Şimdi Ara

DH WEBMASTER Grubu ve Tasarım heveslileri(Üye Sayısı: 163) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
24.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence webilgin.com'da web dersleri bölümünde yorum yapma imkanı muhakkak olmalı.Böylece mesela gönderilen makalede bir hata varsa bu paylaşılır.Bir de güzel Türkçemiz'e sahip çıksak ve THEMEleri Download bölümünden indirebilirsiniz yerine Temaları Yüklemeler bölümünden indirebilirsiniz yazsa çok daha hoş olurdu.Bunlar benim fikirlerim bilmiyorum siz ne dersiniz.
  • Ekle

Html , Photoshop , Hazırforum , Portallar
  • Merhaba,
    Asıl mesleğim grafikerlik ve 1998 de çalıştığım ajansta, tabii kriz dönemi zor günler geçiriyorduk ki macos dergisinde "alternatif medyada kazanç imkanları" diye bir yazı okudum ve hayatım neredeyse tamamen değişti. Yazılı medyadan sanal medyaya transfer oldum. Ki ogün bu gündür internet ve web tasarım benim hayatım oldu diyebiliriz, bence abartı olmaz çünkü günümün büyük bir bölümü artık işim dolayısı ile bilgisayar ve internet ile geçiyorum. Adobe Illusrator, Photoshop, Image Ready, Macromedia Dreamweaver, Fireworks, Freehand programlarını iyi kullanırım. Şu an yayında olan bir çok sitem mevcut.

Eğer benide aranıza alırsanız, sevinirim.
  • bende gelim az buçk bişeler biliyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: czkkrzm

Bence webilgin.com'da web dersleri bölümünde yorum yapma imkanı muhakkak olmalı.Böylece mesela gönderilen makalede bir hata varsa bu paylaşılır.Bir de güzel Türkçemiz'e sahip çıksak ve THEMEleri Download bölümünden indirebilirsiniz yerine Temaları Yüklemeler bölümünden indirebilirsiniz yazsa çok daha hoş olurdu.Bunlar benim fikirlerim bilmiyorum siz ne dersiniz.

yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler. bu tarz fikirler ve yorumlar ı diğer üyelerimizdende bekliyoruz. söyledikleriniz dikkate alınacaktır

grubumuza yeni katılan arkadaşlar. Hepiniz hoş geldiniz.
  • Benide Ekle Ps-Html-Flash
  • selam arkadaşlar..html ile yapılan çalışmayı sitede nasıl gorecez. yani benim pc den resim koydum mesela ama siteye kod ları koyunca taktir edersiniz ki o resim sitede gozukmuyor.
    bilmem anlatabildim mi. Saygılar...
  • bişi sorucam size
    şimdi ii bi site yaptırmanın maliyeti ne olur? merak ediyorum...

yani hazır dil 0 dan olucak kaliteli bi sistem olucak ve güzel bi tasarımı olucak...

böle bi portal yapmanın maliyeti ne olur?

veya forumda bu işle ilgilenen biri varsa ne kadara yapar?
  • Gurup değil grup
  • beni neden ? koydun oraya :) ASP yaz oraya

www.link alsat.net
    www.paylasbakalim.com
  • Gruba katılmak için grup sitesine üye olunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rotring 0.7

Gruba katılabilir miyim Html kodlarını kendim yazdığım php sitem var

şaka mısın? HTML kodunu yazdıgın PHP siten mi vaR?
  • Kusura bakmayın yanlış yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rotring 0.7

Kusura bakmayın yanlış yazdım

vepmastır işte
  • benide al. html,php,flash,js,photoshop,sql
  • aranızda grafiker varsa bi yardım etsin yahu
  • Benide Eklermisin

HTML ve PHOTOSHOP iyi bilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MusaKa92

Benide Eklermisin

HTML ve PHOTOSHOP iyi bilirim.

Dh listemize 139'uncu üyemiz olarak Kayıdınız eklendi. sitemize de kayıt olunuz.
  • bende varım beyler
    html potoşop flaş
  • sende Dh listemize 140'ıncı üyemiz olarak eklendin. Hayırlı olsun sitemize de kayıdınızı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.