Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • floo kablosuz internetle sence warhammer online oynanabilirmi?ben yurtta kalıcagım için ..
  • Problem olmaz biz çoğu oyunu kablosuzdan oynadık notebooklarda, tabi gidip gelmeler yaşarsan kötü olur
  • 4 gbram 8600 gt intel core due t9300 2.5 ghz sistem iyide yurdun internetiii ne kadardır acaba :D yavas sa yandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

4 gbram 8600 gt intel core due t9300 2.5 ghz sistem iyide yurdun internetiii ne kadardır acaba :D yavas sa yandık

Serverlarını görmeden pek bişey denemez ama kaç kişinin kullanacağı da çok önemli yurt netini. Yüksek oranda çekmeli öncelikle tabi. işin zor ama elbet oynatır, inşallah lagın az olur hiç olmaz dedirtmio ttnet
  • Max level 40ti betalarda. Oyun açıldığında da öyle olur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

quote:

4 gbram 8600 gt intel core due t9300 2.5 ghz sistem iyide yurdun internetiii ne kadardır acaba :D yavas sa yandık

Serverlarını görmeden pek bişey denemez ama kaç kişinin kullanacağı da çok önemli yurt netini. Yüksek oranda çekmeli öncelikle tabi. işin zor ama elbet oynatır, inşallah lagın az olur hiç olmaz dedirtmio ttnet

yurtta en az 150 kişi kullanır coguda forewer filmmmm :D download yaparlar yurtların baglantısı saglamdır ama dimi :D yane ewdekı internet gibi biişi yoktur :d

• 150 kişi down yaparsa o net pırtlar ne olabilir ki Türkiye de en fazla 4 mb tir.
  • Yurt olayı biraz karışık. Mesela Odtü deki herhangibir yurttaki herhangibir bilgisayarın net hızı download da saniyede 10 megabit e kadar çıkabilirken, ping zamanı oldukça yüksek oluyor. Nasıl bir bağlantısı var bilmiyorum ama dediğim gibi. Mesela Age Of Conan oynamak isterseniz yurttan 2000-3000ms kadar ping zamanı oluyor. Onun için your-freedon kullanmak gerekiyor. Eskiden WoW içinde durum aynıydı ama sonradan düzeldi, neyle bağlantılı bilemeyeceğim. WAR meselesini bekleyip görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 31 Ağustos 2008; 14:44:12 >
  • benm üniversite özel yane gine üniversitenin yurdunda kalıcam vds 2 fln olsa
  • public quest şahane bişiymiş ya xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Yurt olayı biraz karışık. Mesela Odtü deki herhangibir yurttaki herhangibir bilgisayarın net hızı download da saniyede 10 megabit e kadar çıkabilirken, ping zamanı oldukça yüksek oluyor. Nasıl bir bağlantısı var bilmiyorum ama dediğim gibi. Mesela Age Of Conan oynamak isterseniz yurttan 2000-3000ms kadar ping zamanı oluyor. Onun için your-freedon kullanmak gerekiyor. Eskiden WoW içinde durum aynıydı ama sonradan düzeldi, neyle bağlantılı bilemeyeceğim. WAR meselesini bekleyip görmek lazım.

yane oyundan oyuna farkmı gösteriyor .. yane şansa kalmış artık bide oynayamassam kahrolurum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Yurt olayı biraz karışık. Mesela Odtü deki herhangibir yurttaki herhangibir bilgisayarın net hızı download da saniyede 10 megabit e kadar çıkabilirken, ping zamanı oldukça yüksek oluyor. Nasıl bir bağlantısı var bilmiyorum ama dediğim gibi. Mesela Age Of Conan oynamak isterseniz yurttan 2000-3000ms kadar ping zamanı oluyor. Onun için your-freedon kullanmak gerekiyor. Eskiden WoW içinde durum aynıydı ama sonradan düzeldi, neyle bağlantılı bilemeyeceğim. WAR meselesini bekleyip görmek lazım.

yane oyundan oyuna farkmı gösteriyor .. yane şansa kalmış artık bide oynayamassam kahrolurum

www.your-freedom.net le halledilmeyecek bir sorun değil.. Forumu biraz araştırırsan, gerekli bilgileri bulabilirsin.

• yane bu siteyle yurdun internetiyle warhammer online sorunsuz bir şekilde oynayabilirim diyosun saol arastırıyım.
  • bmadran , disorderpunk yazayım mı listeye sizi de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 31 Ağustos 2008; 22:22:29 >
  • Beni yazarsan iyi olur ama imzamı değiştiremem bazı sebeplerden dolayı
  • imzan çok hoş kalsın yazdım ismini
  • Setup ı indirdim, oyunu kurdum, bekliom, OB ye seçiliris inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 1 Eylül 2008; 13:10:18 >
  • ben 600.000 adamı görünce obye katılmakdan vaz geçtim 18 eylülü bekliorum xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıhgt_mage -- 2 Eylül 2008; 4:41:36 >
  • sistem gereksinimi nasıl olur bu oyunun..wow u bırakıcağm sanırım
  • Minimum gereksinimler şunlar.

Windows XP İçin

· 2.5 GHz P4 (tek çekirdekli işlemci) veya dengi
    · 1 Gigabyte RAM
    · 128 MB'lık Ekran Kart, Pixel Shader 2.0 destekli
    · 15 GB hard disk alanı

Windows VISTA için

· 2.5 GHz P4 işlemci ya da dengi
    · 2 Gigabyte RAM
    · A 128 MB Video Card, Pixel Shader 2.0 destekli
    · 15 GB hard disk alanı

Desteklenen Ekran Kartları

ATI Radeon

· 9500, 9600, 9800
    · X300, X600, X700, X800, X850
    · X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
    · 2400, 2600, 2900,
    · 3650, 3850, 3870
    · 4850, 4870

NVIDIA GeForce

· FX 5900, FX 5950
    · 6600, 6800,
    · 7600, 7800, 7900, 7950
    · 8400, 8500, 8600, 8800
    · 9400, 9500, 9600, 9800
    · GTX 260, GTX 280

Intel(R) Extreme Graphics

· GMA X4500

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.