Şimdi Ara

DH Velestia Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Velestia Online oyununda birlik ve beraberliğimiz için konuyu açmış bulunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 17 Ağustos 2013; 15:45:24 >

• Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu bir guild. Bende bugün katıldım, hemen arkadaşlara kanım ısındı.
  • DarkEmpire Masterı olarak benide yazabilirsin Nikita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 17 Haziran 2013; 9:58:51 >
  • Hocam oyunu indirdim bi bakayım dedim ama oyunda normalde çalan müziklerin hiçbirisi yok herer sessiz charın ayak seslerinden başka ses yok :D ayarı falan mı var bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Hocam oyunu indirdim bi bakayım dedim ama oyunda normalde çalan müziklerin hiçbirisi yok herer sessiz charın ayak seslerinden başka ses yok :D ayarı falan mı var bunun

oyunun klasöründe settings diye klasör aççaksn sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

Hocam oyunu indirdim bi bakayım dedim ama oyunda normalde çalan müziklerin hiçbirisi yok herer sessiz charın ayak seslerinden başka ses yok :D ayarı falan mı var bunun

oyunun klasöründe settings diye klasör aççaksn sanırım

setting diye bi klasör var ama settings yok, sadece klasörümü açıcaz içine müzik dosyası falan atılmayacak sanırım?
  • ana konusunu bi araştır istersen hocam. yada ses off olmasın ?
  • Ana konuya baktım hocam hiç bi bilgi yok bununla ilgili.Normal charın sesleri skill sesleri var.Ama janganda hotanda vs çalan müziklerin hiçbirisi yok.Sadece charın ayak sesleri şehirde..Ses ayarları da hiçbiri off da değil anlamadım hiçbişey
  • quote:

Ana konuya baktım hocam hiç bi bilgi yok bununla ilgili.Normal charın sesleri skill sesleri var.Ama janganda hotanda vs çalan müziklerin hiçbirisi yok.Sadece charın ayak sesleri şehirde..Ses ayarları da hiçbiri off da değil anlamadım hiçbişey

vsro dosyaları tabanlı oldugu ıcın bunlar olabiliyor fazla takma hocam :)
  • Beni de yazabilirsin. Nick: KingRichard
  • Oyunu bıraktım ben kardeşlerim. Sürekli gelen check ve gelmeyen günlük silklerim yüzünden.
  • velestiadan ne kadar adam varmış ya
  • oyunda 2 charım var ikisnede silk geliyor ve kapnma vs ilk açldıgı kdr sık değil. gm bayağı etkin savaşlar dolu dolu isterseniz dönün ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 17 Haziran 2013; 13:19:09 >
  • Başlarsam bırakamam bir daha. PC başına bağlanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 17 Haziran 2013; 13:20:53 >
  • quote:

oyunda 2 charım var ikisnede silk geliyor ve kapnma vs ilk açldıgı kdr sık değil. gm bayağı etkin savaşlar dolu dolu isterseniz dönün ^^

Ayrıca oyunu bırakırken global ile GM'ye küfürler ettim silk sistemi yüzünden. Sonra DW'de PVP yaparken [GM]Toph geldi. Bende account'umun silinmesini istedim. Olmaz dedi, bende silklerimi ver o zaman dedim. Ona da cevap vermedi. Bende kızdım GM'ye PK oldum. Ama halen ne ban ne de herhangi zarar verilmiş. Kısacası en mal adamları GM yapmışlar. Bir şeyden çakmıyorlar. Seviyesiz bir oyun bana göre. Vakit harcanmak için gereksiz bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

oyunda 2 charım var ikisnede silk geliyor ve kapnma vs ilk açldıgı kdr sık değil. gm bayağı etkin savaşlar dolu dolu isterseniz dönün ^^

Ayrıca oyunu bırakırken global ile GM'ye küfürler ettim silk sistemi yüzünden. Sonra DW'de PVP yaparken [GM]Toph geldi. Bende account'umun silinmesini istedim. Olmaz dedi, bende silklerimi ver o zaman dedim. Ona da cevap vermedi. Bende kızdım GM'ye PK oldum. Ama halen ne ban ne de herhangi zarar verilmiş. Kısacası en mal adamları GM yapmışlar. Bir şeyden çakmıyorlar. Seviyesiz bir oyun bana göre. Vakit harcanmak için gereksiz bir oyun.

benm kendıme göre ortamım var öyle vakit geçiyoroyurm. kervan kale savaşları flag eventleri bayağı etkin. birçok private oynadım hepsinde bot charları kaleler bomboş kervan yok bişi yok. bu oyun üst dizey değil ama genede oynanınabilirlik adına gzl şeyler var.

• Arkadaşlar var mı serverde oynayan?
  • Oynamayın vakit kaybı
  • Aynen vakit kaybı..
    Kimsenin çok çok itemi yokken oyun wipe yemişken +8 +9 acce yapıp +7 +8 item seti dizdim.
    Silah sıkıntı yarattı inat edip 4-5K elixir harcadım. 9 olmasada 8 tuttu 1 2 kez. ( bu benim şanssızlığım tabi, wipeden öncede patır kütür 9 basmıştım)
    Yani oyunun tek eğlenceli yanı, eğer canınız sıkılıyorsa +denemek hoş oluyor.
    Neden bıraktım ben de bilmiyorum.

Ama bıraktım işte:)
    İtemleriyle golduyla duruyor (bazı itemleri yaktım ama yarısı hala üstünde)
  •  DH Velestia Online

tek tavsiye edebileceğim server theta online sayısı olsun aktiflik olsun gm ilgisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 18 Ağustos 2013; 16:39:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.