Şimdi Ara

DH vs BSC Büyük Savaş 'Şu ana kadar izlediğiniz bütün videoları unutun' video şov (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
18
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde DHvsForum yapalım süper olmuş video ellerinize sağlık
  • DH ve BSC bir olsun 8 kişi biz 3 kişi cod4 oynıcaz ama kabulse buyrun............... p.m le ulaşın

• çok beğendim ve eğlendim ya, çok iyisiniz :D

oyundayızı zaten seviyordum bu da ona benzer ve daha mükemmel bir şey olmuş, videoların devamı dileğiyle :)
  • Aga varya helal olsun size ne diyim :D İşte takım ruhu budur. Çok samimi,heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde oynamışsınız. Ersin Kılıç'ın Kaan Arlı'yı bıçakladığı sahnede öldüm gülmekten :D Oyun aralarında, oyuncularında yorum katması dahada bir zevk vermiş. Bir sonraki bölümleri merakla bekliyorum. Donanımhaberide kazandığı zaferden dolayı kutluyorum :))

• ırkçı bir yaklaşım yapmak istemiyorum ama amerikan askeri kıyafetleri yerine türk askeri kıyafeti olsaydı hani çok değil bir bordo bereli bandı olsaydı daha iyi olmazmıydı...

• Kaan arlı patates etmiş milleti

• Neymiş efendim Google'ın ofisinde hamak varmış. Ofis dediğin böyle olur arkadaş
  • çok güzel bi düşünce ama çok kısaydı video...
    Oynayışın tamamını verseydiniz ve yorumları; oyun bitiminde aynı futbol maçı bitimindeki futbol programları gibi görüntüler üzerine yapsaydınız çok daha güzel olmaz mıydı :)

bir ikincisi oyundaki o dürbünler nedir yaa kimse ayar yapmamış sıcak çatışmada bi ara sniper dürbünü x12 Zoom yani *ballistic scope göreceğim zannettim:)

Neyse bu ilk oyun videosuydu günahı olmaz, umarım tavsiyelerimiz dikkate alınırsınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_higH -- 7 Aralık 2012; 13:00:01 >
  • güzeldi devamını bekliyoruz

• Eğlenceli bir video olmuş.
  • Çok güzel olmuştu ama biraz daha detaylı ve uzun olabilir oyundayız tarzında devamını kesinlikle bekliyoruz.
  • Mükemmel olmuş gerçekten, çok farklı bir bölüm. Otomobile merakı olup Gt5 ya da Forza yapsanız da fena olmaz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (bakNZ:BBC vietnam gazileri belgeseli) :))) harika olmuş.

• güzel güzel. aklına gelenenin aklına sağlık. devamı gelsin :)))
  • Bu kiyafetlerle paintball oynansa fena olur ;) harika bir video olmus tebrikler.

• Counter Strike da bekliyoruz :)

• DH'deki videolar arasında bugüne kadar ki bence en güzel bu olmuş. Hele de ara konuşmalar ve fon müziği, videoya filmvari bir hava katmış. Devamını bekliyoruz.

• Bir daha kine konuk oyuncu olarak Erdinç abi yide görmek isteriz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.