Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
5
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batılı ülkelerle kıyaslamanın bi anlamı yok. Onlar bizden kat ve kat gelişmiş ülke diyenlere ithafen:

Taylandda sınırsız 4.5g tarifeleri mevcut. Misal ben biraz fazla para ödüyorum ama 300mbite kadar sınırsız 4.5g + 600 küsur dk bedava konuşma filan var paketimde. Dk biraz az gelebilir belki ama burda hemen herkes LINE dan arıyor birbirini zaten. Ödediğim rakam 243 TRY ancak param var ve bana koymuyor.

66 TRY ye sınırsız 10Mbit (3g ve 4G den) internet paketi var mesela. 10 Mbit ve kota yok. Yahu hızı yavaş filan demeyin, youtube netflix 1080p açıyor işte daha ne olsun ve mobil? Üstelik şebeke içi konuşma ilk 30 dk sı bedava (sınır yok, kapat bi daha ara, gene konuş).

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

Türksat'ta 300 tl ye bir tarife yok, ya sallıyorsun ya da türksat kullanmıyorsun. Normal sade internet tarifeleri var onları da zaten kullanan yok kotalı falan oluyorlar.

Bu arada ev interneti olayı istendiği gibi sonuçlanmadı ama yine de bizim lehimize oldu. Ben türksatta 50 mbps sınırsız internet + kablo tv' ye 66 tl veriyorum. eskiden 24 mbps tarifeye aşağı yukarı aynı parayı veriyordum.

Alıntıları Göster

50 mebit sınırsız (gerçekten sınırsız) 60 lira. Hocam link alabilir miyim?

• Akıllanmıyorsunuz demi bu hükümet şirketleri ezdirmez. AKK de olanlardan sonra aynı şeyi gene yaşamaya çalışıyorsunuz. TTNET kullanıyordum 16 mbit 60 TL ye sağolsunlar AKK olayından sonra 85 TL oldu direk....

• İmzaladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akk yi kaldirdiniz da ne odu, daha once kota bitince 3’te 1 hizla (8mbps) pasalar gibi devam ederken simdi kota bitince interneti tamamen kapatiyorlar

• At&t 4 hat alirsaniz hat basina $35 tek hat $65 ayrica 5g degil lte hizinda ortalama 2-5mbps hiz alirsiniz butun operatorlerde verizon tmobile vs 5g icin ekstra 10$ odemeniz gerekir 5g paketler 75$ dan basliyor hani bilgin olsun sayin cakma editor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 7 Temmuz 2020; 8:24:5 >
  • Belli ki Vodafone yurt dışında çok cömert. Türkiyede Vodafone sadece yemek sepetinde indirimli menü sunuyor, yersen.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ona bakılırsa yemek sepetinde de sadece Vodafone kullanıcılarına indirimle menüler satılıyor diğer internet sağlayıcılar hep daha pahalı yediriliyor. Bu da bir ayrımcılıktır. (Belirli müşteri gruplarına, üyelik gruplarına değil, herkesin yemek yemesine açık olmalıdır)

• quote:

Orijinalden alıntı: seamewe5

Batılı ülkelerle kıyaslamanın bi anlamı yok. Onlar bizden kat ve kat gelişmiş ülke diyenlere ithafen:

Taylandda sınırsız 4.5g tarifeleri mevcut. Misal ben biraz fazla para ödüyorum ama 300mbite kadar sınırsız 4.5g + 600 küsur dk bedava konuşma filan var paketimde. Dk biraz az gelebilir belki ama burda hemen herkes LINE dan arıyor birbirini zaten. Ödediğim rakam 243 TRY ancak param var ve bana koymuyor.

66 TRY ye sınırsız 10Mbit (3g ve 4G den) internet paketi var mesela. 10 Mbit ve kota yok. Yahu hızı yavaş filan demeyin, youtube netflix 1080p açıyor işte daha ne olsun ve mobil? Üstelik şebeke içi konuşma ilk 30 dk sı bedava (sınır yok, kapat bi daha ara, gene konuş).

10 mb kabule tmezler türk telekom alternatifleri var zaten...amaç 100 msb hız almak altyapısı 100 mb desteklemeyenler için

• Ben Donanımhaber forumun rahat durmasını istiyorum arkadaşlar. Geçen sefer sınırsız internet dediniz başımıza geleni gördünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 7 Temmuz 2020; 11:7:42 >
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Azarliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

Akk yi kaldirdiniz da ne odu, daha once kota bitince 3’te 1 hizla (8mbps) pasalar gibi devam ederken simdi kota bitince interneti tamamen kapatiyorlar

Fiyatlar da ikiye katlandı.

• Amaca ulaşmak temennisiyle

• Biz insan değiliz. Gelen giden hortumlama peşinde.

• Vodafone da konuşma sınırsız internet sınırsız 166 lira zaten.

• Bunlar gıdım gıdım verdikleri interneti bile paylaştırmaya izin vermeyen tiplerdi. Sınırsız imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil interneti hotspot yaparak mobil dışında kullanırsa ne olacak ? Bunu engelleyebiliyorlar mı ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.