Bildirim
Neo Vga Shop guncel liste..4080ler geldi✓asus rog 3070/zotac 3090 24gb (13. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Konunun Etiketleri
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa
burhan kartlar nerde la 3 tane kart kalmış elinde ?
amd 5970de satıldı 2tane kaldı
indirim pmmi atıldı 7970lerin kralınıda biz verelimquote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Hocam 7970 lightning e fiyatta revize olursa talibim. Haftasonu vatanda 1027 liraya geliyor. Anakart ve ram tamam. Ekran kartı kaldı.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BLACKMONK
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Hocam 7970 lightning e fiyatta revize olursa talibim. Haftasonu vatanda 1027 liraya geliyor. Anakart ve ram tamam. Ekran kartı kaldı.
kardeş bunlar ne yahu
MSI Mpower z77a anakart, avexir mpower ram. -
selamlar demircibu kardeşim 5970 400e olursa almak isterim -
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
[size=5]sapphire 5970 2gb 2x 256bit full kutuludur.. vatandan faturalı +garanti belgesi vardır garantisi bitmişdir çok temizdir...(1300tl faturası vardır)
fiyat: 575tl ====525.99tl===499.99tl ==satıldı kısa süreliğine ve forumdaki en iyi fiyat
hediyesi ;
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@______________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
Fiyat : YasinCC arkadaşımıza hayırlı olsun
Neo'ya sevgilerrrrrrr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 1 Ocak 2013; 23:39:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: YasinCC
quote:
Neo'ya sevgilerrrrrrr
en uygun f,iyata fıstık gibi kartı kapdı kardeşim... gtx 460 gigabyte /gtx 560ti asus / msi gtx 580 /zotac 660ti den sonra güzel kartla finisi yaptın tabi en özel fiyata uygun şartlarla______________________________
-
msi gtx 670 power editon kısa sürede elimizde olcaktır...
kanka bana attığın sistem ayrı ayrı satılıkmı bana pm göndersene -
quote:
Orijinalden alıntı: YasinCC
quote:
Yeni gördüm. Hayırlı olsun Yasin. Güzel kart almışsın.
Önceki kartına göre bununla arasında epey bi fark vardır heralde 680 PCB'li olduğu için. Nasıl, memnun musun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Önceki kartına göre bununla arasında epey bi fark vardır heralde 680 PCB'li olduğu için. Nasıl, memnun musun?
Çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun abi artık sende CF yaparsın 7850 ile kanına giriyor forum sonuçta
Abi kart çok uyguna geldi o sayede aldım Burhan abide epey yardımcı oldu kart daha gelmedi elime dün gece anlaştık sanırım 1-2 güne yollar aradaki farkı yüzdesel olarak paylacağım abi dün ki işlemci sonuçlarından sonra performans olarak ilerleme durumunu hep irdeleyeceğim artık
-
Hayırlı satışlar kanka. Bir tane 680 lightning gelmedi eline ya. Tam para kazanmaya başladık şimdide kart bulamıyorum sende -
quote:
Orijinalden alıntı: Nonstophit
Hayırlı satışlar kanka. Bir tane 680 lightning gelmedi eline ya. Tam para kazanmaya başladık şimdide kart bulamıyorum sende
7970 lighting getirdik yok dedin şimdi 680istiyorsun forumu gtx 680e boğan kimdi piyasad ayokken size getiren______________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nonstophit
Hayırlı satışlar kanka. Bir tane 680 lightning gelmedi eline ya. Tam para kazanmaya başladık şimdide kart bulamıyorum sende
7970 lighting getirdik yok dedin şimdi 680istiyorsun forumu gtx 680e boğan kimdi piyasad ayokken size getiren
Olmaz kanka AMD istemem ben. Sonra nvidia clubikleri bırakmam gerekir yapamam Elimdeki 680 senin eserin zaten ona kimsenin lafı yok görmek isteyen olursa daha aldığım zamanki fotoları hemen yükleyebilirim.
-
MSI gtx670 powera diktim gözümü bekliyorum Tabi GTX680 lightningde olsa fena olmaz.
Gerçi asusta fena duruyor başkanım insanı kararsız bırakıyorsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X