Bence webilgin.com'da web dersleri bölümünde yorum yapma imkanı muhakkak olmalı.Böylece mesela gönderilen makalede bir hata varsa bu paylaşılır.Bir de güzel Türkçemiz'e sahip çıksak ve THEMEleri Download bölümünden indirebilirsiniz yerine Temaları Yüklemeler bölümünden indirebilirsiniz yazsa çok daha hoş olurdu.Bunlar benim fikirlerim bilmiyorum siz ne dersiniz.
Ekle
Html , Photoshop , Hazırforum , Portallar
Merhaba, Asıl mesleğim grafikerlik ve 1998 de çalıştığım ajansta, tabii kriz dönemi zor günler geçiriyorduk ki macos dergisinde "alternatif medyada kazanç imkanları" diye bir yazı okudum ve hayatım neredeyse tamamen değişti. Yazılı medyadan sanal medyaya transfer oldum. Ki ogün bu gündür internet ve web tasarım benim hayatım oldu diyebiliriz, bence abartı olmaz çünkü günümün büyük bir bölümü artık işim dolayısı ile bilgisayar ve internet ile geçiyorum. Adobe Illusrator, Photoshop, Image Ready, Macromedia Dreamweaver, Fireworks, Freehand programlarını iyi kullanırım. Şu an yayında olan bir çok sitem mevcut.
Eğer benide aranıza alırsanız, sevinirim.
bende gelim az buçk bişeler biliyoz
quote:
Orjinalden alıntı: czkkrzm
Bence webilgin.com'da web dersleri bölümünde yorum yapma imkanı muhakkak olmalı.Böylece mesela gönderilen makalede bir hata varsa bu paylaşılır.Bir de güzel Türkçemiz'e sahip çıksak ve THEMEleri Download bölümünden indirebilirsiniz yerine Temaları Yüklemeler bölümünden indirebilirsiniz yazsa çok daha hoş olurdu.Bunlar benim fikirlerim bilmiyorum siz ne dersiniz.
yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler. bu tarz fikirler ve yorumlar ı diğer üyelerimizdende bekliyoruz. söyledikleriniz dikkate alınacaktır
grubumuza yeni katılan arkadaşlar. Hepiniz hoş geldiniz.
Benide Ekle Ps-Html-Flash
selam arkadaşlar..html ile yapılan çalışmayı sitede nasıl gorecez. yani benim pc den resim koydum mesela ama siteye kod ları koyunca taktir edersiniz ki o resim sitede gozukmuyor. bilmem anlatabildim mi. Saygılar...
bişi sorucam size şimdi ii bi site yaptırmanın maliyeti ne olur? merak ediyorum...
yani hazır dil 0 dan olucak kaliteli bi sistem olucak ve güzel bi tasarımı olucak...
böle bi portal yapmanın maliyeti ne olur?
veya forumda bu işle ilgilenen biri varsa ne kadara yapar?