Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
5
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahahaha ; böyle bir istek bile komik, elbette olmayacak , olursa da 10.000 TL ödersiniz artık her ay, gsm şirketlerinin çokta umrundaydı , arkadaşlar boşuna yaratıcılığınızı harcamayın , kimse sizi umursamaz , dh nin falan hiçbir önemi yok , çok sesiniz çıkarsa , dh yi kapatır , geçerler , dimyata pirince giderken elde ki bulgurdan da olursunuz , ev interneti fiyaskosunu unuttunuz galiba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 6 Temmuz 2020; 19:47:45 >
  • Sınırsız adı altında fiyatı kökleyeceklerine hiç gelmesin gerek yok..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında starlink hizmeti başlayacak Türkiye de faaliyet gösterirse hemen kullanırım Mobil de sınırsız paket anca zenginlere olur siz 20 GB bulun şükredin Mobil de İnternet vergileri daha pahalı o yüzden operatörler sıkıntı çekiyor üçlü paket ile indirimli satmaya çalışıyorlar biraz ucuz satsalar rekabet kurulu devreye giriyor

• Unutmayın hak verilmez alınır. Editör arkadaşa desteğinden dolayı teşekkürler. 10-12 GB tarifelere 40-50 lira vermek fena koyuyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istemiyorum çünkü ne geleceği belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone passlarla sınırsıza yakın bir tarifem var. YouTube dahil tüm sosyal medya bedava.

169 liraya sınırsız internet de var ama herkese vermiyorlar.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Kalbim sıkışıyor..

• AKK konusunda da aynı şey oldu. Uzmanların bir araya gelip oluşturduğu bir talebi herkesin desteklemesi yerine herkes AKK kalksın diye bağırdı. Sonuç? AKK gitti kota geri geldi. Fiyatlar arttı. Bant genişliğinin adaletli kullanımı yalan oldu. Aylık 1TB tüketen de 1GB tüketen de yoğunluk olduğunda aynı şekilde hız düşmesi yaşadı.
    Şimdi yalnızca sınırsız mobil internet diye bağıranlar yarın fiyat artışı + 5G + 512kbit/s ile cevaplarını alırlar.
    Ben 250GB-500GB-1TB adil kullanım kotaları olan paketler istiyorum. Mobil için de benzer bir AKK istiyorum. Kotayı aşanlar, aşmayanların kullanımından arta kalan bant genişliğini paylaşsın. Ama yine de uzman bir ekip ile ortak bir fikre varılmadığı sürece ben hiçbir toplu harekete katılmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagosSyn

Neden ucuz olsun bilader?

Hatlar çöksün diye mi

En az 150 lira olması gerekir

Tabii ucuzluk görecelidir belki bu fiyat size ucuzdur bilemem

hatlar bi bize çöküyor zaten. hiçbir yerde çökmüyor ama ne hikmetse türkiyeye gelme ihtimali olduğunda hatlar cayır cayır çöküyor. anlamadım gitti.

• Ancak daha iki sene var ve rekabet olması bizim için çok daha iyi olur

• Hepbirlikte 💪

• Ordaki unlimited değil 22 gb sonrasi 128 kilobit internet

• Superonline ye geçiyorsun 100/20 mbps tarifeye 99 tl ödüyorsun. Sabah 6 akşam 6 25/20 mbps, akşam 6 ve sabah 6 arası 100/25 mbps. Misssler gibi 99 tl ye kullanıyorsun.

• acaba fiber altyapi mi olmasi gerek ?

• Aynen Fiber olmazsa ADSL ile en fazla 16 mbps , VDSL ile de yanlışım yoksa 24 mbps alabiliyorsunuz. Fiber olursa 100 mbps'ı veriyor superonline

• Sınırsız olmasa da 20 GB 20 ? olsa yine çok iyi. Allah aşkına 3 GB internete 25 ? istemeye utanmıyor musunuz? İşin asıl kötü tarafı o kadar ucuza olur muymuşcular var etrafta. Oluyor arkadaş oluyor, ama insan hakkına önem veren ülkelerde oluyor.

• Tıpsıkısın aynısı kablonette upload dışında daha çok saat hızlı olacak şekilde daha ucuza var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt

tıpkısının aynı değil. Dikkatli bak.

• Bırakın zenginler sınırsız kullansın ekonomiye de katkısı olur, pahalı da olsun. Gerçi Türkiye'de hiçbir şey ekonomiye gitmez brilerinin cebine gider ama olsun. Gerçi yakında Elon Musk abimiz yapacak parası neyse verir alır zenginler her türlü! Bizimkilerin yapacağından iyi olacağı kesin! Unutmadım hala 16 mbps para verip 5 mb ile 2 yıl kullandığımı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Temmuz 2020; 21:19:15 >
  • Aaaa yoksa nasıl alacaklar hotspot parasını siz de he ayıp ediyorsunuz xD

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.