Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
5
Favori
18.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız net isteyen DH üyeleri DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

https://streamable.com/4zmj9q

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    en son akk olayında daha berbat yaptılar akk gitti kota geldi artı zamlanan fiyatlarda cabası

• Clusive kullanıcısına yanıt
    Abi keşke öyle olsa babam 3 GB ye 42 TL veriyor. Mh 4 GB ya 55-60 TL civarı teklif sunuyor. 4 GB 60 TL olur mu deyince de bizi azarlayarak dünyadan haberiniz yok herhalde yıl olmuş 2020 4 gbyı yanında dakikasıyla smsiyle birlikte daha ne kadar ucuza verelim diyor. Kim olduğunu anladınız mı?(Vodafone tabiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradam0000 -- 6 Temmuz 2020; 21:50:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH daha önce çok şeyi başardı. Mobil internetin sınırsız olması gerekiyor tam destek

• Bu da AKK gibi olmayacaksa destek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ülkemizde de sınırsız paketler var. Hemde daha ucuza. Arkadaş kullanıyordu. Kota dolunca hızı 64 Kbps'ye düşüyordu ve bir vidyoyu izlemek için 5 dakika kadar videoyu beklemeye alıp yüklenmesini bekliyor, 10 saniye izliyor ve bi 5 dakika kadar bekliyor. Düşünsenize ne güzel nostalji yaşıyor.

• Öyle her istediğimiz oluyorsa bende savaşlar bitsin küresel ısınma dursun istiyorum.

• Asgari ücretinde artmasını istiyoruz.

• Böyle bir kampanyayı desteklemeyen bir kişi net vizyonsuzdur. Sınırsız mobil internet yurt dışında varsa bizde de mutlaka olmalıdır.

• Faydalı konu desteklensin

• avrupada abd de örnek 20 30 avro bizim türkler hemen şöyle hesap yapıyor 30x7= 210 tl türkiyede daha ucuz :) şunu düşünemiyorlar 4000 evro 5000 dolar maaş alıyorlar senin askeri ücretinin 2 misli onlara göre 30 evro 15 tl gibi gelmekte hesap ortada buna inanmamaktalar bu hesabı yapabilen pek tekin kişi olmayınca avrupada hayat pahalı demekle yetinebiliyorlar oralardaki akrabaları fiyatlardan agladıkça allah yardım etsin bile diyebiliyorlar ellerinden gelse para gönderecekler be adam o 15 tl ye sen 169 x 2 = 340 tl ye kullanıyorsun bu tüm aklına ne geliyorsa telefon araba benzin gıda hepsi için geçerli uyanın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 6 Temmuz 2020; 22:17:44 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Yav benim de pttcellde ilk paketim sınırsızdı nasıl yaptılarsa beni sınırlıya geçirmişler haberim olmadan :(

• 240 TL olur Türkiye de sınırsız olursa. Dolar üzerinden hesaplayıp üstüne de vergileri ekledin mi bu fiyata ulaşması muhtemel.

• Yurt dışında bunu yapinca herkes kendine aliyor aboneligi. Turkiyede bunu yapinca 300 metredeki adama kablosuz interneti nasil paylasirim diye konu aciliyor forumda 😂 alt ust komsu oldumu zaten konu acilmiyor wifi cekiyor , sifreyi ve ucreti paylasiyorlar. Firmalari savunmuyorum ama ulkemde yasiyanlari da taniyorum yani.

• şu geldiğimiz dönemde gerçekte komik mobil paketler var..4.5g bilmem ne hız diyorlar verdikleri internet 3-4 gb şaka gibi

• Türkcell'de 1 gb 24 lira paketi aşarsan!!

• Gsm şirketleri.kazık olmuş zaten vodafone 500 mb 15 tl para alıyor böyle soygun yok

• Türkiyeye kaliteli sınırsız internet belki 2050 yıllarında gelir DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

Yer Esenyurt.

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor

Neden hız düşük diye kayıt açınca da bizden baz istasyonu koymak için yer dileniyor Turkcell hizmet almak istiyorsan yer vermen lazım diyor. Paranın bir değerinin kalmadığını onlarda biliyor sanırım. sadece adı var paranın.

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.