Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
908
Favori
3.561.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu konuyu gormem cok iyi oldu.sayfalari okudum,elimde bir miktar altin var, yaklasik 6 ay felan olmustu alali.sizce neyapayim? yukselmisken satip dusmesinimi bekleyeyim?dusunce tekrar almak icin. yoksa bir 6 aydaha elimde bekleteyimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 25 Nisan 2011; 0:48:16 >
  • 6 ay değil de gunluk takip edip al sat yaparsanız daha cok kar edebilirsiniz.

cosef nickli arkadasın forumları guzel. onu takip edebilirsiniz
  • Ons 1516 oldu hayirli olsun, haftaya 10 dolar zamli basladik. Tl bazinda altin alin arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubo

arkadaslar bu konuyu gormem cok iyi oldu.sayfalari okudum,elimde bir miktar altin var, yaklasik 6 ay felan olmustu alali.sizce neyapayim? yukselmisken satip dusmesinimi bekleyeyim?dusunce tekrar almak icin. yoksa bir 6 aydaha elimde bekleteyimmi?

Bence elinizde tutun altınınızı. bundan sonra söyle bişi yapabilirsiniz 100 dolar bile olsa dolar hesabı ile günlük alçalış ve yükselişleri takip edebilirsiniz ama zahmetli ve sinirli bir iştir. 1506 dan almıstım bir miktar şimdi 1516 olmuş 1520 olunca satabilirim ama bir daha düşmüyor namussuz.
    paramı 3 e ayırdım sürekli alım için
    bir miktar al sat için
    bir miktarda hızlı düşüşte almak için

özetin özeti:Elinzied altın varsa ihtiyacınız yoksa satmayın bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Hocam suan elimde 800 tl var şuan 10 gr altın alıp köşeye atsam zararda olurmuyum

hayır olmazsın altın son 10 senede en cok kazandıran yatırım aracıdır. al bir köşede dursun çürümez bozulmaz
  • HSBC nin mailleri herşeyi açıklıyo bence.
  • bugun için alım yapalım mı tl olarak yoksa beklememızı mı onerırsınız
  • altın almıştım 15 adet... istanbul altın borsası 1 gram altın dan....alış 70.81 idi, şim 38 tl kadar kardayım...şu an 74.09 alış görünüyor...sizce almalı mıyım gerçekten? 2000 tl lik daha almayı düşünüyorum ama önceki 1000 tl lik alışım da kafadan 10-15 tl zararla başlamıştım sanırım...6-7 tl de olabilir...ne kadarı komisyon ne kadarı alış satış farkıdır bilmiyorum...ne dersiniz?
  • 74.09 alış 73.36 satış görünüyor...bu bankadan bankaya siteden siteye göre değişir mi? şu an vakıfbanktan işlem bu görünüyor...
  • şimdi baktım 27 adet alsam (ederini yuvarlatmak için 27 yazdım) cebimden 2000.43 tl çıkacak...aldığım gibi satsam satışım 1980,72...alır almaz 20 tl zarardayım...sizce vakıfbanktan değil de garantiden mi yapsam bu işlemleri_....konut kredisi kullandığım için garanti müşterisiyim...vadesiz 2. bir hesap mı açmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

şimdi baktım 27 adet alsam (ederini yuvarlatmak için 27 yazdım) cebimden 2000.43 tl çıkacak...aldığım gibi satsam satışım 1980,72...alır almaz 20 tl zarardayım...sizce vakıfbanktan değil de garantiden mi yapsam bu işlemleri_....konut kredisi kullandığım için garanti müşterisiyim...vadesiz 2. bir hesap mı açmam lazım ?

altın hesabı açarak gr altın yatırımı yağabilirsiniz.başlangıçta 20 tl zararla başlamanız normal (komisyon).
    gram başına 0,74tl/gr komisyon yapar ki biraz yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 25 Nisan 2011; 12:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orijinalden alıntı: tplav

şimdi baktım 27 adet alsam (ederini yuvarlatmak için 27 yazdım) cebimden 2000.43 tl çıkacak...aldığım gibi satsam satışım 1980,72...alır almaz 20 tl zarardayım...sizce vakıfbanktan değil de garantiden mi yapsam bu işlemleri_....konut kredisi kullandığım için garanti müşterisiyim...vadesiz 2. bir hesap mı açmam lazım ?

altın hesabı açarak gr altın yatırımı yağabilirsiniz.başlangıçta 20 tl zararla başlamanız normal (komisyon).
    gram başına 0,74tl/gr komisyon yapar ki biraz yüksek

Tl bazında al sat tavsiye etmiyorum al sat için dolar tavsiyedir baknkz bu konunun ilk mesajı.Aldığınız altını satmayın elinizde dursun.

12 nisanda 1 ons 1450 dolarmış bugün 1515 civarında artık al sattan ziyade al tut yapacağım arkadaşlar herkese belirteyim
    TL bazında alımlar yapabilirsiniz alın tutun satmayın.

• ONBS 1509'u gördü şaştım kaldım niye iniyor şimdi :D
  • 1505 oldu Allah Allah
  • sana inat düşüo sanırım cosef =) biraz da dolar artsa hiç fena olmaz hani =)

akşam analizi;

Değer kaybeden dolar, yükselen enflasyon ve Ortadoğu'daki jeopolitik endişelerle 9 gündür yükselerek rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları Kasım 2006'dan beri en iyi performansına yöneldi. UBS'in varlık yönetim birimi yöneticisi olan Dominic Schnider, Bloomberg International'a yaptığı açıklamada altının önümüzdeki aylarda da yükseleceğini ve bu yükselişe daha çok doların zayıflamasının neden olduğunu söyledi. Haftanın açılış gününde rekor üzerine rekor deneyen sarı maden gün içinde 1518,03 seviyesine kadar yükseldi. Artık altın için 1600-2000 dolar seviyeleri konuşulmaya başlandı ve güvenilir yatırım aracı olmaya devam eden altına olan talep her geçen gün artmaktadır. Bunun nedenlerinden birisi dünyanın rezerv parası olan doların değerinin düşmesi ve yatırımcıların dolar yerine altın alma isteği. Diğer bir nedeni ise Ortadoğu’daki endişeler, Euro bölgesi sorunlu ülkelerin borç durumları ve Çin’in altın rezervlerini artırmasıdır. Güvenilir yatırım aracı olmaya devam eden Altın’da uzun vade beklentilerinin yükseliş olması nedeniyle düşüşlerde alım pozisyonları alınması karınızı maksimize edebilmek açısından önem arz etmektedir.

Pivot; 1504

Destek; 1500-1495-1490

Direnç; 1520-1524-1530

• Duruma göre yarın sabah alabilirim.
  • son dakika kararıyla aldık bakalim bi miktar :) hayırlısı olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

son dakika kararıyla aldık bakalim bi miktar :) hayırlısı olsn

1512 'den 120 gram altım 1503 görünce kafamı duvarlara vurdum ama iş işten geçti :)
  • altın cok şaşırtıyor 1497 iyi gördük sabah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Duruma göre yarın sabah alabilirim.

http://www.goldprice.org/ burayı takip et aldıktan sonra pişman olabilirsin ben gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.