Şimdi Ara

DH yardım et.. cv hazırlayamıyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hazırlayamıyorum cv :( alt tarafı bi cv ne var diyeceksiniz.. ama daha önce başka bir yerde çalışmadım. ne yazmam gerek bilmiyorum.. lütfen fikirler verir misinz? netten araştırdım ama yne de olmadı :( bari siz bi fikir verin de gireyim şu işe.. reklam olur mu blmiyorum fkat şok'da çalışmak için cv vericem, tabii yardımlarınızla hazırlayabilirsem..

• bakkalda çalıştım felan yaz.
    ilk işim dersen almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bakkalda çalıştım felan yaz.
    ilk işim dersen almazlar

peki. mahallemizde bi bakkal var. oraya da söylerim hatta hani bi durum olursa ben burda çalıştım falan, haberiniz olsun derim. ama başka ne yazıcam ki? tc mi, adımı soyadımı adresimi telefon numaramı, mezun olduğum okulları.. mesela cv de bilgisayar bilgileri felan var.. oraya ne tür şeyler yazmamız gereiyo ki? yani evet anlıyorum bilgisayar dan da, acaba bi program ismi yada xp,vista şeklinde mi? bazı cv lerde adamlar program adı yazmış.. bazılardında cv'ler eski olduğu için win 95 win 2000 felan yazmışlar?
  • ne iş yapcaksan onun ilgi alanlarını yaz örnegin programcı olcaksan ileri seviyede c+ filan
  • CV genelde 4 bölümden oluşur. Birincisi "Kişisel Bilgileriniz"in olduğu bölüm. Bu bölümde ad, soyad, tc kimlik no, adres, telefon, e-posta, medeni hal yazar. İkinci bölüm "Eğitim Bilgileri"nizdir. Burada okuduğunuz okullar, bildiğiniz diller, aldığınız sertifikalar yer alır. Üçüncü bölüm "İş Deneyimler"nizdir. Burada en son çalıştığınız işten geriye doğru bir kronoloji takip etmelisiniz. İş deneyimleriniz aşağı yukarı 2 cümle ile anlatılabilecek düzeyde olmalıdır. Çok abartmayın, gerek yok. Dördüncü bölüm ise "Bilgisayar Bilgisi"dir. Burada aklınıza gelen ne varsa yazın, doldurun gitsin.
  • Ne olarak calisacaksin bilmiyorum ama ilk elemeyi dile gore yaparlar. İngilizce bilgin ortaysa ya da hic yoksa cv'si ilk cope gidecek olan sensin
  • internet ortamında Europass CV yi araştır. Kendine uygun doldurursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam ŞOK'a başvuruyor yahu ne Europass ı?

Bir standart tek sayfa template bul indir doldur işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Adam ŞOK'a başvuruyor yahu ne Europass ı?

Bir standart tek sayfa template bul indir doldur işte.

Evet Europass CV nedir bilmiyorsan bunu söylemen doğal biraz araştır. ŞOK vs farketmez arkadaşım yapacağın işi herzaman en iyi şekilde yap... Bu şekilde CV doldurmak hem kolaydır pek uğraşmazsın
  • Eheh ben biliyorum rahat ol da sen bilmiyorsun sanırım. O CV nin yarısından fazlasını dolduramayacak ve öyle bir CV gelirse ŞOK'a adamlar hakikaten ŞOK olur yani. Çok gereksiz bir olay, Europass'ın olayı Avrupa Birliği ülkelerine başvuru yaparken felan ortak bir template gibidir. ŞOK'a başvurmak için kasma yani hiç ona. Zaten büyük ihtimalle kendi formları vardır bunu doldur derler iş görüşmesinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.