< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (2. sayfa)
-
-
Bomboş işler. Milletin tek derdi sınırsız mobil internet olmuş. Yahu böyle bir şey mümkün mü Türkiye gibi sabit internetin yetersiz olduğu bir ülkede? Superbox bile yüksek fiyatına rağmen Turkcell'in internet hızını mahvetti çoğu bölgede, uygun fiyata tüm operatörlerde satıldığını düşünün bir Donanım Haber'in mini sürümünü bile zar zor açarsınız. İnsanların teknik bilgiden, kapasiteden haberi yok saçma sapan kampanyalar yürütüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak bak admine bak kendi ihtiyacı var bizide karıştırıyor araya xödşsşsş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adsl için diyorsanız onlar için de 60 lira civarına sınırsız paketler var ki doların değişimini unutmayalım. Şimdiki 60 lira ile o zamanki arasında baya fark var.
Neredeyse internet yasaklanacak siz sınırsız internet istiyorsunuz 😂
Vodafoneda 169₺ye sınırsız hala var bana teklif verip duruyor ancak şu anki pass paketleri ile beraber 20gb yetiyor mobilde
Kendi sitendeki habere Israrla her cümlenin başına “Donanım haber üyeleri” eklemek nasıl bir zayıflıktır yahu!
Gelir gelir bekleyin siz. Olacak şeyi söylüyorum. Haber başlığı: "SINIRSIZ İNTERNET SADECE 69 TL HEMEN BAŞVUR." Altta küçücük minnacık yazılarla 5 GB kullanımdan sonra hızınız 128 Kbps'ye sabitlenecektir.
-
Kimin umurunda ne istediğiniz?
BİZDE HALKIN MENFAATİNE Bİ HALT OLMAZ BOŞUNA BEKLEMEYİN
Senin bunu yazman kimin umurunda, sen kimin umurundasın birader?
-
Operatörler sınırsız mobil interneti uygun fiyatlı olarak vermeyeceklerdir. Fakat en azından böyle bir paket olmalı. Bunun için insanların sesini duyurmaya çalışmasını haklı görüyorum. 5Gnin de yaygınlaşmasıyla sınırsız paketler daha ulaşılabilir hale gelecektir.
Ev interneti tarafında da upload hızı yüksek paketleri ISS'ler hala vermiyor. Superonline 20Mbps upload hızı olan bir paket sundu daha geçenlerde. Onun haricinde bir gelişme yok. Parasıyla da alamıyoruz kısacası.
Zaten altyapı konusunda çok kötü haldeyiz. Port bulunamaması ve ADSL teknolojisine mahkum olmak gibi problemler var malesef. Şu 5G işine önem verseler de insanlar evlerine de hizmet alabilse keşke.
Senin belli ki
quote:
Orijinalden alıntı: Knights of CydoniaGelir gelir bekleyin siz. Olacak şeyi söylüyorum. Haber başlığı: "SINIRSIZ İNTERNET SADECE 69 TL HEMEN BAŞVUR." Altta küçücük minnacık yazılarla 5 GB kullanımdan sonra hızınız 128 Kbps'ye sabitlenecektir.
BTK'nın çıkardığı AKK'nın kalkması zorunluluğundan sonra mobildede AKK kaldırıldı. O yüzden artık bu tarz paketler çıkaramazlar. PttCell bu tarz 128 kbps düşen internet satıyordu ama BTK kararı sonrası mecbur full hız yapmak zorunda kaldılar. Tabi hemen o paketlere yeni müşteri alımını kapattılar.
Zamanında PttCell'in söz konusu paket ve tarifelerine geçenler çok şanslı.
-
Dun gece 23.49da vodafone mobil netim bitmis asimdan dolayi 23.59a kadar 16.90tl karsiliginda sınırsız internet verdiler allah razi olsun 10dkda torrent mi çekmedim netflixten film mi indirmedim bozdurup bozdurup harcadim resmen
Saniyede 40kb cektikten sonra öyle internetin ta ben aaaaaaaaaaaaa
Limitsiz internet istiyoruz 5 gb 10 gb 20 gb değil LİMİTSİZ !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: omerfi
ev internetinde nasıl içimizde patladiysa bu da kesinlikle patlar. Biz AKK uygulamasi son bulsun dedik adamlar gercekten son verdiler ve kota uygulamasına geçtiler. Kasımda Turksat ile taahüt bitiyor kullandigim tarife 300 TL olmuş bakalim ne yapacağım. Aynısı mobilde de olmaz inşallah.Türksat'ta 300 tl ye bir tarife yok, ya sallıyorsun ya da türksat kullanmıyorsun. Normal sade internet tarifeleri var onları da zaten kullanan yok kotalı falan oluyorlar.
Bu arada ev interneti olayı istendiği gibi sonuçlanmadı ama yine de bizim lehimize oldu. Ben türksatta 50 mbps sınırsız internet + kablo tv' ye 66 tl veriyorum. eskiden 24 mbps tarifeye aşağı yukarı aynı parayı veriyordum.
-
Kime göre, neye göre?quote:
Orijinalden alıntı: sezer.er
Saniyede 40kb cektikten sonra öyle internetin ta ben aaaaaaaaaaaaa
Pttcell, Türk Telekom'un bir tarifesi gibi, çekim vs. hepsi aynı. Pttcell sınırsız kullanan arkadaşlar yüksek hızlarla yüzlerce GB veri indiriyor aylık. Kimisi ev internetini kapatmış durumda mobilde sınırsız kullandığı için. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X