Şimdi Ara

DH ÜYELERİNE KASKODA %25 ÖZEL İNDİRİM | ÜMİT MURATOĞLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HATIRLAYACAĞINIZ ÜZERE EYLÜL AYINDA ANADOLU SİGORTADAN %20 ÖZEL İNDİRİMİ DUYURMUŞ VE BİR ÇOK DH ÜYESİNİN DAHA UCUZA KASKOLARINI YAPTIRMALARINA YARDIMCI OLMUŞTUM.

quote:

İLGİLİ KAMPANYA HAKKINDA DH ÜYELERİNİN YORUMLARI

ÇOK KEYİFLİ, YOĞUN GEÇEN BİR AYIN ARDINDAN KAMPANYAMIZ SON BULMUŞTU. TEŞEKKÜR MESAJIMDA DONANIM HABER KULLANICILARINA YENİ İNDİRİMLER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞTIĞIMI, ÇOK KISA SÜRE İÇERİSİNDE YENİ FIRSATLARI SİZLERE DUYURACAĞIMI BELİRMİŞTİM.

DÜN GÜNEŞ SİGORTA ACENTE SORUMLUMUZLA YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME SONUCUNDA KISITLI BİR SÜRE İÇİN TÜM KASKO POLİÇELERİNDE + %25 ÖZEL İNDİRİM UYGULAYABİLME YETKİSİ ALDIĞIMIZI MEMNUNİYETLE BELİRTİRİM.

EVET KISA BİR SÜRE İÇİN;

0 MUHAFİYETLİ, MİNİ ONARIM PAKETLİ, YOL YARDIM SERVİSLİ, TEDAVİ MASRAFLI FULL KASKO POLİÇERİNDE %25 ÖZEL İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

TEKLİF ALMAK İSTEYEN ÜYELER;

ADI SOYADI
    TC KİMLİK NUMARASI
    TELEFON NUMARASI *(zorunlu)
    ARACININ PLAKASI'NI umit@maltepesigorta.com.tr ADRESİNE MAİL GÖNDEREREK, PM ATARAK VEYA 0543 678 38 68 NUMARALI TELEFONDAN 24 SAAT BANA ULAŞABİLİRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 22 Kasım 2011; 11:08:43 >

• KAMPANYAMIZ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

HÜLYA HANIM 2010 MODEL HYUNDAI GETZ MARKA ARACINI KASKO GÜVENCESİ ALTINA ALDI.

KASKO PİRİMİ : 1.293 TL
    İNDİRİMLİ FİYAT : 1.000 TL

KAZANCI: 293 TL
  • maalesef samsun vw bayisinin güneş sigorta ile anlaşması yok
  • önce bindirim sonra indirim gibi sanki. 2010 hyundai getz aracı arkadaşım halk-birlik sigortadan 600 tl ye kasko yaptırdı.full full.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volverin33

önce bindirim sonra indirim gibi sanki. 2010 hyundai getz aracı arkadaşım halk-birlik sigortadan 600 tl ye kasko yaptırdı.full full.

Sayın Volverin;

Görüşünüze saygı duymakla birlikte, kaskonun kişiye ve araca özel yapıldığını; hasarsızlık indiriminin önemli bir faktör olduğunu, bahsettiğiniz rakamlarında altında fiyatlar veren şirketler olmasına rağmen bir çok kişinin kaza sonrasında sorun yaşamamak için aradaki fiyat farkına aldırmayıp sayılı firmaları tercih ettiklerini de göz önünde bulundurun derim.

Saygılarımla
  • Bu kampanya hangi tarihe kadar geçerli?
    Mevcut poliçemin süresi yaklaşık bir ay sonra dolacak. Ben de teklif alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Bu kampanya hangi tarihe kadar geçerli?
    Mevcut poliçemin süresi yaklaşık bir ay sonra dolacak. Ben de teklif alabilir miyim?

Sayın Oflazca;

Poliçenizin dolumuna 30 gün kaldığı andan itibaren hasarsızlık indiriminizi kullanarak yeni bir kasko poliçesi yaptırabilir, teklif alabilirsiniz...

Gerekli bilgileri Pm olarak veya umit@maltepesigorta.com.tr adresine mail göndermeniz yeterli olacaktır...
  • Ümit Bey çok özverili bir sigorta yetkilisi gözü kapalı araçlarınızın kasko ve sigorta işlemlerini yaptırabilirsiniz. Benim deneyimim çok olumlu oldu.
  • Hangi şehirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.ercu

Hangi şehirde
    Ankara dan faydalanabilirmiyiz
  • pm attım

2. araca indirim varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

bir çok kişinin kaza sonrasında sorun yaşamamak için aradaki fiyat farkına aldırmayıp sayılı firmaları tercih ettiklerini de göz önünde bulundurun derim.

en önemliside bu zaten.
  • sms gönderdim
  • Mesajınızı aldım, teklifinizi hazırlıyorum sayın Narec...
  • Ümit bey cumartesi telefonda görüşmüştük nissan juke için ama geri dönmediniz.Telefon bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtfevzi -- 28 Kasım 2011; 10:57:03 >
  • Sayın dtfevzi;

Bu gün gün içerisinde teklifinizi iletiyorum.

Saygılarımla
  • mail attım size kasko ve sigorta teklifi istedim şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin
  • PM ATTIM BİRAN ÖNCE CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
  • PM attım cevap bekliyorum Umit bey.
  • Merhabalar mail gönderdim teklifinizi ve geçerlilik süresini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.