Akk kalkmasaydı yine zam gelecekti zam gelmeyen ürün kaldı mı ki? Hemde yine 100 mbps'i 200 gb kullandıktan sonra yine hızınız 3 mbps'e düşecekti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 7 Temmuz 2020; 14:49:25 > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (7. sayfa)
-
-
Bir çok yurtdışındaki paketlerde, mesela Amerika'da, bu sınırsız paketlerde tethering yasak. Tether üzerinden paylaştığın internet yavaş oluyor, ya da tethering için kısıtlı bir kota veriliyor, ya da izin verilmiyor (mobil internet servis sağlayacısı bunu anlayabiliyor).
Çünkü hiç bir mobil internet sağlayacısı mobil internetin ev internetin yerini almasını istemez. O sınırsız internet paketlerinde sadece senin telefonundaki kullanımında sınırsız olmasına izin verir.
Herkes bu internet paketlerini alıp aynı zamanda ev internet olarak kullanırsa şebeke yoğunluğu kaldıramaz.
Acaba DH'dekiler böyle bir uygulamaya mutabık mi? Hayaliniz mobil sınırsız paket alıp aynanda ev interneti gibi kullanmaksa unutun ona izin vermezler. Ama gerçekten telefonunuz için sınırsız internet istiyorsanız o yakında gelebilir ve bu hizmet sorunsuz sunulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 7 Temmuz 2020; 14:54:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yanıt verenler 60-70 liraya sınırsız internet bekliyor galiba.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen şu olması lazım mobilde 10 mbit sınırsız internetin herkesin ulaşabileceği ucuz bir tarife ile gelmesi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi el ele verme zamanıdır hadi bakalım daha güçlü bir şekilde istiyelim bunu
-
Evet tabiki de. Hiç Vodafone mh si ile konuşmadın mı?
Ben o mhyi doverim abd de oyle sigir mh yok
Yok abi olur mu hiç? Ama burada hiçbir şeye bakılmadan işe alınıyorlar. O azarlamak vs. firma ile alakalı.(hepsi azarlıyor kişi ile alakalı değil) Adamların hiçbir bilgisi yok. Diyorum evde telefon çekmiyor, int çok yavaş ...................minimum yasal hız sınırı kaç diyorum 2 MEGAPİKSEL diyor. Abi sen bana fotoğraf makinesi falan mı satıyorsun. Megabit diyecek onu bile bilmiyor. Daha neler var neler...
-
UCUZ İSTİYOR BİZ UCUZ!
İnternet hizmetlerinin hepsi fahiş hala kota olayları işletiliyor! Yazık bize
100 liraya 50mbps sınırsız ve kotasız internet versinler alalım (mobil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Temmuz 2020; 17:26:50 > -
Yalnız 24Mbit hızın 8Mbite düşerek devam etmesi internette kalite hareketi isimli grubun başarısıdır. Eskiden 100Mbit internetiniz olsa da 3 Mbite düşüyordu. Yorum yaparken bunu da göz önünde bulundurun lütfen.
Ayrıca sözüm meclisten dışarı her şeyin fiyatının 2,3,4 katına çıktığı, döviz kurlarının 2 yıl öncesine göre bir hayli yüksek olduğu bu dönemde internetin "Akk kalktığı için" pahalandığını düşünen insanlar nasıl oluyor da böyle söylemlerde bulunabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu.
Bu devirde 3 Mbit internetim olduğunu düşününce bile sıkıntı basıyor. Buradan İKH'ne tekrar teşekkür ediyorum.
Hocam 5G gelmeden önce herkes 2-5 Mbps internet mi kullanıyordu? LTE 150 Mbps destekliyor diye reklam yapıyordu tüm operatörler.
Zaten yıllarca bu yüzden vermediler akksiz interneti. Hala 8-10-12-16 Mbit diye tarifeler oluşturmaları da bu yüzden. Özellikle fiberde verilen hızın maliyeti doğrudan ve doğru orantılı olarak etkilemediği defalarca söylendi. ISS'lerin en büyük derdi ortak kullanımı önlemek.
Donanımhaber üyeleri olarak sınırsız mobil interneti söke söke alacağız. Mesajlarla ayakta tutalım konuyu gücümüzü gösterelim💪🏻💪🏻💪🏻
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kablonette sadece 5 saat 25 mbitle sınırlıyken diğerinde 12 saat 25 mbitte kalıyorsunuz. Diğer yandan kablonette upload 5 mbit. Ben şahsen upload kullanmıyorum ve günün 19 saati boyunca 100 mbit + içinde sport olmayan üst paket interneti televizyon paketleri dahil 76 liraya hızla ve keyifle tüketiyorum.
Edit: dediğin paketin linkini atsana bi websitesinde gözükene göre 25 mbit 99 liraa ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 7 Temmuz 2020; 18:12:6 > -
DH yapar mı böyle bir şey :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerfi
kardeşim ben salliyorum ya al buyur sen 66 TL ye 50 mbit sinirsiz internet kullaniyorsun ya nasil oluyorsa artık.
yanlış anlama dostum ama bu sınırsız tarifeleri kullanmak enayilik gibi bir şey.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar
buradaki akıllı sınırsız tarifeleri kullanmak lazım, şunu da belirteyim: ben aralık ayından beri kullandığım 50 mbps akıllı sınırsız tarifede akşam 19:00 la 24:00 arası 20 mbps'e düşmesi gereken hız neredeyse hiç düşmüyor sürekli 50 mbps kullanıyorum. bu türksat'ın kıyağı mı artık bilemem ama belki de bölgedeki kullanım oranına bağlıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gcb190350 mebit sınırsız (gerçekten sınırsız) 60 lira. Hocam link alabilir miyim?
Alıntıları Göstertamamen sınırsız değil akıllı sınırsız(saat 19:00 - 24:00 arası 20 mbps'e düşüyor) ancak tarifeye geçtiğim aralık ayından beri indirme hızımın akşamları bir kaç kere 20 mbps'e düştüğünü gördüm.
muhtemelen bölgedeki kullanım oranına bağlı olarak hızı 20 mbps'e düşüyorlar ama dediğim gibi ben hep 50 mbps kullanıyorum. alta da speedtest sonuçlarının ss'ini bırakıyorum. kırmızı ile işaretli olanlar akıllı sınırsız zamanları yani 20 mbps olması lazım ama 50 mbps hız almışım.
benim kullandığım tarifenin son başvuru tarihi 2019 aralıktı o yüzden şu anda mevcut değil. 2020'de tarifeler zamlı geldi zaten şu an bu 60 liraya kullanmanız mümkün değil. yenilere şuradan bakın: https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 7 Temmuz 2020; 18:27:47 >
-
hocam bak şimdi sen konuya çok farklı bakıyorsun ben ilk mesajimda dedimki suanki 120 TL lik tarifem bitiyor simdiki fiyati 300 TL imis halbuki daha fazlaymış. Sen bana salliyorsun falan dedin ses etmedim yine. Tarifen güzel olabilir ben daha önce hic kullanmadim bu akilli tarifeleri en son akk kaldirilirken uzatmistim 2 senelik akk kalkinca sinirsiz oldu benim tarifem. Bu tarifelere bakinca insanlarin en cok evde oldugu vakitte hiz dusmeyeceklerinin garantisini bana kimse veremez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X