps, kotam bitince 3 yada 8 mbps lazim, eski akk duzeni bozulmadan onceki gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 8 Temmuz 2020; 13:5:40 >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kota, Akn falan olmasa daha iyi olmaz mı?

Mesela 35 Mbit sınırsız, kotasız, aknsiz, taahhütsüz paketi 74 TLye alabiliyorsunuz.
    Üstelik bu fiyat yalın internet hizmetinin fiyatı. Yani ekstra olarak sabit telefon ücreti veya yalın internet hizmet bedeli ödemeniz de gerekmiyor. Bana çok cazip bir teklif gibi geliyor. Siz de bir inceleyin bence.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Sanki her şeyin fiyatı aynı kalmış gibi internet fiyatlarına laf ediyorlar. İnternette hiçbir düzenleme yapılmasa fiyatlar yine yükselecekti.

2 sene içinde döviz kuru 2 katına çıktı, enflasyon arttı. Fakat otomobil piyasasında olduğu gibi suç hep başkalarına atılmaya çalışılıyor. İkinci el piyasasına laf ettikleri kadar sıfır araç fiyatlarını konuşmuyorlar. Sıfırının fiyatı 3 katına çıkarsa ikinci el aracın da fiyatı 3 katına çıkar gayet normal.

Üstelik hala Akn gelsin diye var ya şaka gibi. Hakikaten balık hafızalı bu insanlar. Akn deyince sadece 2 yıllık geçiş dönemini hatırlıyorlar. O dönem iyiydi tabi. Aynı paraya makul hızlar kullandı fiber/vdsl sahipleri. Ondan önce kuş kadar akk'ler vardı da herkesin hızı 3 Mbite düşüyordu. 720p video izleyemiyorduk be.

• Kesinlikle olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Sanki her şeyin fiyatı aynı kalmış gibi internet fiyatlarına laf ediyorlar. İnternette hiçbir düzenleme yapılmasa fiyatlar yine yükselecekti.

2 sene içinde döviz kuru 2 katına çıktı, enflasyon arttı. Fakat otomobil piyasasında olduğu gibi suç hep başkalarına atılmaya çalışılıyor. İkinci el piyasasına laf ettikleri kadar sıfır araç fiyatlarını konuşmuyorlar. Sıfırının fiyatı 3 katına çıkarsa ikinci el aracın da fiyatı 3 katına çıkar gayet normal.

Üstelik hala Akn gelsin diye var ya şaka gibi. Hakikaten balık hafızalı bu insanlar. Akn deyince sadece 2 yıllık geçiş dönemini hatırlıyorlar. O dönem iyiydi tabi. Aynı paraya makul hızlar kullandı fiber/vdsl sahipleri. Ondan önce kuş kadar akk'ler vardı da herkesin hızı 3 Mbite düşüyordu. 720p video izleyemiyorduk be.

aynen kota bitince 3mbps'e düşen günleri çabuk unuttuk. şahsen 20 lira fazla veririm kotasız kullanırım.

burda küçük bir ayrıntı var ama, kimisi düşük hızı olduğu halde yüksek paralar veriyorlar. işte orda büyük haksızlık söz konusu.

bazı firmalar, buna türknet de dahil adamın aldığı hız 4mbps olsa bile 85 lira para istiyor. gerçi onlarında düşük hız paketli tarifeleri olan iss'lere geçmeleri lazım. bazı firmalar düşük hıza göre fiyatlandırma yapıyor fixnet, oris, netgalaksi gibi.

• cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt

ttnet zaten kazık fiyat konusunda bunu bilmeyen yoktur farklı iss varken sürekli ona çakılı kalmak...

Farklı iss kullanıyorum genel arıza bakım harici hiç bir sıkıntı yaşamadım.

He sen dersen ki az paraya Ferrariye binmek istiyorum öyle bir dünya yok.

Akk olsaydı bile her türlü zam gelecekti. Gelmeyecek gibi bir düşünce varsa bir çok kişide hayal dünyasından çıksınlar bence.

• Alıntı

metni:
    Yalnızca ağda genel yoğunluk olursa hız sınırlandırılabiliyor.

Operatörlerden göreceğimiz muhtemel mesajların başında gelecektir.

"Ağda yaşanan yoğunluk sebebiyle hızınız sınırlandırılmıştır."

Ve yine paramızla rezil olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Zeki mürende bizi görecek mi ?

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.